Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
infecti :nerozlisuju to az tak podle puvodu ale nechtelo se mi rozdelovat dojezdy na sativach a indikach a delat nejake pomery tak sem to rozdelil na cestinu(outdor) a skero(indoor)treba akorat ja sem se nebavil o stavech hned po zakureni ale o tech dokrupech ktere se mi dostavuji po nejake dobe od poziti tak asi tak
mel jsem ted par zvlastnich dni..po nich sem zjistil ze muzes kourit jak chces ale musis jit za svym snem..musis furt bojovat zato cemu veris a delat to co te bavi...zadna lenost neexistuje..je to jen vnitrni sracka kterou si clovek sam vytvari v hlave..
talze kurme ale vytvarejme...
EDIT:
jako zjistil sem to davno ale ted sem si to zase uvedomil..
Původní příspěvek od luckyBOB mel jsem ted par zvlastnich dni..po nich sem zjistil ze muzes kourit jak chces ale musis jit za svym snem..musis furt bojovat zato cemu veris a delat to co te bavi...zadna lenost neexistuje..je to jen vnitrni sracka kterou si clovek sam vytvari v hlave..
talze kurme ale vytvarejme...
Prostě funguješ jak normální člověk, akorát si ktomu přikuřuješ. Přesně tak, žádná lenost se nedá nepřekonat.
sere ma asi to, že sa stáva čoraz viac imigovou vecou mladých ľudí, ktorí si myslia, že ked zahulia tak sú cool alebo čo ja viem čo... chcú si tym niečo dokázať... a okrem toho tá vydutosť po tom a pamäť, ktorú už skoro ani nemám...
Zdar, ja sem taky mladej....ale plnoletej...a hafec mladejch to fakt bere tak, ze je to frajerina...nastesti jsou zde taky nasi groweri..jez maj k marihuane uz hezkej vztah a hulej ji proto, ze ji maj radi.....ja si myslim, ze ja sem taky tak zacinal!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