Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BalTo Já vím, ale měl jsem na mysli jestli se doporučuje zalévat za světla, nebo za tmy, nebo je to úplně jedno a můžu zalévat kdy
budu chtít...
Když kvetu, zalívám těsně po sepnutí lampy kvůli co nejmenší vlhkosti.
Díky za sqělý popis.
Jako začátečník využiju, z důvodu vlastní zelenosti je mi fučení CO2 eklháf.
Jde asi o to, zda se to dělá pro radost, nebo pro kšeft.
Ahoj´ mám kytičky, a dávám je na noc domu a ráno ven.
Včera jsem zapomněl a nechal kytičky prez den na pokoji. V tom pokoji bYlo jak v parku, ale není tam slunickǒ přijde mi, ze se vytáhli jako ve fóliovniku. Jsou AF ve květu. Co ta lýtka chce více? Slunce nebo dusno? Diky
Původní příspěvek od JohnyŠišák Ahoj´ mám kytičky, a dávám je na noc domu a ráno ven.
Včera jsem zapomněl a nechal kytičky prez den na pokoji. V tom pokoji bYlo jak v parku, ale není tam slunickǒ přijde mi, ze se vytáhli jako ve fóliovniku. Jsou AF ve květu. Co ta lýtka chce více? Slunce nebo dusno? Diky
Slunce!
Dusno budeš mít doma,až vaši zjistí že pěstuješ.lol
Původní příspěvek od Project33 Ahoj, může mi někdo z vás, hoši, doporučit seeds banku? Nikol
Měl jsem pár semínek od Carpatian seeds. Všecky vyklíčili v krásný rostlinky. (jenže tak rychle, že jsem ještě neměl nachystaný hrnky :-)
Nabízejí ale jen AF/Fem.
(to už sem si u nich asi šplhnul dost :-)
čau díval jsem se a mám asi řasy v květináči.
dole mam takové zelé v misce na vodu pod květináčem tak jsem jí vymyl a vyměnil za novou a kytku prolil vodou jedná se o kytku starou asi 1 měsíc.
vadí to?
Původní příspěvek od zelenysatan čau díval jsem se a mám asi řasy v květináči.
dole mam takové zelé v misce na vodu pod květináčem tak jsem jí vymyl a vyměnil za novou a kytku prolil vodou jedná se o kytku starou asi 1 měsíc.
vadí to?
Řasy se ti tam možná dělají proto, že máš v podmisce vodu, tu tam nenechávej, kořeny musí prosychat..po zalívání všechnu vodu z podmisky vylévej..
Původní příspěvek od Michaelos ahoj,chci se zeptat ,je vlhkost ve skříni opravdu nutná ,nejde to i bez ní ?
Jde to i bez ní, ale podmínky nebudou ideální. Vysoká vlhkost je nutná při výsadbě nových klonů. Jak se chytnou, pak už je to pouze o těch idealnich podmínkách.
Naopak nizká vlhkost pri květu je žádoucí z důvodu minimalizace výskytu plisně.
Jde to i bez ní, ale podmínky nebudou ideální. Vysoká vlhkost je nutná při výsadbě nových klonů. Jak se chytnou, pak už je to pouze o těch idealnich podmínkách.
Naopak nizká vlhkost pri květu je žádoucí z důvodu minimalizace výskytu plisně.
A co pára ze zvlhčovačky ,může se dostat do objímky ?Nebo stačí kytku třeba pětkrát deně poprášit rozprašovačem ????????
Rozhodně se zvlhčovačkou nemiř na lampu, samozřejmě hrozí skrat v objímce, ale můžeš si zničit lampu, pokud se na ní dostane voda. Vždy zvlhčovačka musí být pod lampou.
Původní příspěvek od Sezam Rozhodně se zvlhčovačkou nemiř na lampu, samozřejmě hrozí skrat v objímce, ale můžeš si zničit lampu, pokud se na ní dostane voda. Vždy zvlhčovačka musí být pod lampou.