Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spokojenost veliká, krásně čistá chuť . Jedinou nevýhodu vidím v tom že chybí upozornění nízkého stavu baterie. Přesně jak píšeš člověk nabije a najednou je baterka dead. Takže zpětně bych si připlatil za verzi s displejem. Jinak nemám výhrad.
Nezkoušel někdo ten adaptér na extrakty?
Taky mě celkem láká kombinace stolního vaporizéru a bonga nějakej ozkoušenej setup?
Když jsem si kupoval v5. 0 tak ještě verze z s displejem a ukazatelem baterky a teploty nebyl na trhu, ještě než vyšel s displejem jsem si říkal, chtělo by to ukazatel baterie:-D ale zatím mi štaci tento a na doma používám herbal air H2. 1 a k tomu se dá dat adaptér na bong, letos na cannafestu si chci pořídit nějake příslušenství :-D
Neplánuje někdo nákup FLOWERMATE V5.0 PRO z alienexpresu nebo ebaye ?? Rád bych se k němu přidal, viděl jsem je tam o polovinu levněji než v čechách (4290kč) a za námahu bych zařizujícímu přihodil pár stovek (podle úspory). =D Když tak PM. Díky
Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné. Jsou nebezpečné, proto ,že jsou zakázané. (dr. J. Marks)
Původní příspěvek od Craft Neplánuje někdo nákup FLOWERMATE V5.0 PRO z alienexpresu nebo ebaye ?? Rád bych se k němu přidal, viděl jsem je tam o polovinu levněji než v čechách (4290kč) a za námahu bych zařizujícímu přihodil pár stovek (podle úspory). =D Když tak PM. Díky
Zdravím
Pošleš odkaz toho vapíku na ali? mají tam i certifikáty na materiály?
Zdravím
Sem čerstvím majitelem flowermate V5.OX.Hulím už hodně dlouho.Vaporizér teď poprvé.A jo vyplatí se to,podle mě super věc.
Akorát mám problémy s tim vypínáním a zapínáním.Nevíte někdo jak se to správně mačká??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
To bruno.kudrna: Pokud Ti vadí to vypínání, tak je jednoduché řešení. Jakmile Ti začne klesat teplota (a displej zhasne), tak stačí déle podržet tlačítko pro zapnutí/vypnutí. Tím se začne komora opět zahřívat.
Ať slouží ;-)
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Sem čerstvím majitelem flowermate V5.OX.Hulím už hodně dlouho.Vaporizér teď poprvé.A jo vyplatí se to,podle mě super věc.
Akorát mám problémy s tim vypínáním a zapínáním.Nevíte někdo jak se to správně mačká??Díky
Zdárek
Zdarec,na moje prekvapenie musim s tebou suhlasit,tiez som si zadovazil Flowermate V5.0 Pro mini,a som straslivo prekvapeny jaka je to parada, ano je to tak ked podrzis chvilku tlacitko on/off tak ti to zacne znova nahrivat, este taky moj poznatok,mne to ide najlepsie pri teplote 210°C.
Flowermate je výborným společníkem na všech cestách i necestách ;-) hodí se při jakékoliv příležitosti a tak si jej beru sebou kdykoliv jdu do větší vzdálenosti od mého stolního vaporizeru
Přemýšlím o novém vaporizeru a celkem mě oslovil Goboof Alfa, Pax2 nebo nějaké verze Flowermate. Nejspíš Mini V5.0S Pro. Chci něco kompaktního a hlavně kvalitního, rozuměj zdravotně bezpečného.. nemám zájem si žhavit do plic nějaký plast atd. Co mám Arizer Solo tak ten moc do kapsy není, jinak funguje bezva, ale kvůli skladnosti půjde asi do světa..
Máte s těmito nějaké zkušenosti. Na tom Flowermate mě odrazuje to čachrování s tím sklem. Už se vydim jak to mám rozbitý..
Flowermate mě zaujal taky. Nejvíce asi model AURA
Hlavně kvůli ceně, výdrži baterie a možností měnit teplotu.
Máte někdo zkušenosti?
