Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám zkušenosti jen s klíčním do odličovacích ubrousků ... ( Takové ty kulaté vatové ^^ ) No jednou se mi stale že jsem semínko nechal klíčit dlouho a ono pustilo ten svůj prvotní kořínek do ubrousku ... Ale nic se nestalo .. V klidu jsem ho vytáhl a zasadil ^^ Takže radím tyto ubrousky na tmavém místě .. ( Třebas někde vzadu v poličce ... ) Teplota ani tak důležitá není ... ( Viz Biologie ZŠ a SŠ - tohle ohledně otázek na směr klíčku a takových věcí co by jste měli vědět, pokud jste se alespoň jednou dívali do učebnic na školách ^^ ) Jinak se mějte fajn .. peace
When You smoke herbs, it reveal You to yourself. ^^
Me staci dyz to nacpu secko do hliny pred 3mi dny sem tam hodil 3 seminka zatim vylezlo jedno ale byl sem nedockavej a nakouknul sem trosku pod hlinu najednou co nevidim druhej klicek doufam ze mi vyklici secky tri sou to PowerPlant
Jinak k mym zkusenostem s klicenim....JE TO UPLNE FUK! Mam odzkousene jak vlhke kapesniky v teple tak zasazeni primo do hliny tak 1 cm hluboko takze pokud je semeno co k cemu vyklici snad kdekoli.
na 24 hod do vody - uz to tu niekto pisal(napr. do obalu od filmu teda filmovky) potom do zmesy substratu pre vysev a perlitu.
ked je dobre tak to zide
PS: klicenie je zaciatok ... jednoduchy
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
zdravím. semínkům je tak nejak jedno, jestli na ně budete mluvit, hladit je, nebo s nima hrát COD2. stačí jim pokojová teplota, spíš přítmí, a vlhkost. idealní: navlhčený toaleťák-seeds-navlhčený toaleťák.
zkuř all , někde jsem tu četl , že se dá nějak klíčit v lihu , nebo nějak tak , ze se ty semínka kropí lihem....nekde jsem to zahlídl , ale už nevím kde...mohl by mi nekdo poradit ? a jak to udělat ?
Hele lidi myslete na to ze ta kytka si poradi ja to osobne davam nejprve mezi vlhkej toaletak kterej dam na talirek a strcim to do igelitaku aby to drzelo vlkost.A nerekl bych ze mam horsi uspesnost nez 98%(od oka pac za 3 roky mi nenaklicilo 6 seminek z tak stopadesati:-)) ale abych dodal jde to i do hliny ale tam nemas jistotu kdyz mas malo mista ze ti to vyleze,proto si je nechavas naklicit a predpestovavas aby si poznal kestli je to samice...NO a ja byl dneska rozhazet (opravdu rozhazet o na mista kde to neprezije)
jako je treba park ve meste pred skolou v ulici na hristi,na policejnim parkovisti mam asi 5 proste vsude kde me napadlo a abych jeste podotkl ze buh tomu byl naklonen.zapomel sem vzit flasku na zalivani takze sem se bal ze uschnou a po tejdnu neprseni zrovna ted dvakrat trochu sprchlo takze buh rika : "GO AND GROW EVERYWHERE!!!" a to sem ateista mizim na veceri tak zatim.Jo a zadne zhovadince na upravu vody nepouzivam,proste ji necham odstat...
Zdarec.
Možná jste si někdo všimli mého Threadu : http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=23504.
Psal jsem tam o tom, jak se mi zlomil klíček.
Dal jsme ho cca na 9 hodin do Stimulax II a do hlíny a dneska jsem se šel podívat a ta rostlinka vybuřila nahoru.
Nevím jestli to není tím, že vybuří sama, ale ten kořen už se nehne.
Ještě uvidím, počkám tak 2 dny a mrknu se na kořínky, bylo by to vklidu, kdyby šlo takhle rostlinku zachránit.
je to tak.. klíček dolů
sem jednou posadil do hlíny klíčkem dolů.. a čekam a čekam
dyž se přez celej tejden nic nestalo a vostatní už vyrostli.. sem se prohrabával hlínou a našel sem jí.. byla takoová chudinka celá zkroucená jak se pokoušela dostat ven.. asi jí to vzalo dost síly..
no každopádně dobrá rada: to že s klíčkem dolů... taky se napřed naučíte chodit nohama a pak teprv hulit plícema