Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
Ojdas
Nový Člen

Karma uživatele Ojdas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Já mám zkušenosti jen s klíčním do odličovacích ubrousků ... ( Takové ty kulaté vatové ^^ ) No jednou se mi stale že jsem semínko nechal klíčit dlouho a ono pustilo ten svůj prvotní kořínek do ubrousku ... Ale nic se nestalo .. V klidu jsem ho vytáhl a zasadil ^^ Takže radím tyto ubrousky na tmavém místě .. ( Třebas někde vzadu v poličce ... ) Teplota ani tak důležitá není ... ( Viz Biologie ZŠ a SŠ - tohle ohledně otázek na směr klíčku a takových věcí co by jste měli vědět, pokud jste se alespoň jednou dívali do učebnic na školách ^^ ) Jinak se mějte fajn .. peace

When You smoke herbs, it reveal You to yourself. ^^

Old Post 13-03-2006 v 15:08 PM
Ojdas je offline   Profil uživatele Ojdas   Find more posts by Ojdas   Foto galerie člena Ojdas   Click here to Send Ojdas a Private Message   Add Ojdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

mne to vo vlhkom kokosovom substrate klici lepsie ako na nejakej vate alebo servitke. je to dostatocne vlhke, ale zaroven semienko nelezi vo vode

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 13-03-2006 v 22:39 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Me staci dyz to nacpu secko do hliny pred 3mi dny sem tam hodil 3 seminka zatim vylezlo jedno ale byl sem nedockavej a nakouknul sem trosku pod hlinu najednou co nevidim druhej klicek doufam ze mi vyklici secky tri sou to PowerPlant

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 24-03-2006 v 08:40 AM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaraJade
Nový Člen

Karma uživatele MaraJade - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

Lamici hnusny...

Jinak k mym zkusenostem s klicenim....JE TO UPLNE FUK! Mam odzkousene jak vlhke kapesniky v teple tak zasazeni primo do hliny tak 1 cm hluboko takze pokud je semeno co k cemu vyklici snad kdekoli.

Old Post 26-03-2006 v 13:48 PM
MaraJade je offline   Profil uživatele MaraJade   Find more posts by MaraJade   Foto galerie člena MaraJade   Click here to Send MaraJade a Private Message   Add MaraJade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUZsRANAMI
Stálý Člen

Karma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

na 24 hod do vody - uz to tu niekto pisal(napr. do obalu od filmu teda filmovky) potom do zmesy substratu pre vysev a perlitu.
ked je dobre tak to zide

PS: klicenie je zaciatok ... jednoduchy

I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace

T.I.P.: THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE by Mel Frank and Ed Rosenthal
RENO (2005)+... RENO (2006)+EARLY MISTY (2006)+BIG BUD SUPER SKUNK (2006)+HAZE SKUNK (2006)+NO NAMES (2006)+DUTCH PASSION (2007)

Old Post 05-04-2006 v 22:56 PM
MUZsRANAMI je offline   Profil uživatele MUZsRANAMI   Find more posts by MUZsRANAMI   Foto galerie člena MUZsRANAMI   Click here to Send MUZsRANAMI a Private Message   Add MUZsRANAMI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

myslite ze tomu vadi teplo?!?ja to davam na starej monitor co mam u kompa topi jak svin maj tak 30+ stupnu tipuju...

Old Post 10-04-2006 v 21:09 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

zdravím. semínkům je tak nejak jedno, jestli na ně budete mluvit, hladit je, nebo s nima hrát COD2. stačí jim pokojová teplota, spíš přítmí, a vlhkost. idealní: navlhčený toaleťák-seeds-navlhčený toaleťák.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 20-04-2006 v 18:07 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

něco ke klíčení od sensi seeds z jejich katalogu Příspěvek č. 248

stačí přeložit detaily, ale myslím, že to jde poznat z obrázku...

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Old Post 22-04-2006 v 23:09 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

zkuř all , někde jsem tu četl , že se dá nějak klíčit v lihu , nebo nějak tak , ze se ty semínka kropí lihem....nekde jsem to zahlídl , ale už nevím kde...mohl by mi nekdo poradit ? a jak to udělat ?

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 23-04-2006 v 08:54 AM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

je to moc, pokud mas na mysli stupne celsia. staci jim bohate 22-25. jak dlouho nelezou?

!

Po pár letech zpět.

Old Post 23-04-2006 v 12:08 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Hele lidi myslete na to ze ta kytka si poradi ja to osobne davam nejprve mezi vlhkej toaletak kterej dam na talirek a strcim to do igelitaku aby to drzelo vlkost.A nerekl bych ze mam horsi uspesnost nez 98%(od oka pac za 3 roky mi nenaklicilo 6 seminek z tak stopadesati:-)) ale abych dodal jde to i do hliny ale tam nemas jistotu kdyz mas malo mista ze ti to vyleze,proto si je nechavas naklicit a predpestovavas aby si poznal kestli je to samice...NO a ja byl dneska rozhazet (opravdu rozhazet o na mista kde to neprezije)
jako je treba park ve meste pred skolou v ulici na hristi,na policejnim parkovisti mam asi 5 proste vsude kde me napadlo a abych jeste podotkl ze buh tomu byl naklonen.zapomel sem vzit flasku na zalivani takze sem se bal ze uschnou a po tejdnu neprseni zrovna ted dvakrat trochu sprchlo takze buh rika : "GO AND GROW EVERYWHERE!!!" a to sem ateista mizim na veceri tak zatim.Jo a zadne zhovadince na upravu vody nepouzivam,proste ji necham odstat...

Old Post 23-04-2006 v 19:12 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Joghurtovač Příspěvek č. 252

Zdarec.
Možná jste si někdo všimli mého Threadu : http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=23504.
Psal jsem tam o tom, jak se mi zlomil klíček.
Dal jsme ho cca na 9 hodin do Stimulax II a do hlíny a dneska jsem se šel podívat a ta rostlinka vybuřila nahoru.
Nevím jestli to není tím, že vybuří sama, ale ten kořen už se nehne.
Ještě uvidím, počkám tak 2 dny a mrknu se na kořínky, bylo by to vklidu, kdyby šlo takhle rostlinku zachránit.

Zatím Zdar

Old Post 29-04-2006 v 14:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GanjaManiak
Nový Člen

Karma uživatele GanjaManiak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

je to tak.. klíček dolů
sem jednou posadil do hlíny klíčkem dolů.. a čekam a čekam
dyž se přez celej tejden nic nestalo a vostatní už vyrostli.. sem se prohrabával hlínou a našel sem jí.. byla takoová chudinka celá zkroucená jak se pokoušela dostat ven.. asi jí to vzalo dost síly..
no každopádně dobrá rada: to že s klíčkem dolů... taky se napřed naučíte chodit nohama a pak teprv hulit plícema

Old Post 15-05-2006 v 12:54 PM
GanjaManiak je offline   Profil uživatele GanjaManiak   Find more posts by GanjaManiak   Foto galerie člena GanjaManiak   Click here to Send GanjaManiak a Private Message   Add GanjaManiak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

tož Ganja Garfield..to je dobrej dotaz,,tak aby nebyl vidět:-)

Old Post 25-05-2006 v 18:07 PM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trojbodka
Stálý Člen

Karma uživatele trojbodka - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

MNE SA OSVEDCILO POMOCT NAPUCANEMU SEMIENKU SO SUPKY,SAMOZREJME OTRIHAJTE SI PAZURY ...

POSTREH 2.NEDOPORUCUJEM JEDINCOM S ALZHEIMEROM

POSTREH 3 NEDOPORUCUJEM NIKOMU AK MA POSLEDNE SEMIENKO HAHAHA
...

Old Post 25-05-2006 v 18:34 PM
trojbodka je offline   Profil uživatele trojbodka   Find more posts by trojbodka   Foto galerie člena trojbodka   Click here to Send trojbodka a Private Message   Add trojbodka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Ganja Garfield RESPEKT

Old Post 02-07-2006 v 08:53 AM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás