Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky za přání! Ale tvoje prognóza mě zrovna dvakrát nepotěšila... I když je fakt, že se toho sám dost bojim...trochu mě ovšem uklidňuje, že máme pole úplně mimo civilizaci...nejbližší vesnice je vzdálená tak 3-4km a nejbližší město(odkud dojíždíme)cca 15km... Říkám si, že jestli kyti někdo najde i tady, tak už snad venku nikdy ani pěstovat nebudu, pže to vůbec nemá cenu...
Každopádně oceňuju tvojí píli...musí dát spoustu práce obíhat tolik políček najednou a o fšechno se starat! Navíc asi není zrovna jednoduchý na jaře najít tolik míst, kam budeš sázet... Ale jak praví přísloví:"Komu se nelení, tomu se zelení!"
jojo lepší je ani nemyslet na možnost čorky
snad propojeni jsme jak houby
každá houbička vypadá jinak
stejné podhoubí
proč telefonovat o svých obavách myslí
ostatním houbám..
panker moc se mi líbí vaše spolupráce come together
koukám, že dnešní buchta není špatná...
*1 až 4 fota z různých stran dnes už balkonovka
*5 až 7 fota detaily z této rostlinky
Mas to moc pekne Papajo, myslis ze rastlinky maju v sebe latky najviac aktivne ked je spln??? Kamarat ( dlhorocny pestovatel )mi poradil aby som ich zbieral pri splne...neviem sa rozhodnut...
ano pokud jsou zralé tak určitě...doporučuji noční sběr při úplňku...dnes na políčku se květníkama utržena palice..je zajímavé-z nejméně nakvetlé kytce...vedle stál květináč s dozrávajícími paličkami a tam nic...dlouho jsem rozmýšlel fikl jsem 2 větve aspon něco,jestli mi to sklidí...uvidíme kolotoč čorek je stále roztočen a myslím, že je to způsobeno PPROHIBICÍ...FUCK
Po svých toulkách po vlastech českých jsem natrefil na tuto placatku. Kluci, jímž se podařilo vypěstovat tento unikát dík za klidné dvě hodinky a za šupináče ao poskytly toto info>
začátkem léta se nalomil stonek od tý doby zplacatěl a vytvořilo se tohle ...
přišel úplněk, panter dozrál=sklizeň
*zasazen semínko 28.3.2005
*sklizen 17.9.2005
*výška cca 2,2 m
*výnos odhaduji tak 110 g
*vypěstován v 65 l nádobě společně s dvojicí mazar x špaňalsko
zbývající spanish fly stále kvete dál ...report jindy
*hnojiva především řada BioBizz, phytamin Plagron, Bi-Algeen, PK 13/14 BioNova
*médium: pěstební substrát Floria+agrokompost+perlit
thanx gulary...ví moc dobře a já taky and yarda seeds
tato dvojice mi dělá radost
přežila stonkovou plíseň, otrhány dejcháky-tož aby se to prosvětlilo a nedržela se v prostoru taková vlhkost-prevence plísní-pozor trhat pouze se šťopkama co samo povolí po menším tahu
problém růžového pantera, této dvojice:
Co to je?
šlechtitel mi řekl na jaře:jsou to kříženci hempstar x špaňalsko, mazar x špaňalsko...
dnes upřesňuji:
od tohoto šlechtitele se vyklubalo celkem pět variet
jdu za ním a on se mnou na kytičky se podívat a jojo hempstarxšpaňalsko, mazarxšpaňalsko, wwxšpaňalsko,jackflashxšpaňalsko,bílýrusxšpaňalsko...
co to je na těchto fotkách?
odhaduji bílá vdovaxšpaňalsko, mazarxšpaňalsko
rád budu měnit za semínka či tabák ale semínek je ted omezený počet...je třeba vyčkat do listopadu a poté mi postněte PM a domluvíme se ....do té doby nereaguju.......
*felix bojuje se stonkovou plísní...foto1
skoro se přepůlil
*musel jsem ho zavěsit...foto 2
*jeho hlavičky /zůstaly jen horní paličky, spodní se samčími květy jsem otrhal/ jsou ve vodorovné poloze vystaveny pouze poslední 3 hodiny přímého slunce..foto3
*je plný semínek a pěkně cukruje