Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hustýýýý to zkusim ukázat mojí babičce, schválně co to s ní udělá
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Co nerad hulim, je slukovka alebo joint s tabakom. Slukovka strasne pachne dechtom, dym z nej je dost horuci. Kedze sa mi podarilo prestat s fajcenim, odvzkol som si, a ten tabak v miesanom jointe prilis nezvladam.
Co mam naopak rad, su bonga, najcastejsie z PETiek. Vyrabam si na to z hlinikovych vrchacikov flasiek sitka, a tie nosim so sebou. S kamosmi sme ich kedysi pokrsili "paladin", podla vsetkeho podla vzorov dierok, ktore sme do nich vypichavali. Na prilozenej fotke su 3 paladini, co mam zrovna po ruke.
Takze ked si chcem zahulit, staci splasit PETku, nasadit na nu paladina, na spodku flase urobit dieru a ideees ... Tieto sitka sa daju pouzit aj na kyblove bongo. BTW, neviem preco, ale mne bolo kyblove bongo vzdy sympatickejsie ako dvojflasove.
Zaujimavym sposobom hulenia z kybloveho bonga je "schumacher". V praxi to vyzera tak, ze jeden clovek si "dava schumachera" a druhy mu ho vari. Do sitka kybloveho bonga sa nalozi "light" davka, t.j. nie nejaka velka jeba. Uvari sa bongo, hulic ho dachne a drzi, a kym drzi, varic uvari dalsie. Hulic vydychne a namiesto nadychu rovno dachne pripravene bongo. Takto dajme tomu 5-7krat, t.j. X-nasobny shumacher. Dolezite je nedychat medzi bongami cisty vzduch. Stoji to za vyskusanie, a je to velmi ekonomicky sposob hulenia, skoro ziadne plytvanie.
Mobilnou verziou kybloveho, alebo dvojflasoveho bonga je "Kocur". Je to PETka s odrezanym dnom, a namiesto dna ma lepiacou paskou prilepeny sacok s drzadlom z povrazku. Sacok funguje ako piest. Pohlad do praxe: Hulic ustami vysaje z kocura vzduch, cize vsaje sacok dovnutra PETky, a povrazkove drzadlo prislapne nohou o zem. Nasrobuje sitko, nalozi. Jednou rukou zhavi material v sitku, a druhou pomaly dviha kocura od zeme, cim sa sacok-piest vytahuje z flase a nasava do nej dym. Ked je sacok vytiahnuty, hulic odsrobuje sitko a labuznicky nasaje dym z Kocura do tvare
Zaujimavym hulidlom je Vydra, ale je skor zabavna ako uzitocna. Hodi sa na letne hulenie pri a vo vode, trebars na stanovacke. Je to vlastne bongo z PETky s jednou(!) dierou naspodku, ktora sa da zapchat bruskom prsta. Bongo sa naplni az po hrdlo vodou a sacia dierka (dolna) sa zapcha prstom. Hore sa nasrobuje nalozene sitko. Jednou rukou sa zapalovacom zhavi matros v sitku a druhou sa drzi Vydra a pritlakom prsta sa reguluje rychlost vytekania vody z flase. Vytekajuca voda samozrejme vytvara v bongu podtlak a nasava dym. Vhodne je nechat nakoniec vo flasi trochu vody, a pretrepanim tohoto zbytku vody v dyme a tym jeho premytim docielime trosku efekt vodnej fajky.
drsna vec je asi pul metru dlouha trubka(nejlepe ocel) s prumerem asi tak 1 cm, a posilat pres ni shoty, je to fakt sada kour se nadherne schladi a nejde skoro citit do ty doby nez ho vydechujete a skuruje to jak prase, kamos si dal jednoho shota hodil z toho ze startu kosu
nejlepsi Paperi a Johna jsou BOB MARLEY.....fakt nejlip lepí, mají nejvbětší průměr a jsou fakt prvotřídní........dá se ubalit aspon poradna MRKEV.... ))))))))
Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!
Jej ja jsem jen takovy novacek mezi vami. Obcas si dam dymku s kamosema, ale spis si dam speka.Jak to tu ctu budu toho este hodne muset zjistit a vyzkouset.
ja kdyz sem byl jednou obdarovan ganjou ve škole od spolužaka sem zjistil že nemam žadnou faju tak sem se zeptal na tridu a vsichni na me cumeli co že to po nich chci a jeden.....taková tichá voda mi pučil kovovou...vysokotonážní fajku kterou nabijete až hrůza..sem přišel zhuleny dom a vyrobil sem 6 takovych fajek ..druhy den sem rozdaval jak ježíšek..no zaklad je dve bombicky od sifonu nebo lepsi od CO2 do plynovych pistoli.. z obrazku to pochopite....faja se cisti tak ze ji lupnete na hodku do varici vody..ale smrdi to pekelne..hojte..priklanim se k FAJAM
Původní příspěvek od chuck53 ja kdyz sem byl jednou obdarovan ganjou ve škole od spolužaka sem zjistil že nemam žadnou faju tak sem se zeptal na tridu a vsichni na me cumeli co že to po nich chci a jeden.....taková tichá voda mi pučil kovovou...vysokotonážní fajku kterou nabijete až hrůza..sem přišel zhuleny dom a vyrobil sem 6 takovych fajek ..druhy den sem rozdaval jak ježíšek..no zaklad je dve bombicky od sifonu nebo lepsi od CO2 do plynovych pistoli.. z obrazku to pochopite....faja se cisti tak ze ji lupnete na hodku do varici vody..ale smrdi to pekelne..hojte..priklanim se k FAJAM
A jak připěvním kotel k tělu faje?
Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!
to Lejzz: No na tom kotli,když použiješ bombičku od sifonu už zavit je takže ho nemusiš dělat..je an nem našroubovana takova vec kterou v kombinackach v pohode odsroubujes...byva to strasne zazrane...no a do tela te faje vyvrtas o neco mensi diru nez je zavit a zavitnikem to trocha projedes aby to bylo aspon troshu rovne atd....kdyz pouzijes tu bombicku od CO2 do plynovky tak taje lepší protoze je delsí a je "zlatá" :-)takže to i lip vypada..tam ale musis delat opba dva zavity...kdyz sme meli tehle fajek dost tak sme vrtali diry se zavitama vsude mozne a tak sme se z kamosema sesli a slozili jednu pul metru slouhou faju:-)je to pohoda..snad vyfotim tu moji..