Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pratele,objednal jsem zde http://www.marijuana-seeds.nl/outdo...uana-seeds.html semena "Afghan" mate nekdo zkusenosti? Ziju v horach nad New Yorkem,poroste to tady? Pocasi je asi jako doma. Mam dojem,ze zde vsichni kolem pestuji asi jen Mexickou travu,chtel bych to trochu ozivit.
2 Alpine: pokud to je jak tady tak by to dozrát mělo(záleží hlavně na podzimu-aspon to tak mam vyskouseny=sklizim driv).
Jinak sem pisi hlavne proto ze semena z seedbotique.com sem prijdou zhruba po 14 dnech minule utery jsem posilal prachy, a dnes mi prisli super skunk(pro kamose) a pro mne shaman + bonus mazar/i-sharif nebo tak nak.. jednani bylo seriozni a hned jak jim dosli prachy napsali email, stejne tak ze zasilku odeslali.
vyborna zkusenost se seedsmanem: objednavano v utery vecer, seminka ve schrance - v patek!
(jeste uvidim co klicivost atd... modylek: ata tundra. jsem zvedavy...)
V bance si vyberes klidne od 1 seminka z ruznych bank, coz se vyplati kdyz delate treba matky, asi se o tom uz tady nekde psalo.
Objednano 3x Blue Berry a 3x Orange Bud z Dutch Passion a 4x White Widow z Nirvany a doslo to dnes (tedy v nedeli objednano v pondeli vyexpedovano a dneska doslo). Ceny rozumne, rychlost vyborna.
Jako dukaz puvodu vezmou ustrihnutou cast z originalniho baleni vyrobce podle poctu semen, ktere objednavas.
Doporucuju!
Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není
VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování
Zdarec groweři,8.6. mi přišel mail z eastseeds , že děkujou za peníze a že zítra posílají semena... ale pořád mi nic nepřišlo , tak by mi zajímalo jestli se už někomu stalo že to přišlo třeba až za měsíc od potvrzovacího mailu nebo tak...jsem už docela nervozní :-) už je to 16 dnů
nie .. vzdy som platil az na pošte (dobierkou, da ti baliček a ty zasa CASH,chapes) no tento rok som robil dost objednavok , a nic nedoslo ... newies ako to je s nirvana-shop.com/ ... da sa aj na dobierku ???