Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěkný, taky tak balím... Ale u nás na Ostravsku jedem prostě přes sklo... )
Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!
normálka. my tady u nás tomu říkame balení po holandsku. dobrej název. a balení jointů mi příde jako naprosto krásnej obřad, kdy si připravim tabáček, filtr, paper a pak to smotnu a zhulíme... pohoda jazz...=)
Vaporizér je totálně na hofno, stají mraky a zhuluje do takový přiblblý nálady, nejlepší je Bong (a nejlíp čistej), jinak balení na beka (jak tady popisoval Claun) se mi zdá nejlepší, i když s kámošema na chajdě sme udělali takovou raketu, pojmenovali sme to Jumbo Jet
1- Vezmete papirek a prehneteho podelne a slepte, takze vam vznikne dostsiroka papirova roura
2- Pak se udela filtr, stejne sirokej jako ta roura, mozná krapet sirsi, a hodne ho stocte a pak nacpete do toho papirku. Filtr se trochu roztahne a vyborne tam drzi. Jinak delka flitru zalezi jen na vas.
3- A pak tam z druhy strany sypte co se vam zlibi , a postupne to pjechujte treba cigem nebo tuzkou.
Na konec by to melo vypadat jako asi 2x vetsi cigo. Vyborne to zkuruje, ve trech lidech sme sli totalne do hnoje.
tak ja sem jedinej z my 5ticleny party kdo umi valet brcka my si nejlip pochutname jenom na zilkach takze bez tabaku proto i filtr beru normalne z krabicky od cigaret nastruham/natram tak 2x2cm a smotam a joshe valim nevim jestli ten spuseb se nejak jmenuje ale filtr si trosku odmotam a zasunu na zacaetk papirku takze kdyz tocim tak se to roluje celi no a ak tam jen pridam nardobno nastrihanej matrsh dovalim to naliznu slepim zbytek co se nevesel vyluxuju pak to jeste sklepu mezi ukazovackem a palcem to ttam trsku umackam(roluju) pak jeste jednou sklepu na konci zamotam zbytek ukousnu a sezeru(nenechavam dukazy) no a pak uz jenom nalizneme a jedm!!!! dobrou chut AND NICE DREAMS
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
No, já osobně balím obouma způsobama a s tabákem. Ale když jsem hodně v prdeli, tak neubalím nic a jsem vděčná z někoho, kdo má fajku :-).
Já žádnou nemám, protože jsem zastáncem jointů. Člověk si s tím pěkně pohraje, ošahá a očichá a tak vůbec - prostě rituál. Šilany mě dostaly vždycky asi do třetího vesmíru a nestíhala jsem nic, natož blízké okolí....
Nehledě na to, když holka ubalí krásný brko - no není to pěkný pohled??
onrejblesk, no, jak tady popisujes tak asi balis na Fronta. Myslim si ze je to zbytecny, protoze tahate pak zbytecne moc papiru, a pod filtr paper taky cpat nemusis.
2Pitmagor : me to jinak newjde skousel sem to podle par videi a vznikne mi z toho nejaekj kentus co se nada ani natahnout
jo kdyz tu pises o fajfkach udelal sem si vlastni asi metrovou a je to neco mezi fajfko-lulko-vodarno-bongem jastli sezenu fotak tak ji sem postnu(btw delal sem ji zhruba 12-15 hodin)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Koukám že tady píšete i o technice balení joijntiku, ale bohužel jsem tady nenašel návod na balení růže. Jednou jsem to viděl kámoše balit, ale jaksi jsem to nepodchytil od začátku. zajímalo by mě jestli někdo ví, jak se to balí.