Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim tak vam napisu mou zkusenost s alobalem. Nejdriv jsem hnedy steny polepil alobalem tou lesklou teplota stoupla o 10 stupnu takze bych vubec nedoporucoval, ale jak je to s odrazem nevim.
Pro všechny jenž shánějí MYLAR:79x200cm-298kč
79x500cm-498kč
adresa je:TM-TRADE spol.s.r.o
Jilovištská539
Praha 5 15531
tel:257920617
E-mail: info@tmtrade.cz
Taky o ní přemyšlím,tak jsem to našel na netu. Čaute!
Zatím jsem se nekoukal jestli to mají ve fotoprodejně.
ještě se musím optat známeho co fotí na dostizích,jestli nemá na
někoho kontakt. Jenže je buhvíkde v čechách za prací. Takže až ho potkám tak dám vědět. Nebo musím někam do foto prodejny.
Zatím se mějte!
ceuvec
Chtel jsem vedet jestli nemate nekdo zkusenosti s bilou odrazkou?
Urcite znate treba z predku jidniho kola. To maly kulaty nebo hranaty.
Ne, nechci tam davat 100 malych odrazek, ale znamej muze sehnat(pujcit si)desky o rozmerech cca 30*90cm. Takze prosim nevite kolik procent svetla muze takova odrazka odrazet? Zda to bude efektivni a vynosne?
dikec a at to roste
Reflexní fólie ORCA odráží o 24% lépe než A-Gro fólie a o 43% lépe než PE fólie. Co se týká rozptylování světla, pak je o 17% lepší nežli A-Gro fólie a o celých 40% lepší nežli černobílá PE fólie.
oboustrnka nebo patex... vyzkoušena bílá folie z g shopu 2 vrstvy ve dvoje nepropustí světlo 1 vrstva už něco málo propustí. Dnes zakoupena isotermická folie v lékárně, sice pěkný že udrží nebo odrazí teplo, zlatá a stříbrná strana ale pohledem na strop na zářivku o shit výkonu 18W zjišťuju že propouští víc světla než bílá g shop. Nízká cena sice fajn ale ta propustnost nevim nevim, nabastlim do dřevotřískoboxu stříbrnou ven(možná podklad bílej nátěr) a uvidim.