Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojeno Plagron alga grow, bloom, PK, green sensation
plody mají obrovskou tíhu a ohybají větve k zemi - ale neprasknou.
po usušení jsou palice trochu řidší, ale chuť a síla to plně vynahradí.
jedná se o jeden z nejpeších venků, co jsem měl možnost ochutnat, perfektní nepopsatelná chuť, brutální zkouřenost, jak fyzická, tak psychycká (ukacaný high) - skvělej model, doporučuju
hnojeno Plagron alga grow, bloom, PK, green sensation
vzrůstem klasická indica, neroste moc vysoká, klasickej keřík
tvoří neskutečně tvrdý palice, výnosem průměrná
chuť je těžší, opravdu trochu hashová, zkouřenost spíš stoned
Byl sázen začátkem července z řezu a sklizenej koncem září.Domáci hlína a v květu 2x přihnojen biobizzem.
Jináč fajn kytí,rychle roste a ještě rychlejš kvete!V květu moc nevoní,zato v poslednim tejdnu!jako by si to schovávála na finiš(to se na venkovní pěst občas hodí)
Paličky spíš takoví nudle,ale docela tvdý.
Po usušení pohodička,jemná vůně(taká slaďoučká)jemnej kouř,pohodovej stav,žádnej velkej rambajzz..Takže za mě 6/10 na ven dobrá volba..
- od travodlaka :bigup:
- 25. 5. zasazeny řezy do země
- sklizeny 27. 10.
- v kompostu, hnojeno biobizz fish mix, biobizz bloom + Bcuzz PK 13-14, na konci flush pouze dešťovkou
- sklizeň by šla i o týden a víc dřív, jen nebyl čas
- "cukru" víc než dosti, kdo dá ven neprohloupí
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
- Royal Queen Seeds
- sázeno 8. 5.
- sklizeno 13. 10.
- v kompostu, hnojeno biobizz fish mix, biobizz bloom + Bcuzz PK 13-14, na konci flush pouze dešťovkou
- tuhle ovocnou mršku jsem vzal navíc bez jakýchkoliv refrencí
- příjemné pokouření, v genech má odrůdu Blueberry
- sama neuvěřitelně rezistentní vůči plísni, pro mě překvapení sezóny
- Dinafem
- sázeno 8. 5.
- sklizeno 27. 10.
- freebie, absolutně bez očekávání
- zajímavá varieta skunku, příjemný kouř, určitě budu chít vyzkoušet i další sýrové hybridy, jelikož sme přežraný furt jen hermelínama
Čau,
chtěl bych se s Vámi podělit o můj letošní výpěstek.
Model: Northern Light (Pyramid seeds)
Kde: Balkónek na jihovýchod, v 6,5l květináči v Grow mixu
Hnojky: Plagrno alga grow, bloom, Nitrozyme, Bloombastic, Phytanim(1x), Take root, Explode (obojí Dutch pro), poslední tři týdny pouze čistá voda + Final Soulotion. Občas H3PO4 a HNO3 na snížení pH zálivky
Růst: Zsadil jsem někdy v polovině května. Holčina rostla opravdu velmi rychle, a tak jsem ji párkrát ohnul za pomoci drátků a 1x jsem zastřihl každou větev. No a protože jsem málo hnojil, tak jí chyběl dusík a spoutsu lístí zhnědlo, zvadlo, opadalo.
Problémy: Jako kažý rok, mě i letos potakalo spoustu problémů. Napřed jsem začátkem léta objevil svilušky. Takže sem na ně šel chemicky, zbavil jsem se jich. Poté měly nedostatek dusíku no a na květ jsem našel v paldách housenky. Zaplať pánbůh, všechno dobře dopadlo
Květ: Do květu šla někdy v polovině srpna. Palice krásně bobtanly a byly velmi orosené. Konečně jsem pozna, čemu se říká "šišky jak šutr" Nechal jsem jí na květu asi 65-70 dní. Jelikož v řijnu už nebylo moc hezky, tak potřeboval trochu víc času.
HODNOCENÍ:
růst 8/10
květ 8/10
výnos 7/10 celkově toho bylo 68g
vůně 9/10 krásná, ale nedá se popsat
odolnost 10/10 housenkám moc nejela, sviluškám taky moc ne a plísni vůbec.
Tak,
dále tu máme Tutankhamon, také od Pyramid seeds. Psali, že je to jejich vyselektované AK47, tak jsem to chctěl zkusit.
Model: Tutankhamon (Pyramid seeds)
Kde: viz příspěvěk č.230
Hnojky: viz přispěvek č.230
Růst: Na to, že je to sativa, tak nerostla moc rychle. Bylo spíš takové koště. Ale na začátku sprna začala z ničeho nic rychle růst. Opět kytka byla ohýbána, a 2x zastřižena
Problémy: Vesměs to samé, jako u předchozího příspěvku, akorát to holt bylo hrozný koště a na některých větvích nebylo zhola nic. . A taky trochu ke konci květu začla chytat plíseň.
