Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej v raném stádiu se to nedá moc poznat možná tím že samec je větší a řídší, ale 1-2 týdny před květem:Samec táhne hodně do výšky, kolénka jsou daleko od sebe a má řídkší profil.Samici roste každý nový list těsně ke starému, takže vrchol rostliny je ukryt pod houštím listí, to zn. že je dost rozrostlá do husta.
Původní příspěvek od CD-LINER hej v raném stádiu se to nedá moc poznat možná tím že samec je větší a řídší, ale 1-2 týdny před květem:Samec táhne hodně do výšky, kolénka jsou daleko od sebe a má řídkší profil.Samici roste každý nový list těsně ke starému, takže vrchol rostliny je ukryt pod houštím listí, to zn. že je dost rozrostlá do husta.
Vždy to tak není, podivej se co se např. minulej rok podařilo vypěstovat mýmu spolupěstiteli: sweet tooth jak jsme se divili, že je to samec!
citace: to robor
Čus, samce poznáš podle toho, že většinou roste rychlejc a táhne se do vejšky. Hlavním rozeznávacím znakem ale sou takový kuličky na šťopce, který začnou vyrůstat ze stonku u kolínek. Oproti tomu samice ukazuje na těch samejch místech jakoby chloupky. ja jsem mel u jedny kytky takovy bobulky a es sem to chctel vyhodit.kdyz se z tech bobulek zacaly delat ,,pistils,, bo tak nako se tomu rika,proste ty bili tycinky
Původní příspěvek od mittka Viete niekto aky minimalne stary musi byt odrezok aby som zistil pohlavie ? mam ten odrezok potom nechat v tme 24 hod. ? prosim poradte...
Neže by se to tu nedalo vyhledat že? Ale obecně se říká, že něco okolo toho měsíce jak už bylo zmíněno v jiném trýdu, kde ses ptal. U každé odrůdy je tomu jinak, ale zhruba po měsíci je kytka stará kvést. Jelikož řízek si ponechává věk matky(řízek z dvouměsíční matky "je starý" dva měsíce), tak řízek z měsíční matky by na určení pohlaví mohl styčit. 24 hodin by mohlo urychlit určení pohlaví, ale není ho nějak moc potřeba, ale klidně zezačátku můžeš a pak těch 12/12
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
hola lidi mozna bych mel mensi radu parkrat se to osvedcilo pokud budete mit spodni listky na kytkach sirsi nez normalne tak si na tu kytku davejte bacha at vam z nich nevyrostou samci ale rikam nefunguje to u vsech kytek je to proste jen takove varovani
To je sračka ne?..Mne se stala taky haluz....Pestoval jsem 1,5 mesice a vyrostla mi kytka velka asi 15cm...a z tech spodnichlistku mne vyrostly palicky....a pritom jsem uz mnel i vrcholy,mno to nebyly vrcholove palky....ale ze zacatku to tak vypadalo...ale behem dalsich 5-ti dnu se mi stoho vyklubaly nejaky bobulky...ˇ=takze samec...hned jsem ho vytrhl!.....