Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě nejvíce vadí pohled některých lidí na marihuanu, která podle nich dělá z lidí trosky a stejně tak mě na marihuaně vadí její "zneužívání" - myslím tím veškeré "dealery" nebo lidi, který tahle věc začla "ovládat", popřípadě zklouzli k horším věcem...
Z toho ale plyne, že problém je v člověku, ne ve věci ... KOUŘIT S MÍROU
Přesně... občas když máme nějakej sraz se spolužákama, tak mi brko vždycky hrozně otevře hubu a řikam všechno, co mě na nich štve...
Ale to je z části i možná spíše pozitivní vlastnost...a taky mi dojde, jaký každý doopravdy je...
A co mě štve na ní nejvíc? Určitě to, že vždy, když je nějaký sraz v hospodě, tak mám vždycky chuť a když dám, tak jsem děsně uzavřenej.... furt myslím na domov, až si lehnu do postele atd... to mě štve nejvíc... myslítem, že je to prostě jenom modelem? Řekl bych, že se tímto od alkoholu liší nejvíc...
alkohol je vždycky sranda, vtipy atd. zatímco ganja v poslední době nekonečné provazy myšlenek...
nekonečné provazy myšlenek:taky jsem si necim takowim prosel...trvalo to asi tyden...dal jsem brko a druhej den jak telo bez duse..nic mne nebawilo,nikam jsem nechodil....no des....nastesti to je zamnou.....a ja dal wesele uziwam zivota....
Mír(a) : v to jsme na tom skoro stejně už jsem si jednou řikal jestli to ma cenu když jdu do hospy hulit. Když dam par pivek fajna nalado pokecam. ale s toho zeli posledni dobou čim dal vic faram, ale bude to asi i tim modelem
PIPER : Já i docela doufám, že to bude tím... však teď mám Hollands Hope a všude se o ní píše knock-out stone a příště jdu do madaly, což by měl být opak- je to převážně sativa.... tak uvidim....:-)
Vadí mi na ní že je nelegální že je návyková a mrví zdraví ale bez toho by to snad ani nešlo vadí mi že rycle dochází apomalu roste ale sem sváteční kůřák takže to tak ani nevadí opravdu před tim než začnete zvažte co do toho čekáte co vám to dá a co vám to vezme
PAMĚT ale pouze kdyz jsem zhulenej .. jinak ji mam myslim v poho .... ale kdyz pálim tak to je moc ... posledni dobou sem spozoroval ze kdyz o necem mluvím tak to trva asi tak 15 sekund... potom se me kamos zepta a o cem mluvis ? no a odpoved je :/ ja nevim ty woe ted sem to zapomel