Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele už z toho chytam docela psycha, radim sazet az v pulce cervna.
materialu je kotel, ale už to vyhazuju, mrtě moc.
zvlast když zatím není přítomen ani NÁZNAK PALIČKY takže se s tím budu s*át počítám tak do začátku listopadu (jsem pesimista).
Hele jsou to desne vytripovany kytky - kazdopadne tam mas dost prostoru tak sakra chlape tvaruj! Poradne tam zatluc koliky a ty vetve roztahuj at je to poradnej brutal - pripadne celou kytku ohni at se to nedotyka - na sekani kasli- maximalne lamej vetve aby to slo do sirky - protrhavej jenom listy a to tak ze jich sundej aspon 20% a dalsi den znova tolik a proste dokud to bude vypadat tak ze neni svetlo na celou kytku - co mi prijde divne, je ten kvet, protoze me kytka zacala okamzite kvest(sadil jsem na zacatku prazdnin, ale mozna je to mym slechtenim pouze tohoto modelu)
Kazdopadne se mi tam dostal nejakej pyl a uz dneska jsem zasadil normalne do hliny ve skleniku seminko z letosni urody, tak uvidime co se stane...
zjistil jsem, že patrně bude zatmívání nejektivnější řešení.
proto o výkendu bude odzkoušena nová metoda: ''Lahvan's POG (pillar of green)''
Zajedu koupit do Baumaxu dvě balení černé netkané textilie (nějak k ní tíhnu) a místo zatmívání celého skleníku budu zatmívat na přijatelnou světelnou periodu po dobu cca 20 dní pouze kytky, kteréžto před montáží vzpěr a textilie budou decentně prošmikány od malých větviček a přebytečných listů do podoby sloupu horizontální úpravou vrchních větví do totožné výšky.
hmm me to ve skleniku taky moc nekvete, tri kytky nasazujou paldy, dalsich 5 naprosto bezpohlavni mrchy..... a vsechny rostou mooc. no alespon se clovek pocvici v pekarskym umeni ze
...mlicko bublanina kolacky ciokolada kuftata....mnam
souhlas se sarem - proc si s nima vic nehrajes?? -> vyvazovani, kolikovani, veseni zavazi, to vsechno je celkem dobrej recept proti neustalymu prorezavani, navic je zabavny sledovat jak se s tim ta kytka pere a co vsechno snese. Na zatemnovani sem zvedavej, lec nemam na to silu a uz se dozadu do skleniku ani poradne nedostanu bez toho, abych polamal nekolik vzrostlejch vetvi a celej se paradne nenavonel tou vyhledavanou vuni...
peace a at kvetou!
Lahvane co jsi zac? Prizemni mraziky ve skleniku? Chces abych se ti zasmal? To nemyslis vazne ze ne? Kazdopadne aspon kyti pochopi ze se blizi podzim a nebude ji tak fajn(ve skleniku se o tohle nebojim - staci zavrit okna) a zacne kvest. Kazdopadne fotoperioda se k tomu zacina blizit - zkus vysledovat pokud to nezacina malickejma jedno pestikama na nekterych palickach kvest - pak to jde raz na raz a po 14-ti dnech jenom cumis co to je za hmotu:-D
takže paličky už rostou na všech třech kytkách, prostříhávám od malých větviček a od cca jedné pětiny listů.
Chronik co byl darován v kýbli, má podle posledích dostupných informací výšku dospělého muže a začíná taktéž kvést.
Dva řízky co jsou venku jsem za posledních cca 25 dní neviděl, postnu fotky až se na pole dostanu.
Rozhodně nebude modrý ani chronický jedovatý nevím ale to bych asi nechtěl jenom by me zajimalo ve zkratce kolik % je sativ a kolik indik v tom modylku
Původní příspěvek od Fantasie Rozhodně nebude modrý ani chronický jedovatý nevím ale to bych asi nechtěl jenom by me zajimalo ve zkratce kolik % je sativ a kolik indik v tom modylku
Chronic i blue mystic jsou mostly indica a ADPxS#1 je mostly sativa-takže výsledný poměr by měl být zhruba 50/50...
Chronic i blue mystic jsou mostly indica a ADPxS#1 je mostly sativa-takže výsledný poměr by měl být zhruba 50/50...
přesně tak, pane Kere. BMxCH je indikoidní, proto to husté větvení atd. Křížení s ADPxSno.1 proběhlo, jsem zvědav, jaké vlastnosti ci výsledný mutant BMxCH X ADPxS#1 bude mít. I když ono už takováto polévka genů z původních rostlin bude mít málo vlastností.