Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
15g indooru denne?? to musi byt asi naky slaby in ne?znam hodne lidi co pali o zivot ale ze by si denne vypalili 15 cisel to sem jeste neslysesl to si jako zbalis 15 gramovych za den??
Původní příspěvek od Smah no jo sem zvyklej ale ted je uroda rychle spukat ad mužu kupovat za dobrou cenu urody jiný proto je to ranny co se msklízel chodim do prace prachy mam ja su stary hulič zvladnu dat 10-15g lamp za den když teda sem dřív pěstil
a karmujte sakra
V celku jsem se bavil pri cteni tohoto ??? tematu??? ,za dobrou komedii jsem ti chtel dat K+ ale po tvem poslednim prispevku ti posilam K- .Rikat si o karmy po tom co jsi tu predvedl je drzost.Pekne to popsal kolega nademnou RespectFlowers
Ty voe Smahu,
jak můžeš těm zkaženejm fotkám ještě horší trávy říkat budshot ?
Celej tento tread je jedna velká tragédie od samého začátku až do "sklizně" respektivě stavu, kdy jsi nechal kytku chcípnout !!! Nevím , jak můžeš u takovejdle siláže posuzovat procentualně poměr sativy a indiky?!? popřípadě stavy high, nebo low(u nás stoned ) když tomu rozumíš jak koza náklaďáku.
Nikdo zkušený z nebe nespadl, ale staly se tím tak, že přijímaly rady a nápady zkušenějších, což ty neděláš ba naopak, ale to je pouze tvá věc...
A že hulíš 15g idorovek deně?! Jestli je to takový, jako byl tvůj indoor, tak to asi můžeš hulit po vagónech a stejně to nic neudělá. Možná to tak vysvětlí tvůj pravopis, v tvým případě spíš levopis, protože píšeš, jak kdyby si měl nedokončenou fofr školu!!!
Za mě jedno velký a macatý K- (again)
to : Respekt Flowers
se divím tomu tvýmu optimismu, že Smah někdy něco vypěstuje.
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou...
No konečně mu tady někdo řekl pravdu do očí (nebo spíš do threadu). a nejsmutnější na tom všem je, že takový shit téma má skoro 20000 shlédnutí (se sem asi hodně lidí chodilo zasmát).
Původní příspěvek od Rasta_pasta Tse divím tomu tvýmu optimismu, že Smah někdy něco vypěstuje.
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou... ?
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou...
Rasta
já myslim že někdy něco dobrýho vypěstuje - snaží se tak dlouho a už tak nějak základy má - jen prostě dycky něco posere. já taky dycky něco poseru a jdu dál...je to prostě typ growera který musí experimentovat tak až to posere, ale zato si projde hodně chybama myslim že většina či menšina teenagerů co hulí a zkouší pěstovat to měla podobně jen ne k chlubení
Původní příspěvek od Rasta_pasta Ty voe Smahu,
jak můžeš těm zkaženejm fotkám ještě horší trávy říkat budshot ?
Celej tento tread je jedna velká tragédie od samého začátku až do "sklizně" respektivě stavu, kdy jsi nechal kytku chcípnout !!! Nevím , jak můžeš u takovejdle siláže posuzovat procentualně poměr sativy a indiky?!? popřípadě stavy high, nebo low(u nás stoned ) když tomu rozumíš jak koza náklaďáku.
Nikdo zkušený z nebe nespadl, ale staly se tím tak, že přijímaly rady a nápady zkušenějších, což ty neděláš ba naopak, ale to je pouze tvá věc...
A že hulíš 15g idorovek deně?! Jestli je to takový, jako byl tvůj indoor, tak to asi můžeš hulit po vagónech a stejně to nic neudělá. Možná to tak vysvětlí tvůj pravopis, v tvým případě spíš levopis, protože píšeš, jak kdyby si měl nedokončenou fofr školu!!!
Za mě jedno velký a macatý K- (again)
to : Respekt Flowers
Rasta
moc si myslíš u nás sou poměry jiné než u vás měl sem dobré prdy tady v okolí lidem to chutnalo a rozhodně lepší než něčí 3m kytky které sem chutnal !
Mnoo mirne OT. Ta travka vypada jako totalni provar. ode me jednoznacne K- za zprzneni rostliny konopi. Smahu ty mas podle me tak 15-17 let, vic ani prd, i podle psaneho projevu i podle prezentovaneho vysledku.
citace:
Původní příspěvek od Smah je to muj thread tak mě neserte kurva
To je sice pravda, ale neni to tvuj server... muhehhe
Mnoo ty tvy "budshoty" jsou tez na kokot...
Preju pristi rok vic zdaru.
Tož strécu, nemyslím že mu nutně musí být málo let. Znám případy podobné a skoro třicetileté. třeba Znalec co pěstuje již drahnou dobu a dává mi rady typu: ser na hnojení pokud má semeno potenciál netřeba hnojit, pokud nemá, ani nejlepší hnojivo to nespraví a taky, pořádnej zhul je až z oprcaný kytky, jinak to nemá cenu. atakdáleatakdále....