Květ: Kvést začala až ve druhé polovině srpna. Zpočátku to nebylo nic moc, ale někdy koncem září se fajnově rozjela. Palice byly celkem nerovnoměrné. Dvě brutální vrcholovky a zbytek, no, nic moc. Palice ale byly velmi málo listnaté, takže radost stříhat. Vlivem nízkých teplot se hezky zbravila do fialova. Jak listy, tak i trochu palice. Bohužel, potřebovala trochu víc času, takže na kosu šla až 10. listopadu.
HODNOCENÍ:
růst 8/10
květ 7/10
výnos 8/10 Celkem 72g (ostříhané, očištěné, bez plísně)
vůně 6/10 Smrdělo to jak hov*o
odolnost 9/10
Celkově:7,6
Na outdoor bych ji moc nedoporučil. Tedy pokud by jste ji měli pod střechou, kde by na ni nepršelo, tak ok, ale na guirella out ne.
A to nejlepší na závěr. A dovolte mi malý prolog. Semínka tohoto modelu jsem dostal minulý rok na jaře jako bonus za nákup v Growmarketu. Moc jsem tomu nevěřil, ale po minulém roce jsem byl luxusně překvapen. A protože mi zbylo asi 5 semínek, jedno jsem znovu zasadil...
Model: La Blanca (Kannabia)
Kde: viz příspěvek č.230
Hnojky: viz příspěvek č.230
Růst: Holka rostla velmi dobře. Hezky se větvila, musel jsem ji zastřihnout a samozřejmě jsem ji ohýbal. Velmi hezky voněla již v době růstu a měla velké množství listů. Ale i tak připomínala spíše koště
Problémy: Pořád to samé, ale Oproti ostatním ji neuvěřitlne v době květu žloutly listy, které následně shazovala na zem. Takže holka dělal bordel jak na balkoně, tak pod ním
Květ: Začala kvést taky někdy v polovině srpna a na kosu šla 1. listopadu. Chtěl jsem ji nechat pořádně uzrát. Palice byly opět velmi, velmi trvré a obsypané prykyřicí. Ale narozdíl od předchozích dvou ji palice moc nefialověli. Akorát jsem tam našel 2 malá ložiska plísně, ale žádná katastrofa
HODNOCENÍ:
růst: 9/10
květ 9/10
výnos 9/10 celkově 78g
vůně: 11/10 u toho bych se chtěl zastavit. Vůně tohoto modelu je NEUVĚŘITELNÁ. Voní úžasně po ovoci, a tak horzně sladce! Kdo necítil, ať závidí.
odolnost: 8/10 moc šmakuje housenkám
Celkově: 9,2
Na outdoor bych ji doporučil, ale není jistota, že uplně dozraje. Na plíseň je trošku náchylnějsí. Ale kvůli té vůni a výnosu to rozhodně stojí za to
Asi by jste čekali smokereport, ale prozatím Vás zklamu. Já sám nehulim a z přátel, kteří ví o tom, že pěstuji, hulí jen jeden. Takže smokereport bude, ale až časem.
Zdravim komunitu. minulý rok se mi stalo že se mi na Peacemakerovi objevilo pár semen jalikož mi Domča udělala pár kuliček. nechal sem je a ejhle. kámoš ovjevil jeden tento skvost a vysadil na balkon. Musím smeknout jelikož tohle se jen tak nevidí na balkon vidí X dalších lidí z bytů, ulice atd. a přece... no posuďte sami
Zdarek, prinasam nejake to foto a report z tohtorocneho outu. Jedna sa o genetiku Sensi Star a Agent Orange, povod su klony z floweryfields Vieden.
Agent Orange Trochu nestastne meno, ale nechcem tu moralizovat, takze report: Ma krasu pomarancovu vonu, ovocnu chut a energeticky up high, v malych davkach vhodny medzi ludi, vo vacsich davkach tak akorat k TV a na gauc :-) Je to dost silny model, vie prekvapit Palice su menej kompaktne ale stale fajn, aspon niesu problemy s plesnou. Napriek tomu je vynos vyborny.
Sensi Star - cista indika, takze kazdemu je asi jasno co od nej cakat. V kvete brutalne orosena, vyskytuje sa u nej jeden vzacny jav a to ze pocas rastu ma jemne orosene aj stonky, staci prejst prstami a lepia sa :-o Vyborny vynos, tvrde kompaktne palice s mnozstvom pryskyrice. Vona prijemna - ovocna. High je silny, intenzivny - fullbody. Tlmi akukolvek bolest, dobry po opici