Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oliwer>podle me to tak klidne muzes mit pokud to uchladis , jde o to ze pokud mas aktivni odtah tak tam bude podtlak a vse pujde tam (je to treda pro pachac) kdyz to tam budes jen prat tak ti to tam bude ruzne cirkulovat,a bude se ti tam drzet i vyssi teplota.
Pokud někdo má akutní problém s nízkou vlhkostí a z nějakejch důvodů nemůže v ňákým rozumným čase pořídit zvlhčovačku,tak mokrý ručníky jsou řešení,když přes ně foukám prostorovým ventilátorem a spodek ručníků je v nádobách s vodou,voda sama vzlíná ručníkama vzhůru a není tak třeba xkrát za den namáčet a věšet ručníky..Stačí pak jednou za den,za dva doplňovat vodu do nádob..Chce to ovšem místo v pěstírně.Já sem takhle zvednul vlhkost v růstu z tragických 35-45% na solidních 60-65%..
A.., tak sem v jiný trejdu(vlhkost)našel ten samej způsob,akorát teda potvrzuju,že to funguje,ale mnohem líp když přes ty ručníky foukáte a tu vlhkost z nich vyháníte,než když tam jen tak visej..
Po cca čtyřech letech mi odešla do věčnejch lovišt moje SPS 818A. Svojí službu plnila na výbornou, nicméně chyběla jí funkce automatického vypnutí při nedostatku vody. A to se jí zřejmě stalo osudnou. Zapátral jsem na netu a objevil jsem tuto SPS-701 http://elektrocoleti.cz/kvalita-vzd...hu-sps-701.html
Máte někdo zkušenost? Měla by mít údajně i automatický časovač a také zmíněnou funkci vypnutí, při nedostatku vody.
Jsem takřka rozhodnutej, že jí objednám, jenom mě zajímá, jestli je tu někdo, kdo jí má, aby mi jí buď doporučil, nebo vymluvil.
Ahoj, pročetl jsem to tady ale nenašel řešení pro malý box ( 50x60x50) kde mám malou ultrazvukovou zvlhčovačku. Řeším problém s nádobou. Mám k ní plovák ale nevím jak nejefektivněji doplňovat vodu. Napadlo mě odpodní potrubí a na něj záslepku. Nebo třeba externí nádrž s vodou venku... ale nevím si rady ... Poradí někdo ?
Díky
Ahoj lidi mám dotaz... už se chytám za vlasy Mám box o rozměrech 90x50x180 a v ní 250w a odtah 200m3/hod mám tam i klipsňák a zvlhčovačku.... No tak a teď konkrétnějc
Když jede ofuk a odtah nedostanu se přes 40 procent vlhkosti ale zároveň nemužu tlumit ventilátor protože by mi vyskočila teplota :/ Už si nevím rady příjde mi že ten ofuk hned tu páru rozfouká přitom zvlhčovačka má zabudovanej svuj hygrostat a sama si vyžene vlhkost na požadovanej stupeň kterej nastavim. Neví někdo jak to vyřešit? Už fakt netuším jak to poštelovat aby se tam ta vlhkost držela...
PS: když vypnu ofuk je tam vlhkost nádherná ale teplota jde hned hrozně nahoru
Původní příspěvek od KALAJDY Ahoj lidi mám dotaz... už se chytám za vlasy Mám box o rozměrech 90x50x180 a v ní 250w a odtah 200m3/hod mám tam i klipsňák a zvlhčovačku.... No tak a teď konkrétnějc
Když jede ofuk a odtah nedostanu se přes 40 procent vlhkosti ale zároveň nemužu tlumit ventilátor protože by mi vyskočila teplota :/ Už si nevím rady příjde mi že ten ofuk hned tu páru rozfouká přitom zvlhčovačka má zabudovanej svuj hygrostat a sama si vyžene vlhkost na požadovanej stupeň kterej nastavim. Neví někdo jak to vyřešit? Už fakt netuším jak to poštelovat aby se tam ta vlhkost držela...
PS: když vypnu ofuk je tam vlhkost nádherná ale teplota jde hned hrozně nahoru
Vypni zvlhcovacku a daj perlit zaliaty vodou alebo ofuk otoc inde nie na zvlhcovacku.
zdravym vseci growery.potrebuju pomoct s vlchkosti.stale se mi drzi okolo 60 procent mam i ceresit ale stale nic neklesa.odvetravam kazdou ctvrt hodinu z hodiny 24 hodin denne a stale nic.nejake rady??dekuji
Původní příspěvek od vondris zdravym vseci growery.potrebuju pomoct s vlchkosti.stale se mi drzi okolo 60 procent mam i ceresit ale stale nic neklesa.odvetravam kazdou ctvrt hodinu z hodiny 24 hodin denne a stale nic.nejake rady??dekuji
Ak znamená odvetrávanie 15min/hod že sa ti takto zapína odťah, tak tomu teda chápem. Tak začni 60min/hod a máš to nie?