Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar tohle je kombinácia- Borovička, dobre hulenie a hríbiky.
Ja som o tom neskusal ale počul som o típkovi, siel na biku a do cesty mu skočil jednorožec tak sa vyjebkal...
Ja sem zatial miesal len marhu s chlastom, všetko sa točí, padám do zeme, je mi zima a zároven sa potím- ale vždy ked mam takéto stavy sa pobliju!!!
Cisto len marihuana ma už nejak prestáva baviť už to neni jako na začiatku...
Ludia s partie mi hovoria ze zachvílu prejdem na niečo tvrdšie ale mna to neláka...
Asi prestanem huliť ale bude to tazke, lebo hulenie je moj kazdodenný harmonogram-Zdarte
Původní příspěvek od Libi Ja bych se u huleni prirovnal k Jakyllovi & Hydovi... Normalne jsem ukecanej extrovert, co si rad povida s lidma, dela forky a bavi se...
Kdyz zahulim, mam okamzite nejcervenejsi oci z okoli... Prestanu se bavit, sedim a cumim. Pokud nekdo komunikuje se mnou, tak se dokazi bavit normalne (az na ty extremni stoned stavy, kdyz clovek neudrzi pozornost na tri slova po sobe), ale sam od sebe se bavit nezacnu, ziju si ve svym vlastnim svete v hlave...
Kdysi pred x lety jsem to tak nemival, to jsem si dokazal povidat a smat se na cely kolo treba dve hodiny v kuse. Ale pak to preslo. Nevim cim to, mozna ze jsem kecal kraviny (coz k tomu samozrejme patri) a lidi kolem se mi smali, mozna proto, protoze nikdo nechapal ze mam uplne cerveny oci (vzdycky 10x vic nez vsichni ostatni). Ale kadopadne jsem potom vzdycky po huleni propadal schizofrennim pocitum, ze se na me porad nekdo diva, ze se mi smeje atd., takze ted hulim jednou za pul roku a ani mne to nechybi...
Rad si zahulim, kdyz jsem doma a nemam co na praci, takovej ten pohodovej high, kdyz se clovek diva na bednu, na filmek a nebo neco dela na pocitaci... Pekne to utece, ale kdyz chodim mezi lidi a nebo na nejaky akce, tak rozhodne bez travy.
Kazdopadne na pestovani nedam dopustit, ty malinky zeleny potvory miluju :P
jj stalo se mi uplne to same a nejen nam... spousta lidi dojde do jakehosi stadia kdy jim to prestane delat dobre ve spolecnosti... nekdo to tu nazval ''akvarko'' vnimas okoli ale nemluvis a kdyz jo tak oni neslysi, je to docela schyza. Chvilema jsem uvazoval jestli se u me nevyvinula jakasi socialni fobie ale myslim ze jsem nebyl daleko. Nastesti mam lidi i spolecnost lidi rad, jen to jaksi nedavam zhuleny, ale urcite se to projevilo v tom ze jsem tizsi a uz nebyvam stredem pozornosti.
Ja jsem tuto zmenu zacal pocitovat po skole kdy skoncil ten ''bezstarostny'' studentsky zivot, prislo hodne novych problemu a stresu od kterych mi huleni neodlehcilo ale spis je zintenzivnilo. Nemalou miru na tom maj i lidi se kteryma hulis, jsou taci co si toho vsimnou, ze nejsi ve svy kuzi a zacnou mit narazky a rejpat misto aby te podrzeli nebo uklidnili, tyhle situace krasne startuji zminene stavy uzavrenosti, akvarek, stih... dost casto to stacilo prechlastat nebo si dat dlesi pauzu a rozmyslet si v jakem prostredi a s kym si toho jointika dat. A jsem za to vsechno rad protoze mi to navratilo ono koureni do roviny svatecni, relaxacni...
V dobach kdy jsem mival tyto neprijemne stavy nikdo s meho okoli ani ja nevnimal travu jako posvatnou rostlinu, ta degradovala pouze na konzumni material denniho uziti...
ted nevim jestli nejsem trochu mimo a nepatri to jinam...
pěkně napsaný...z těch huličů co znám, se najde maximálně 5% lidí kteří mají respekt k bylině ... a asi 50% z huličů co znám to bere jako každodenní konzum ... jak smutné
o tý sociální fobii to můžu potvrdit za sebe i za jiný že přesně podobně takhle se to děje i u nás
taky nechápu, co je na ni posvátnýho... dyk je to jenom odproštění se od reality.. na chvíli dodá pocit pohody a energie, ale toť vše... možná, kdybyste to začli brát jako pořádnej konzum a filozoficky se v tom nerochnili, třeba by Vás ty socieschýzy přešly
No nemusite to brat primo doslovne, modlit se k marihuane asi nebudu ale mysim, ze ve srovnani s alkoholem ma jeji uziti trochu vyssi duchovni hodnotu. Znam par lidi, obcasnych kuraku co sahnou po jointu prave ve chvilich kdy neco tvori, kdy maj nejakej problem, nebo potrebujou neco do detailu promyslet a prave ve stavu HIGH jim to jde lepe, hloubeji (neco jako ty filozoficky chvilky na lsd) Zalezi z jakeho uhlu se na to podivas a taky podle toho jak se to zrovna hodi nebo potrebujes...
a pivo!? no jasne ze je ty vole! takove cepovane v lete na zahradce, dyt to je jako dar z nebes
tak pro mě skoro posvátná třeba je a vy když to nechápete tak to chápu
a taky na druhou stranu jsou časy kdy ji beru jako každodenní věc zevšedněnou a to ta posvátnost jde někam. dá se říct že když ji mám málo, vážim si jí...jako se všim
ako kedy, niekedy mrtvy niekedy battery full, rad ale pocuvam a vsimam si okolie...niekedy si vsimam take detaily ze sa cudujem preco este niesom v tajnych sluzbach...a to aj v cistom stave ,som detailista proste
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
No tak já, když jsem zhulenej, tak jsem uplně tichej, smutnej, bez ničeho a přemejšlím na milion věcí, který stejnak zapomenu. Vždycky mám po tom hroznej hlad, občas to ovládnu a jindy se nažeru až prasknu že je mi blbě 4 hodiny. Vždycky když příjdu domů všichni spí a já si musím sednout k televizi a vůbec nechápu vo čem to je...a musím počakt než jsem normální a pak jdu spát, abych se ráno neprobudil a nebyl ještě na kaši. Teď to hodně omezuju protože mi to leze docela dost do hlavy a znáte to...občasný výpadky paměti(krátkodobá paměť). Už jsem nehulil přesně 34 dnů a je to lepší.
Predtým ako zahulim s každým by som komunikoval, aj počas hulenia komunikujem a ked som uz zhuleni som ticho nemam si s nikým čo povedať. len by som pocuval a rozmyslam nad debilinami. napr:
nesmrtelnost chrústa
ja nemavam nikdy stavy ze sa smejem...ja sa vkuse psychicky zmotavam ze chodim po schodom-a pritom po rovnej zemi alebo take veci proste...vkuse som ticho , nereagujem na nic , a som vo svojom svete a je mi fajn
a kamarat minule sa zacal nozom zahanat ...potom na dalsi den na mne dake hmaty skusal a tak...a to ma rusilo...vracalo ma to spet z toho mojho sveta...odvtedy som s nim nefajci......
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Samo kdyz sem spalenej tak mam priznaky jako ostatni ale hlavne jsem strasne nadrzenej, mam silene velky sexualni apetit. Zajimalo by me jestli to ma taky nekdo, jetsli to je bezny...