Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Jaké hnojivo používáte do bubbleru?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17
Autor
Téma 
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

to xerthon:
Já sem si koupil taky Wuxal S ale vypadá celkem dost jinak (ten obal). Diwný, ne?
ps: Ten můj je zelená kapalina, co ten tvůj ?

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 22-01-2005 v 16:30 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3oM
Stálý Člen

Karma uživatele N3oM - 91% PěstitelskáKarma uživatele N3oM - 91% Pěstitelská

znate tuhle hnojku? Příspěvek č. 226

zdrawicko groweri
znate nekdo tuhle hnojku?
jmenuje se to KHL Special, vyrabi to firma EXPLANTEX
obsah zivin v procentech:
N-0,06 P-0,44 K-0,28 Ca-0,14 Mg-0,12
mam to doma stalo to asi 60kc zajimalo by me jestli to nekdo zna a jake s tim ma zkusenosti a jestli je to pouzitelne... diky za odpovedi

dodatek... hnojivo udajne zvysuje mrazu odolnost a je nejvhodnejsi pro podzimni aplikaci (pise vyrobce)
nebylo by to dobry na pozde dozravajici out?

Old Post 22-01-2005 v 21:15 PM
N3oM je offline   Profil uživatele N3oM   Find more posts by N3oM   Foto galerie člena N3oM   Click here to Send N3oM a Private Message   Add N3oM to your buddy list     Navštiv homepage uživatele N3oM! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 227

myslim do modra

Old Post 24-01-2005 v 15:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

sorry za OT ale nikde jsem tu nenešel jestli je špatné snižovat pH citrounkou a jestli to taky někdo dělá dík za odpověd

Old Post 25-01-2005 v 13:47 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murphy
Stálý Člen

Karma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% Pěstitelská

nekde to tu bylo Příspěvek č. 229

citace:
Původní příspěvek od weeno
Kyselina citronová a kyselina octová jsou kyseliny organické, takže se rozkládají na složité organické soli, které kytkám nic nedají, navíc se během chvilky rozloží tak, že úplně - pak Ti to na měřáku hodí zpátky na zásadu. Může se používat kyselina chlorovodíková - ta je nejdostupnější, ale v reakci s vodou tvoří chloridy, který kytce taky nic nedaj a možná jí i uberou. Zatímco kyselina dusičná v růstové fázi a kyselina fosforečná v květové fázi se v reakci s vodou rozkládají na dusičnany a fosfáty - což jsou složky hnojiva.

Snad Ti to pomuze....

70w v-scrog, bubler ala G_man

Murphyho políčko 2005

Old Post 25-01-2005 v 14:06 PM
Murphy je offline   Profil uživatele Murphy   Find more posts by Murphy   Foto galerie člena Murphy   Click here to Send Murphy a Private Message   Add Murphy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
QTH
Stálý Člen

Karma uživatele QTH - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

TAgže pánové,
S wuxalem pozor, nedostatek hořčíku /spíš jeho absence/ vůbec kytičkám neprospívá, jak je vidět z fotek nahoře u xerthona, ten samej problém sem řešil já. Nakonec pomohlo přidat hořčík ve formě tekutého přípravku, kterej maj v každým větším zahradnictví.
Jo a Wuxal super je ZELENEJ !
Zdarec

Old Post 26-01-2005 v 06:35 AM
QTH je offline   Profil uživatele QTH   Find more posts by QTH   Foto galerie člena QTH   Click here to Send QTH a Private Message   Add QTH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 231

zkusil bych to s tim horcikem,kolik bych ho mel dat na 11l roztoku?
a ma ten tekuty horcik nejaky obchodni nazev,nebo se mam ptat proste po tekutem horciku???

