Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Balení JOINTíků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Jak balíte ?
Front
Back
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Lejzz
Nový Člen

Karma uživatele Lejzz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Pěkný, taky tak balím... Ale u nás na Ostravsku jedem prostě přes sklo... )

Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!

Old Post 09-07-2005 v 13:33 PM
Lejzz je offline   Profil uživatele Lejzz   Find more posts by Lejzz   Foto galerie člena Lejzz   Click here to Send Lejzz a Private Message   Add Lejzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3n3K
Stálý Člen

Karma uživatele W3n3K - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

2Hlava: heh solidni cannabis party, na takove sem jeste nebyl

Old Post 09-07-2005 v 21:18 PM
W3n3K je offline   Profil uživatele W3n3K   Find more posts by W3n3K   Foto galerie člena W3n3K   Click here to Send W3n3K a Private Message   Add W3n3K to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ritch da Bitch
Nový Člen

Karma uživatele Ritch da Bitch - 0% Pěstitelská

Obecné Front X Back Příspěvek č. 211

balíte na backa, nebo na fronta, hlasujte v anketě ...

"Jednoho jasného rána, až má práce bude dokončena, odletím daleko odtud, domů do Sionu."
Bob Marley

Old Post 17-07-2005 v 12:28 PM
Ritch da Bitch je offline   Profil uživatele Ritch da Bitch   Find more posts by Ritch da Bitch   Foto galerie člena Ritch da Bitch   Click here to Send Ritch da Bitch a Private Message   Add Ritch da Bitch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

normálka. my tady u nás tomu říkame balení po holandsku. dobrej název. a balení jointů mi příde jako naprosto krásnej obřad, kdy si připravim tabáček, filtr, paper a pak to smotnu a zhulíme... pohoda jazz...=)

Old Post 17-07-2005 v 23:55 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

TO : Hlava

Ty připravené květiny ...... dívka jistě měla radost

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 11-08-2005 v 09:49 AM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pitmagor
Nový Člen

Karma uživatele Pitmagor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Vaporizér je totálně na hofno, stají mraky a zhuluje do takový přiblblý nálady, nejlepší je Bong (a nejlíp čistej), jinak balení na beka (jak tady popisoval Claun) se mi zdá nejlepší, i když s kámošema na chajdě sme udělali takovou raketu, pojmenovali sme to Jumbo Jet

1- Vezmete papirek a prehneteho podelne a slepte, takze vam vznikne dostsiroka papirova roura

2- Pak se udela filtr, stejne sirokej jako ta roura, mozná krapet sirsi, a hodne ho stocte a pak nacpete do toho papirku. Filtr se trochu roztahne a vyborne tam drzi. Jinak delka flitru zalezi jen na vas.

3- A pak tam z druhy strany sypte co se vam zlibi , a postupne to pjechujte treba cigem nebo tuzkou.

Na konec by to melo vypadat jako asi 2x vetsi cigo. Vyborne to zkuruje, ve trech lidech sme sli totalne do hnoje.

Old Post 15-08-2005 v 13:54 PM
Pitmagor je offline   Profil uživatele Pitmagor   Find more posts by Pitmagor   Foto galerie člena Pitmagor   Click here to Send Pitmagor a Private Message   Add Pitmagor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

tak ja sem jedinej z my 5ticleny party kdo umi valet brcka my si nejlip pochutname jenom na zilkach takze bez tabaku proto i filtr beru normalne z krabicky od cigaret nastruham/natram tak 2x2cm a smotam a joshe valim nevim jestli ten spuseb se nejak jmenuje ale filtr si trosku odmotam a zasunu na zacaetk papirku takze kdyz tocim tak se to roluje celi no a ak tam jen pridam nardobno nastrihanej matrsh dovalim to naliznu slepim zbytek co se nevesel vyluxuju pak to jeste sklepu mezi ukazovackem a palcem to ttam trsku umackam(roluju) pak jeste jednou sklepu na konci zamotam zbytek ukousnu a sezeru(nenechavam dukazy) no a pak uz jenom nalizneme a jedm!!!! dobrou chut AND NICE DREAMS

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 16-08-2005 v 13:09 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

No, já osobně balím obouma způsobama a s tabákem. Ale když jsem hodně v prdeli, tak neubalím nic a jsem vděčná z někoho, kdo má fajku :-).
Já žádnou nemám, protože jsem zastáncem jointů. Člověk si s tím pěkně pohraje, ošahá a očichá a tak vůbec - prostě rituál. Šilany mě dostaly vždycky asi do třetího vesmíru a nestíhala jsem nic, natož blízké okolí....
Nehledě na to, když holka ubalí krásný brko - no není to pěkný pohled??

Old Post 16-08-2005 v 18:21 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pitmagor
Nový Člen

Příspěvek č. 217

onrejblesk, no, jak tady popisujes tak asi balis na Fronta. Myslim si ze je to zbytecny, protoze tahate pak zbytecne moc papiru, a pod filtr paper taky cpat nemusis.

Old Post 17-08-2005 v 13:37 PM
Pitmagor je offline   Profil uživatele Pitmagor   Find more posts by Pitmagor   Foto galerie člena Pitmagor   Click here to Send Pitmagor a Private Message   Add Pitmagor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

2Pitmagor : me to jinak newjde skousel sem to podle par videi a vznikne mi z toho nejaekj kentus co se nada ani natahnout

jo kdyz tu pises o fajfkach udelal sem si vlastni asi metrovou a je to neco mezi fajfko-lulko-vodarno-bongem jastli sezenu fotak tak ji sem postnu(btw delal sem ji zhruba 12-15 hodin)

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 17-08-2005 v 13:45 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zapapa
Stálý Člen

Karma uživatele zapapa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

Umíte někdo balit tzv.TULIPÁNA?
Kdysi dávno mi to někdo ukazoval ale fuck si nemohu vzpomenout jak se to dělá.

Old Post 18-08-2005 v 11:31 AM
zapapa je offline   Profil uživatele zapapa   Find more posts by zapapa   Foto galerie člena zapapa   Click here to Send zapapa a Private Message   Add zapapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pitmagor
Nový Člen

Příspěvek č. 220

zapapa, tady mas naky navody:

http://www.cannabisworldwide.com/roll-a-joint.html

Old Post 19-08-2005 v 23:12 PM
zapapa
Stálý Člen

Karma uživatele zapapa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

to je ončo milá tončo
dik

Old Post 22-08-2005 v 10:36 AM
zapapa je offline   Profil uživatele zapapa   Find more posts by zapapa   Foto galerie člena zapapa   Click here to Send zapapa a Private Message   Add zapapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pitmagor
Nový Člen

Příspěvek č. 222

Neznate negdo nejaky supr spesl zpusob baleni?

Old Post 27-08-2005 v 21:51 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

omnihash: K+ hned to du vyzkouset. ale na bezny huleni to moc neni, nedokazu si predstavit cloveka kterej by byl schopnej to pod 3 brkach ubalit

Old Post 14-09-2005 v 09:04 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
korkis
Stálý Člen

Karma uživatele korkis - 0% Pěstitelská

Obecné Růže Příspěvek č. 224

Koukám že tady píšete i o technice balení joijntiku, ale bohužel jsem tady nenašel návod na balení růže. Jednou jsem to viděl kámoše balit, ale jaksi jsem to nepodchytil od začátku. zajímalo by mě jestli někdo ví, jak se to balí.

Old Post 23-09-2005 v 10:53 AM
korkis je offline   Profil uživatele korkis   Find more posts by korkis   Foto galerie člena korkis   Click here to Send korkis a Private Message   Add korkis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás