Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to papaja:myslim,že jsi špatně nepořídil,hodně to s kytkou udělá,konečnej výsledek bude sakra znát.....jinak máš to moc hezký ...... Pěstu Zdar a k čertu s čórkerama
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
*letos jsem předpěstoval květiny pro spoustu lidí. Tyto krásky opustili můj byt po osmitýdenním hýčkání veskříni. Květiny byly mohutně podporovány hnojivy od firem Plagron a Bio Bizz. Jednu čtveřici jsem připravil pro růst v kopřivách. Kamarád vyhlídl výborný místečko s dobrou vlhkostí, kde už po řadu let rostou kopřivy. S nimi mám výborné zkušenosti z minulého roku, kdy jsem vypěstoval cca 40 rostlina na dvou polích uprostřed kopřivového pásu u řek. Vyrostly nádherné květiny. Tenkrát jsem to mohutně podporoval přípravky od plagronů. Bohužel 10. září 2004 jsem přišel o jedno pole, kde bylo asi 25 rostlin a cca několik kg potenciálního zeleného tabáku. Míst bylo nejlepší možné pro rostliny, bylo u říčky s výbornou hlínou, slunce celý den.....Přežili i povodeň v červnu, kdy plavaly jak v akvárku pod vodou,...Ošetřoval jsem je phytaminovou sprškou každý týden, vyřazoval samce, vytrhával plísně, a kouličky u hermíků...Jednho dne jsem přišel na pole a nic...Utrženo odvezeno, na zemi ponechána 1 větev z 1 kytky-cca 80 g měsíčních palic, jež pěkně voněly, ale pryskyřice ještě moc ne...
Za měsíc objevili i druhé políčko u říčky a očesaly ho. Bylo tam osm klonů a jedna superkoule cca 1,5m na výšku i šířku. No znamanalo to, že jsem neměl nic...Odkázán na bratry bonsaisty přežil jsem zimu a hurá zase sázet....
Čtveřici jsem předpěstoval pod lampou 70 w cca 7, 8 týdnů, určil pohlaví světelným šokem a šup ven do kopřiv. Byl jsem tam dohromady dvakrát, otrhal kopřivy okolo, omyl sprškou z mořských řas [algamic Bio Bizz], z phytaminu a rybiček [fishmix Bio Bizz] a rychle pryč...Takže dohromady 2 hodiny
Jedna kytička úplně zakrněla, jedna malinko zhermafroditila-pozor nebyl tam samec, což jsem hrubě podcenil. Naštěstí paliček s kouličkama tam moc nebylo. Dneska jsem je otrhal a zítra pudou do smetany.
ještě rychle vyfotit a pryč...
snad dojdou
andílku opatruj mi mou kytičku
fota:
* 1,2... sedmiramenný svícen lehce hermafroditní
* 3,4... dvě odrůdy od mého přítele hastmana sairajta
díky brothers
* 5 ...proti nebi
* 6....fotka z období, kdy se stěhovaly do kopřiv...květen 2005
papajo no mas to nadherny ale proc pisu hele cetl jsem tady ze ten final solution je lepsi nez ten ripen aspon co se tyce pak lahody z koureni jestli jsem to sparve pochopil takripen ma v sobe urcitou davku fosforu a drasliku a tudiz musis pouzit delsi ful tedy ja minim ze jsme perohloupily koupi nebo tvrdim doufam, tak hodne zdaru a k+, mejse
jumpp.
tato květina neustále kvete už od konce dubna
stále se tvoří nové a nové kvítky - 2 fotka je toho důkaz
roste spolu s růžovým panterem- obě mají společného předka-špaňalského samce, ale jinou mámu....jedna květina má 2 a půl metru, druhá tak 70 cm a jsou úplně jiné...
Máš to pěkný mistře Clandestino...řek bych, že je to tady nelíp upgrejdovanej thread s informacema, přímo z místa dění...fakt se o svoje kyti staráš pečlivě a hlavně pravidelně ! Jen bych měl takovej menší dotaz: kolik těch políček vlastně máš? Z tvejch příspěvků mi přijde, že jich je fakt mrtě...
Jinak upřímnou soustrast za egypt x boggle gum...byl to pěknej keříček... A posílám káčko...
to punker:
minulost mne poučila:
pole s mnoha rostlinama už nepěstuju
celý rok se staráš a přijde půlka září a nemáš nic, kromě vzpomínek a zkušeností
přeji ti či vám , aby ám pole v kopřivách došlo, ale popravdě spíš věřím, že zítra slunce snad vyjde,než že to bude viset ve správné spíži
kolik mám políček?
to se stále mění...
*růžový panter+spanish fly
začátek září 2005 v českém království odvádějí 18-tiletého člověka za to, že vypěstil 70 rostlin...článek Bushky na legalizace.cz