Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Njn smart, si ho pamatuju ještě z loni. To jsem dostal na cca 2 tejdny děsivý záchvaty smíchu a nedalo se to přechodit. Teď už se koukám chlapec polepšil a už i ty vejšplechty docela dost redukuje.
Každopádně smarte, použij google či youtube a koukni se jak vypadá kytka před sklizní, pak se koukni na ty svoje a jestli najdeš aspoň 2 rozdíly tak jsi KING.
Jinak pokuď jsi nejsi jistej dobou, kdy to opravdu fiknout, tak ti doporučím juknout na trichomy a podle jejich zabarvení se řídit. Budeš potřebovat akorát mikroskop (cca 300 kč) a 5 min na google aby jsi to našel.
Ne smarte,všechno dobrý a vůbec si s tím nedělej hlavu automaty se rozjedou v kvetovy fazy naplno a pořádně vyrostou...zrovna ty automazary jsem mel taky...nevím jakou mas semenou banku ale já mel dutch pasion a krom toho ze každý pheno bylo dost odlišný tak zmohutneli jak hovado..jinak ty trychomy..mlécna barva signalizuje nezralost,trychomy postupně budou čirý a v tom okamžiku už se dají vetsinou rostliny sklizet..pokud ještě pockas tak začnou pomalu dostávat karamelovou barvu a to už může byt nežádoucí,stav po konzumaci je pak sedativní a z huleni je gaucak ale někdo to preferuje,to už si musíš zvolit sam..hodně štěstí a koukej to dotáhnout do zdarnyho konce
xstix si to dáko poplietol , číra farba signalizuje nezrealosť, mliečna že už zreje, a keď začínajú farbu meniť na jantárovu vzniká cbd a začína byť trafka sedatívna to si napísal dobre , ja to preferujem na pól mliečne na pól jantár, a velká parádička.
Inak smart haluz že si tu zakládaš tread keď nevíš ani jak vyzerá zrelá rastlina .
Každopádne nemyslím to v zlom akurát že ... ja som to tu čekoval minulý rok každý deň zo pár mesiacov a dopestil som si pomerne hodne kvalitného modelu... tak proste študuj starý čosi a pofajčíš si modelík jak pán a ešte tebou vypestovaný ..
To smellsgood:mas pravdu,napsal jsem to přesně obraceně :-)mikroskop totiž nepouzivam,každopádně sorry za klamnou informaci...jo smarte hlavně se nerid tím co Pisou semenny banky,to bývá většinou blbost
Zdravím. prosím o radu, nevím do jakého tématu mám dotaz zařadit, tak ho píšu tady. Mám už zralou rostlinu, pěstuji venku na zahradě, potřebuji sklidit, ale zjistila jsem, že poléváním a děštěm je rostlina od země hodně zašpiněná a zastříkaná od hlíny. Mohu ji useknout a pak omýt ty listy vodou a prosušit a pak dát sušit dle návodu na F.A.Q? Nikde jsem nenašla, jak umýt od hlíny rostlinu a nechci něco zkazit. Mám ji také na mast a listy potřebuji. Děkuji za odpověd.
Původní příspěvek od aja50 Zdravím. prosím o radu, nevím do jakého tématu mám dotaz zařadit, tak ho píšu tady. Mám už zralou rostlinu, pěstuji venku na zahradě, potřebuji sklidit, ale zjistila jsem, že poléváním a děštěm je rostlina od země hodně zašpiněná a zastříkaná od hlíny. Mohu ji useknout a pak omýt ty listy vodou a prosušit a pak dát sušit dle návodu na F.A.Q? Nikde jsem nenašla, jak umýt od hlíny rostlinu a nechci něco zkazit. Mám ji také na mast a listy potřebuji. Děkuji za odpověd.
Mast sme vzdy delali ze spodku nebo lamp. Listi, tak ci tak ty listy budes stejne mockrat proplachovat nez z nich neco zacnes delat.. Nedokazu si predstavit kytku zablacenou od deste
Původní příspěvek od Alpinestars je pravda kdyz zasadim 1. cervna normalni outdoor sem. ven, tak budou sice mensi ale pak v kvetove fazi je silnejsi a ma vetsi vynos ?
Není, hlavně záleží na zvolený odrůdě, něco si o tom načti. Ve hře je víc faktorů:
...podmínky X geny...
Měj se blaze
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Nevím do kterého tématu by se tento dotaz hodil více tak se zeptám tady. Co je lepší, pod 600W: 9 rostlin v 6,5l květináčích nebo 12 rostlin v 3,5l květináčích? Zajímají mě hlavně zkušenosti praktiků, ne teoretiků