Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem na doporučení kolegu stahl video s kytkama ze stránek, jako aby to nevyznelo že napomáhám vypěstovat bla bla bla
Hlavně ale na starém videu byla ještě stará verze stínítka 1.0
Videjko se ale nakonec docela povedlo, sledujte v HD:
Zdarec tak.jsem dalsim hrdym majitelem topspinu pri sestaveni jsem.trosku.bojoval.ale.bakonec sem to.dal dohromady co.se.baleni.tyka.paradne zabaleno.v bublinkove folii, lozisko a.objimka v prakticke papirove.krabici... mame postavemo a.dostavam se.k prvnim.dvema.otazkam... mate.topspin.povesen na easy.rolls.neboli.joju ? A.pokud ne kde mate vetrak s.pachacen ? Kdybych.dal rotacak presne.do stredu tak se.nema.sanci otocit.proroze mu.brani vetrak.ale posunutim.o.par cm.nize se.problem.vyresi.... jeste chvili budu experimentovat s umistenim vetraku na.toceni ale.uz ted.vim.ze.penize za topsn nejsou.vyhozene nybrz dobre.investovane....rozptyl svetla.oproti klasicke.vlastovce je.o poznani.lepsi i kdyz se.netoci kazdopadne papouchu odvedl.si.kus.dobre prace a sem.rad.ze jsem.koupil .. .vzhledem k.tomu.ze mam zatim.prcy tak poreferuji.detailneji.az to poporoste.... zame.YO !
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Naposledy upravil Positivevibes 24-04-2014 v 16:45 PM
positivevibes: Děkuji za recenzi, už jsi dokoštoval?
Nazdarek, jojo koštoval, paráda supr energickej stavek, akorat po predchozim prokalenym dni te nenecha vztat z gauče ted pojede kolo Test mamin takže na konci možná hodim foto do galerky ale musim si vybrat co nechame a co ne
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Objednal som si TopSpin na http://www.growgo.eu/ ale mi chalani hneď volali, že toto tienidlo nemajú skladom a že výrobca už dlhšiu dobu kašle na to a nedokážu upresniť, kedy to budú mať znovu na sklade.... Dajú sa ešte niekde zohnať??
To je pravda, kaslu na to. Ale jak se rika, neni vsem dnum konec a mam v planu verzi 3.0. Jiz je hotova v moji hlave a castecne i na papire, takze az to dotahnu, sezenu dodavatele, dilny atp., tak uz je pochystat prachy a hura do toho.