Hlavně abych nepálil nějakej plast.... Díky předem..
„Mnozí, kdo promilovali třeba celý
život, dovedou nás méně poučit o
tom, co je láska, než dítě, které
ztratilo pejska...“ Billy Wilder
Zdravím
Na flowermate už mám dnes dva náustky, jeden ze skla když jsem opatrnější a do náročnějších míst si beru náustek silikonový, asi po 3 letech jsem ten skleněný upustil ale nebyl problém okamžitě sehnat náhradní díly. Ze skleněného je vždy chuť lepší a výpary chladnější naopak ze silikonovým naustkem se mi zdá že výpary více vysušují, ale jenom proto že ze skleněného je to tak úžasný je to zanedbatelný rozdíl a dnes jsem rad ze mam i ten silikonový
V dnešní době by neměl byt problém dohledat jake má výrobce certifikáty na materiáli a jake používá. Mě osobně se líbí keramický kotel u flowermate, ale neříkám že bych nevyzkoušel i jiný vapik v teto ceně :-D rozhodne nekupovat Hebe titan II. Ten už jsem taky vyzkoušel
citace:
Původní příspěvek od RivieraKid Přemýšlím o novém vaporizeru a celkem mě oslovil Goboof Alfa, Pax2 nebo nějaké verze Flowermate. Nejspíš Mini V5.0S Pro. Chci něco kompaktního a hlavně kvalitního, rozuměj zdravotně bezpečného.. nemám zájem si žhavit do plic nějaký plast atd. Co mám Arizer Solo tak ten moc do kapsy není, jinak funguje bezva, ale kvůli skladnosti půjde asi do světa..
Máte s těmito nějaké zkušenosti. Na tom Flowermate mě odrazuje to čachrování s tím sklem. Už se vydim jak to mám rozbitý..
Zdravim vespolek, uz dlhsiu dobu rozmyslam nad vaporizerom, precital som si tu jednotlive vlakna ohladom vaporizerov. Nakoniec som vybral Flowermate V5.0 Pro, aj podla spokojnosti jednotlivych uzivatelov . Hladal som ho na Aliexprese, ale vsade tam narazam iba na tu verziu HYBRID. Viete mi niekto poradit, ze ci je este dostupny? Respektive hodit neaky link, odkial ste ho vy kupovali. Viem ze sa da kupit aj na SR pripadne v CR, ale ako ste tu pisali, na Ali bol o polovicu lacnejsi. Pripadne ake prislusenstvo ku nemu rovno objednat (napr. drticka a plnicka) ? Vopred dik za info
Ahoj ja mam Flowermate V5.0 Pro 14 dni a jsem max spokojene.je to muj prvni vapik a super.jen male - je maly kotel.bafeme to s pritelkyni a mohl by byt vetsi.ale nadruhou stranu uz ted vim ze si koupim i nejakej stolni s vetsim výkonem.ale z5 k v5.0 pro,kupoval jsem ho tady v cechach.uz jen kvuli pripadne reklamaci.vysel me na 3800,- na ebay se da koupit asi o 500 levneji(mozna levneji moc jsem nehledal).zadne prislusenstvi zatim nemam.udelal jsem si vodnika kde do hadicky nastrcim skleneny naustek a uz to bubla a je to super.takze si klidne rovnou objednej i nastavec na vodnici.je to prez vodu chladnejsi,chutnejsi a das si poradnyho prda.ty kapsle na byliny me vubec neuchvatili.jsou male a pripada mi ze toho z ni tolik nedostanu.tak to cpu rovnou do kotle.kazdopadne jsis vybral dobre a nebudes litovat.mala skladna hracicka s kterou je hodne srandy.hlavne tech bylin a moznosti.a dej vedet jestli ho najdes za nejakou dobrou cenu.kdyz budes mit nejake otazky tak se klidne ptej.
Tak Panove, vapik je objednany, nakoniec som neriesil ziadny ebay ani aliexpres, a tiez ho berem z Ciech.... rovnou som ku nemu pokupil aj neake prislusenstvo a neake bylinky.....tak dam report az to pride a to s mojou zienkou prubnem