Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nějaký rady prosím? Před týdnem jsem řešil svilušky myslíte že za to můžou ještě ony, nebo potřebují hnojivo? Listy začínají schnout a hnědnout, musel jsem se nějakých zbavit tak doufám že to ještě zvládnou
Jedna je purple kush a druhá Special queen. Já jsem si koupil Nissourn a ten vůbec nepomohl akorát vyhozený peníze. Proto jsem ještě pořídil v květinářství Karate a doufám že to bude v pohodě. Jo přesadit je teď mám v plánu, objednal jsem od plagronu hnojiva na květ, růst a k tomu jsem přihodil ještě větší květináče tak uvidíme co to udělá. Máte zkušenosti s nějakým kvalitním subtrátem do jakého bych měl jít. Uvažuju buď o kokosu a nebo klasiku plagron light. Jinak děkuju moc za pomoc
Zdravím, na listech se objevilo něco co nedokážu identifikovat, da se to sundat prstem. Letos už jsem bojoval stejně jako loni se sviluškami a třásněnkami, zdá se že úspěšně, ale teď se objevilo toto. Viz foto. Jedná se o skleník (polykarbonát). Díky za identifikaci, rady.
Zdravím kolegové zahradníci, tak i mě potkali problémy a nevím, co to je. Mam to na třech kytkách z pěti, hlavně na vrcholech. Je to takové zrzavé, na dotek nejde nic setřít. Víte někdo, co to je??? Eventuálně jak se toho zbavit??? Je to plíseň??? Pokud ano, tak peroxid??? Jsem v cca 35 dni květu. Díky za rady
Pítr