Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak vlhkost by měla být první 2-3 dny, pak když trochu klesne tak nevadí, spíš bych ještě snížil teplotu na nějakých 18 stupňů ať to sušíš aspon těch 7-9 dní
Původní příspěvek od LinChi vlhkost v boxu klesá na 35% a zůstává stát zde už nějakých 24 hodin.. nevadí že mám tak malou vlhkost v boxu na sušení ? teploty okolo 20 stupnů
Jesli k tomu muzu neco rict tak...
Suseni je hodne dulezity.
Prvni tri dni se doporucuje susit konopi pri teplote cca 20-22C s vlhkosti 50%.
Dalsi dny teplota 18C a vlhkost by mela byt zvysena na 60%.
5-8 dni je ususeno a palicky jsou krasne vonave a tvrde a takove vlacne mjakoby gumove.
Vytahni zvlhcovacku ,me ted jela po celou dobu suseni , az dosahnes pozadovane vlhkosti v pokoji tak ji vypni a mej zavrena okna i dvere at to neutika pryc.
Zvlhcovacku nemam pri suseni v boxu ale v mistnosti kde je box.
Mohlo by se stat ze to presusis kdyz mas tak nizkou vlhkost.
Drzim palce.
Naposledy upravil Madical-Strains 07-02-2018 v 21:01 PM
Zdary, mám malý dotaz, jaké máš zkušenosti se susenim takhle na síti? Nejsou pak paldy "placaté"? Přemýšlím, jak se takhle usuší třeba 10g palička? Nedrží se v tom pak dyl vlhkost?
tak pánové .. Spodní patro boxu v novinách ( listy Lístky Spodky... ) téměř 100G bordelu
( paliček tam bylo asi 35G) zbytek listky a prostě co se ostříhalo... Extrakt už je hotový kamarád to zvládnl v den kdy jsem mu to odevzdal... tedka za mnou putuje... tak brzy nahodím fotku jak vypadá .. extraktu bylo dohromady krásných 11,15G Takže brzy bude report... paličky o víkendu stěhuju do sklenic a denně je budeme větrat... možná místo sklenic dám TightVac a budem denně větrat... už to vypadá krásně... uvidíme kolik zvážíme těch palic na vrchu ale ty ještě potřebují sušit.. stonečky už trošku Křupou
Tak tady fotka 5.5 g extraktu samotny otevreny voni zajimavě ale kdyz se vune line z pokoje je dost dost pronikava silna no smrad jak hovadous
Extrakt při kouření chutná tak jak je popisovaný zemitý silný aromatický a hoodně smradlavý ... Jsem zkouřenej jak uhelná elektrárna uzemní ale nepošle uplně do outu .. užívvám stavík přitom je dost intenzivní .. ale da se ustát krásně sem moc psokojený