Old Post 26-01-2005 v 08:01 AM
Host
Host

Příspěvek č. 232

tahle mi nedela radost

Old Post 26-01-2005 v 08:02 AM
Host
Host

Příspěvek č. 233

i ten muj wuxal je samozrejme zeleny,nevim proc se mi zdal do modra:-)

Old Post 26-01-2005 v 08:15 AM
Lubotko
Nový Člen

Karma uživatele Lubotko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Sorry som tu nový čo je to Bloom,PK s jedničkou a trojkou SOG a korenový stimulátor.Díky za odpoved

Old Post 26-01-2005 v 08:20 AM
Lubotko je offline   Profil uživatele Lubotko   Find more posts by Lubotko   Foto galerie člena Lubotko   Click here to Send Lubotko a Private Message   Add Lubotko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

xerthon:k tomu hořčíku-hořká sůl nebo fytovit(nebo tak nějak)

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 26-01-2005 v 08:49 AM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

bloom, jednotka, trojka je Advenced hydro...- AH (aelbo General hydro...- GH), PK je fosfor, draslik. aspon myslim

Old Post 26-01-2005 v 13:52 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

Nešlo by do toho roztoku nasypat trochu maglajzu?
Takový to bílý co si lezci patlaj na ruce, aby nepadali
Je to mrtě hořčík. Ale nevim esi se rozpouští... Asi jo

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 26-01-2005 v 14:46 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

hmm tak to mně teda nenapadlo i když ho mám doma mrtě-každopádně se prej dá použít ještě dolomitickej vápenec.

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 26-01-2005 v 15:12 PM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 239

cetl jsem slozeni kristalonu a je v nem 3% horciku.Jak u startu,tak i plod a kvet.Jedna odmerka kristalonu je na 10 litru zalivky.Co kdybych trochu prilil do toho hydra?Ten wuxal horcik neobsahuje.

Old Post 26-01-2005 v 15:52 PM
Ke-Guglimugli
Stálý Člen

Karma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

Inak o hnojení v buble a úprave ph je tu ozaj kvantum info, ale sú skuor také roztrúsené a tých pár threadov takých polo-živých

Nuž, já mám základní potíž v tom, že čím dýl vodu nechám odstát, tím je zásaditější.. Takže upravuju kys. dusičnou (nefimjaká koncentrace ale stačí tak 3 - 4 kapky). Wuxal (2-3ml) to kapku zase vrátí do zelena (do zásady), ale nakonec tam ještě šoupnu 5ml peroxidu (30%) a ten je teda taky kyselej.. četl jsem, že ho může jít i víc, ale já ho spíš leju častěji při doplňování roztoku v mírce 10 kapek/liter + kapka WS a už ani nemusím upravovat ph (je malinko kyselejší, přesně podle potřeby ) Jinak bacha na dna květináčků, pokud jsou ponořené i s keramzitem v roztoku, taky to ph zvyšují. O rockwoolu nemluvě.. Ale to už asi fšichni víte, viťte ) Podle potřeby dolévám mírku: litřík s kapičku kyselejším ph, což je přesně na požadovaných +/-5,5).
Ty koncentrace dělám na 10l (in real: těch 11 - 12 lytrů, páč si fšechny "sajrajty" nejdříf rozdělávám extra v cca půllitru) a taky jsem je zkopčil od někoho na groweru
A priam by som mu hneď aj karmu dal, keby som si jeho meno pamätal

Chcem sa ale opýtať: Mužem pridať na začiatok Bio-algen? V akej koncentrácii? Aký máte názor na destilovanú vodu? Vraj tá technická muože obsahovať nejaké jedy čičo..
Je tu vuobec thread čisto o vode?

Ke-Guglimugli introduces: GWS in soil under 600W

Old Post 27-01-2005 v 03:06 AM
Ke-Guglimugli je offline   Profil uživatele Ke-Guglimugli   Find more posts by Ke-Guglimugli   Foto galerie člena Ke-Guglimugli   Click here to Send Ke-Guglimugli a Private Message   Add Ke-Guglimugli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-04-2020 - JAka hnojva od General hydroponics do bubbleru ? - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás