Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
docela by mne zajimalo, jaky je oficialni postoj modu ke clenum kteri se prihlasili pred plnoletosti, a v soucasnosti jsou plnoleti. jaky je u nich postup?
heh.... 22 hmh... no...okolo narodenín mám posledné 2-3 roky podivné pocity,.. ako by mi utekal život medzi prstami.....
zima - sa vykurujem a teším na jar, ked budem sadit.....
jar - sadím a vykurujem sa, opájam sa predstavou jesene......
leto - vykurujem sa, poctivo sa starám o rastlinky, je mi ľúto vyhodiť každý list .. pomaličky dochádza minuloročné hulenie a pomaličky si testujem nejaké tie záštipky a samce, občas ňáky ten čunder
jeseň - sklizeň + ochutnávanie = megaskurovanie sa .. podzimní depky nemaj šanci .. heh... pomaly sa začínam tešiť na dlhé zimné večery a čoraz macatejšie jointy... začínam plánovať bubúcoročný grow..
spsemi..
hmh... samozrejme sa občas aj najem, napijem a vďaka tomu musím niekedy aj srať a chcať
omnihash :
jak si muzes takovou lez dovolit tvrdit??
Mas to cim dokazat ???
Ja se ciste orientacne ptam, protoze by mne to zajimalo, jaky je ofiko postup.
Původní příspěvek od praxer omnihash :
jak si muzes takovou lez dovolit tvrdit??
Mas to cim dokazat ???
Ja se ciste orientacne ptam, protoze by mne to zajimalo, jaky je ofiko postup.
ChaoticRoman(bývalý člen) se regl tuším v 16ti. Před třemi(asi) měsíci byl smáznut, protože to někde v kanále napsal, že se regl neplnoletý.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
ako sa tak pozeram, je tu aj dost ludi co si pamataju viac... nechcel by niekto z Vas "dospelejsich" kontaktovat mojich fotrovcov a naucit ich hulit? su to hrozny suchari a nervaci a odo mna si nechcu nechat poradit...
joo 17 mi pripada idealni vek.. ale zakazal bych huleni lidem co o tom nic nevi jen se nechaly strhnout partou nebo cimkoli jinym ale to asi nepujde :'( asi proto ze to mame zakazane vsichni