Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No docel peknej skleník. Skoda ze mam nejak pojebanej fotak je totiž umeni z nej dostat nejake foto. Ale jak se mi to podaří tak chci pridat svoji serii ze sveho skleniku Je to opravdovej mazec. Jestli by nekdo měl pyl nejakeho fakt modelu tak bych ho upotrebil. Letos jsem nemel štěstí aby mi vyrostl dopravdy fajnovej samec.
Jejda lahvane - proc ta kytka uz davno neni ohnuta aby se nedotykala? Ty chces pocitit vrazedne ucinky plisne? Hele to je tak, ze jeden den tam nemas nic a druhej den 1/5 kytky zacina plesnivet a clovek jenom cumi kde se stala chyba a leje na to chemku ktera se vyflushovat uz nestihne(kdybys chtel tak ti nafotim jak to mam poreseny ja, ale lenost mi to zatim nedovoluje
4 Sar: mám mezi nima a sklem 20cm mista pro ''luftovani'' vzduchu.
dal jsem tam par drevenych tycek a mezi ne nafest naptnul netkanou textilii (pletivo nemam) prostrihal par zlutych listu, postriknul Kuprikolem a jede se dál. akorát že po tom Kuprikolu to je jedovaty.
zkousel jsem palicku, solidni high, ale je cejtit, jak je to nezraly. diky vsem za Kacka.
lahvan:
zdravim koukam ze taky celkem peknej kerik....plesnivet to snad nezacne u nas je zatim pocasko jak ma bejt..tady je nejaky starsi foto miho venku kterej zacal kvist jako posledni a ted po prostrihu jede do finale jak se zda..omlouvam se za kvalitu fotek,fotak nejak divne slapal.at to pocasi vydrzi aby to krasne zralo :]..
Tekknou: já jsem pletivo i na jednu stranu nechtěl, sice zkrz něj svítí slunce, ale to s sebou nese neustálé prorůstání větviček skrz, ne-e? stejně tu textilii mám na severní straně.
jinak už se začínaji pěkně cukrovat a škrábou do tváří když se skrz prodírám. zítra cca uploadnu pár fotek, ještě to dopořeším do finální bodoby, pak už se bude jen pročišťovat.
zdar lahvane
vidím, že se ti to krapet opozdilo letos
ale prácička dobrá
kvést už to krásně kvete, teď jen čekat,mazlit se s nimi a kojit je kvalitní hnojkou..
jinak prácička s tím opylením K+
ještě sem tu nic takového neviděl
jen doma se mi při prvním indooru, kdy se zničehož nic němá kytka proměnila v samici s 2cm dlouhýma bliznama, ale bohužel už vedle pukajícího samce...
některé blizničky už začínají hnědnout, ale za to už se to krásně cukruje. koncem týdne objednám Rippen, ale netuším jak dlouho s ním jde zalévat, byl bych vděčný za radu, na G jsem info nenašel.
BTW mám takový divný pocit, že mám dvě odrůdy, jedna začala kvést teprv nedávno, má fialový stonky a lístky, navíc jde to dlouhých ''rádobysalámů'', holt je ouplně jiná. je to ta na fotce s rukou....
20.9. si psal ještě měsíc (30dní) a teď 26. píšeš 22 den květu... To znamená...
to znamená že to chceš nechat kvést jen 46 dní... Není to nějak málo? Já vím, že záleží na modelu, ale jelikož sem jel i top44 tak vím že nebyla 44 den hotová... Mě většina kytek kvete mrtě dlouho, ale pryskyřice, blizny všechno jasně čiré a roste to dál. Taky bych chtěl sklízet, ale není dozráto...
General Hydroponics Ripen
Speciální přípravek pro urychlení dozrávání rostlin i pro zvýšení obsahu aktivních prvků v rostlinách. Obsahuje vše co rostlina potřebuje pro zakončení svého cyklu květu nebo fruktifikace. Ripen obsahuje velmi pečlivě odměřenou směsici minerálních solí a tampónů, jež je dílem oddělení výzkumu GH. Ripen dává rostlině silný signál o tom, že je na konci života. Rostlina ve snaze se reprodukovat před zánikem reaguje zrychlením květu a fruktifikace. Ripen vede rostlinu ke zvýšení obranyschopnosti a následně svých aktivních prvků. Poskytuje rostlině všechny minerály, které jsou pro ni v této poslední fázi nezbytné. V případě nahromadění dusičnanů nebo oligo-prvků v rostlině napomáhá metabolizovat tato rezidua, čímž také zlepšuje chuť sklizně.
Vlastnosti:
Ripen umožňuje rychle zakončit sklizeň - např. při napadení patogeny nebo hmyzem a zachránit ji tak před zničením
Umožňuje zvýšit obsah aktivních látek! :-)
pár paliček už bylo napadeno, začaly prostě z boku hnědnout a na odumřelých částech jsou jasně vidět spóry.
ošetřeno ještě (naposled) Kuprikolem, tentokrát v menší koncentraci, tak snad to rozchodíme, napadené kouksy byly odstraněny.
ještě se půjdu podívat fakt detailně, esi něco najdu, pošlu sem nějaké makro.
s listy se nic neděje..................... neví někdo co to kurva?
Vim naprosto přesně o čem mluvíš... prostě rozhrneš palici a najednou to hnusný místo...
Ja do toho nic lejt nechtěl, tak jsem prohlídnul a osekal napadený palice(většina už byla jasně na sklizení) a zbytek nechávám dojet - sklenik nech pres den otevreny a na noc podle pocasi...
Pokud mam udelat nejaky fotky tak si rekni, uz se to susi...
2Sar: jj, takový KUREVSKY hnusný místo (omlouvám se za vulgarismy), hnědá morké lístky a kousky paliček. zatím není moc zasaženo. Otevřený je přes celý den, od devíti do devíti, přemýšlím o ventilátoru, ale žádný vhodný nemám.
fotky pošli, uvítám.