Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno tak to u nas na jedny nejmenovany bohnicky hotelovy skole (klika ze jsem to tam ve zdravy cely prezil ) se jelo kazdou prestavku s tim, ze rano pred osmou clovek jeste tu 1-2 zastavky stihnul taky... takze po celym dnu jste se dostali i na dvojmistne cislo... kupodivu (aspon za nasi tridu) jsme nedelali zadny extra bordel a naopak se o ucivo celkem zajimali a do tech prvnich 6-8 brk slo i celkem udrzet pozornost
zajímalo by mne zda někdo z Vás vychodil s trávou vysokou školu? střední jsem prošel bez problému, pálil jsem to už od 2. maturita nejlepší z ročníku s tím že jsem se učil tak 2-3 týdny a k tomu jsem pil maté a jedl guaranu. A na konci dne byl špek. Bojím se ale, že na vysoký už to tak lehký nebude (teď jsem na jedný byl ale odešel jsem - vše není škola pro mě, teď jdu na uk).
Původní příspěvek od toketoy zajímalo by mne zda někdo z Vás vychodil s trávou vysokou školu? střední jsem prošel bez problému, pálil jsem to už od 2. maturita nejlepší z ročníku s tím že jsem se učil tak 2-3 týdny a k tomu jsem pil maté a jedl guaranu. A na konci dne byl špek. Bojím se ale, že na vysoký už to tak lehký nebude (teď jsem na jedný byl ale odešel jsem - vše není škola pro mě, teď jdu na uk).
Já osobně mám na VŠ největší problém s motivací něco dělat / učit se do některých předmětů, které mě nebaví - to je asi jasné a má to tak spousta lidí. Jak to souvisí s hulením? No, když nejsem zkouřenej, tak se dokážu snáz přinutit k tomu, abych tu seminárku (nebo cokoli jiného) začal dělat. Klasická prokrastinace. Studuju 3. ročník bakaláře, obor Anglická filologie. Výhoda je, že mě jazyk baví, takže třeba překlady apod. jsou v klidu, horší jsou předměty, které s jazykem až tak moc nesouvisí. Drtivou většinu prací dělám s čistou hlavou, hlavně proto, že to stihnu rychleji. Nezasekávám se a slova mi jdou tak nějak víc pod ruku. Do školy na semináře zkouřenej nechodím vůbec, nemá to pro mě smysl. Myslím, že VŠ a konopí se rozhodně nemusí vylučovat, jen jde o to si uvědomit, co si můžu dovolit. Znám lidi, kteří kouřili mnohem víc než já a na jejich výsledcích se to nepodepsalo (pokud nepředpokládáme, že kdyby nekouřili, měli by výsledky ještě lepší). Na druhou stranu znám i případy, kdy vyhulená hlava tak tak prolezla učiliště. Jak říkám, podle mě je to o tom si srovnat priority a vědět, co sám zvládnu a chci zvládnout. Na hulení oceňuju to, že ve mě dokáže vzbudit silnou inspiraci a představivost, hlavně ve spojení s hudbou. To se u některých oborů může vyloženě hodit
Zdar tak přišel sem na jedno hulit si můžete jak chcete pokud se do toho potom dokážete dokopat já se teď učim i zhulenej prostě jde tam o ten čas nad tím strávenej a není až tak důležitý jestli plně vnímáte, opakováním se to fakt dá naučit všechno.
Stačí prostě jen chtít xD
Ahoj, souhlasim s MiVenKu, vejska se da zvladat i s hulenim, ted jsem ve tretim semestru (pulka druhaku) na technickej vejsce, letos hulim min, ale v prvaku to byl aspon joit dva dene, ale spis vic a mam mirne nadprumerny vysledky. Zrovna tak moji spolubydlici. Pokud nemas motivaci nebavi te to, nejspis se na to vykasles tak jak tak, ale je dobry hulit treba az kdyz vis, ze mas za ten den vsechno co potrebujes a cos udelat mel. Pracovat a ucit se da i zkourenej, ale docela zalezi na modelu a za strizliva to jde proste rychleji a lip.
