Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje metoda spočívá v tom , že sem zasadil semínko do květináče vedle jiné rostliny za 2 týdny mi vyklíčila do asi 10 cm protže neměla tolik světa takže se u ní projevila etiolizace což je prodloužení stonku za světlem a poté jsem jí zasadil do kelímku od Ramy a asi za měsím mi šla do háje-----málo světla:-))))Už aby bylo jaro
mam tu jeden muj osvedceny trik nktery pouzivam uz nejky ten patek : takze vemete si misku asi tak 10x10cm a v vyskou 5 cm na spodni cast misky dejte 3 papirove ubrousky namocene v 24 hod odstate vode z kohoutku. Pak na to vlozite seminka a prikryjete navlhcenym ubrouskem. Celou misku zabalime do igelitoveho (jemneh) sacku a take pruhledneho na tuto misku budume svitit lampou ze vzdalenosti cca 5cm po dobud nez tam nebude vlhkost asi kolem 80% a teplota MAX: 35C a stridave zapiname lampicku co 1 hodinu na 10min to je ideal po 15-20 hodibnach by mely byt prvni a nejlepsi kousky na dalsi si musime pockat
Hm Obiavil si Ameriku podle mne je 35C az hazard na uvareni...dale seminka pri kliceni radi vice tmu nez svetlo...to je asi vsetko pre dalsie pokusi skus toto ----->http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21386
hmm... svitit na seminka... to jako proc?? Seminka nerozeznaji tmu od svetla a klicky to moc nemaji v lasce. Namocit neco(ubrousek, vata... ve vate ale muzete poskodit seminka) prasknout do toho seminka, ale ne moc na husto, dat to nekam kde to nevyschne(krabicka naka plastova) a mit to pri pokojove teplote.
100% klicivost zavisi od semen!!!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Kurva. to fakt nema cenu - dyk tady akorat zasirate GW todleto si muzete precits v xech dalsi threadech. Grower uz neni takovej jako byl. Zakazal bych uz registrace.
Vzpominam - precet sem si FAQ a nevopruzoval ostatni picovinama. Dyk se podivej na spoustu OT a dementnich otazek a xtejch novejsch threadech ktery jsou uz tady mockrat. O me nejde, ja se, az si to prectete, smazu, ale co ty ostatni?
Mas pravdu, taky jsem cetl, prohlizel, patral, ja jsem jel 4roky outdoor, o indooru jsem slysel a moc me zajima, ale spousta novych lidi nemuze prispet, protoze vetsina vas pokrocilejsich se bavi a debatuje o vecech kterym nove prichozi nerozumi a ani o nich nevi, ze existuji, muzou si to tu nekde najit, ale radsi si popovidaji, o tom co uz vedi a co uz zazili a zkusili, vzpomen si na to kdyz si dostal do ruky prvni seminka, ja jsem z toho byl vyplesklej, jeste jsem nehulil a trava byla tabu, a pak to vzruseni- prvni centimetry, listecky, blizny a nebo prvni sklamani, neni to samice, ale blbej samec, taky mas pravdu
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
zdar, jak dávate klíčit semínka? Já jsem to teď zkusil dát na několik vrstev filcu, který jsem namočil dal jsem tam semínka a přikryl papírem a dal do tmy. Máte lepší způsob. Anonym 27