Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nie .. vzdy som platil az na pošte (dobierkou, da ti baliček a ty zasa CASH,chapes) no tento rok som robil dost objednavok , a nic nedoslo ... newies ako to je s nirvana-shop.com/ ... da sa aj na dobierku ???
a ve který seedbance, nebo shopu ti posílali na dobírku? já co sme prolejzal,tak všude bylo bud na učet nebo poslat předem..
Ja jen dodám, že se musí platit poštovný 8.5 liber. Jo a když od nich budete něco objednávat a do pole VOUCHER CODE zadáte číslo 420 tak máte 10% slevu.
Původní příspěvek od virtual128 Nemáte někdo zkušenosti s aktualizovanýma obchodama ?
Skus priblizit o co ide. Tento pojem akosi nepoznam???
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Caute, hmm takze 28.9.2009 som si objednaval semena z www.pickandmixseeds.co.uk mno a dodnes nic neprislo. Iba mail kde mi napisali ze dakuju za objednavku a zaplatenie. Peniaze som posielal z uctu pri objednavke semien. 1.10.2009 sa mi odcitala suma z uctu. Cize je to uz pomerne dlho... este pockam tento tyzden inak im potom poslem mail... zrejme ten prevod trva dlhsie a asi aj ta posta to nejak flaka :-D . Keby sa cosik zmenilo dam vediet.
Pozor, Spawn133 od januara 2009 je cannabis v UK posunuty z triedy A na triedu B v obchodoch kde predavali semienka pred rokom, uz nic take nepredavaju, lebo je za to dost vysoky trest, poradili mi v growshope aby som nakupoval zo seed banks, ktore nie su v UK.