Musim rict ze posledni dobu si cim dal tim vic uzivam kdyz jsem strizlivej a hulim jen u piva, k filmu a tak. Kazdopadne vseho s rozmyslem a mirou :-).
Studuju zdravku (konkretne zdravotnicke lyceum) chodime hulit rano pred skolou (cca 6:50) pak o velke prestavce 10:20 pak po skole... no kazdopadne huleni do skoly je super,.... kdyz sem nahulenej mam mnohem lepší známky z testů!
Ps.: asi to mozek neposkozuje.. mam prumer 1,71!!! Americke studie lžou!
Původní příspěvek od Pio Zdravim, myslíte, že každodenní domácí (večerní) hulení může mít nějaký dopad na školu?
Většinou je to kotel ze skla, o víkendu někdy víc.
No ona obecně má tráva negativní dopad na krátkodobou paměť, což se pak může projevit v tý škole (jako u mě)
Lidi, nebojte se toho hulit a studovat xD . Ale zas z vás hulení nesmí udělat flákače a týpka "je mi všechno jedno". Když je snaha a nějakej "vztah" k tomu učení tak se nechá vpoho učit a do toho bejt zmaštěněj. Celej minulej semestr jsem se cíleně zhuloval a pak učil. některé věci mi možná trvali déle než by mi trvali střízlivému ale mě to nevadilo.učení mě mnohem víc bavilo a nejparadoxnější je že jsem si ve zhulenosti uvědomil a spojil spusta věcí, na který jsem dříve koukal a nechápal, ale pak jsem si je díky tomu zelenému kuřivu uvědomil x) (těžko říct jestli bych si je i ve střízlivym stravu uvědomil, občas mi přijde že mi tráva pomůže nahlédnout za oponu a nějaký ty info prostě vymyslet a číst mezi řádky).. a takovéhleho uvědomění a pochopení podstaty se cení...drtit se něco zazpamět když nechápu o co jde..proč?to je bez smyslu.. ale když si SÁM uvěomím, odvodím a odůvodním nějakou věc. prostě PECKA.(mluvím o chemii v mém případě x)) a i k tomu se může tráva požívat. ale nadruhou stranu je toto všechno individuální jedinec od jedince. asi tak
Člověk musí umět najít ten správný poměr. Teď dopisuju diplomku a když si zahulím, tak jenom prokrastinuju a nic neudělám. Při učení mi to nevadilo, ale teď se nad tím člověk musí zamyslet a něco smysluplného napsat a to při hulení nedělá moc dobrotu.
Na druhou stranu když to udělám jen jednou za čas, tak mi to pomůže se odreagovat, podívat se na věc trochu z jinšího pohledu a na druhý den jedu naplno.
Aneb šťastný je ten, kdo ví, kdy má dost
Když se občas povznesu, tak si uvědomuji, že hulení mě brzdí(kéž bych se mýlil). Když se mám naučit třeba matiku, je lepší být střízlivý. Někdy je potřeba se do školy naučit něco, co nechápu, ale musím projít, takže se to nabifluji a pak se zhulím.
Problém je v tom, že jsem na hulení závislý a tak když se začnu učit střízlivý, za chvíli šílím vzteky. Většinou to dopadne tak, že ubalím špeka, učím se dál, jsem klidnější, čumím do blba, ubalím špeka, čumím do blba, končím s učením a jdu si zahulit.
Já když sem ve škole zhulený, tak sem myšlenkama úplně jinde a toho učitele vubec neposlouchám ale občas když vím, že už fakt musím dávat pozor, tak se do toho zaberu a poberu toho víc než normálně .. jenže pak zazvoní a já to vypustím z hlavy a pak musím létat a všechno dohánět
učňák sem vylezl bez podívání na učivo,nahulený nonstop...vymysleli sme takovou prasárnu jak si to ulehčit,doma ve wordu sem si napsal co bylo potreba na test,vytiskl 2,5 písmen,nalepil na propisku,nekdy na 2-3 ale pohoda,na 1 propisku se dala narvat skoro A4 takže cajk ... a většinou sme stejne celé hodiny v zadu hráli poker nebo něco