Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Nejlepsi puda, hlina, substrat...tipy jak na to .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Juanito - pokusim se bejt stručnej
indoor - vesměs připravujeme menší množství substrátu než pro out - dáváme důraz na sterilitu, stabilitu pH, vzdušnost s ohledem na rozměry květníků, celkově by se indoor substrátu měla věnovat maximální péče, super je trichoderma (která v outu vesměs nefunguje vzhledem k podmínkám)
outdoor - sterilita substrátu je vepsí neboť na to stejně nalítá kotel hmyzu, stejně tak pH pač na to prší dešťovka která má tu drzost že má pH jak se jí zachce. Vzhledem k tomu že out se hnojívává míň zhusta lidi zarejvaj do země různý organo hnojky (trusy, kvasy a spol.)

good luck
Snark

Snark in the System

Old Post 08-03-2006 v 13:43 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejda
Stálý Člen

Karma uživatele Pejda - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

Použil sem mix:
40% substrát na kaktusy a sukulenty
20% humus ze skleníku
20% perlit
10% písek

a kytičkám se daří )

Old Post 12-03-2006 v 00:07 AM
Pejda je offline   Profil uživatele Pejda   Find more posts by Pejda   Foto galerie člena Pejda   Click here to Send Pejda a Private Message   Add Pejda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

pejdo
v substrátu na kaktusy uz pisek a perlit mas :-) a docela hafe
ale nic proti abz ho tam nebzlo moc...

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 13-03-2006 v 08:18 AM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2829 NeJDRIV HLEDEJ!!!

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 13-03-2006 v 08:32 AM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

tak tak HLADAJ a na dno sa inac dava keramizit ako drenaz na prebytocnu vodu

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 13-03-2006 v 08:50 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Zahradnicky substrat a Aktivnim Humusem+písek 50L stoji 90kc a pisek je zdarma

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 14-03-2006 v 17:52 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

Já skousim prvni rok pestovat a mam v kvetinaci tenhle mix:
- 40% substrát pro kaktusy a sukulenty (7L =cca.50 kč)
- 30% perlit ( 2,5L =25kč)
- 30% keramzit (2L =25 kč)

Je to orientačne .)) Ale zatim se kytky chytli a rostou..

Old Post 17-03-2006 v 21:50 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

Cus, chtel bych se zeptat, jaký mam zvolit květináče? Bylo by to v poho kdybych měl 15l kýbl a v tom 6kyti? nebo to mam nasázet zvlášť? Jestli jo, tak jak velkem květináč na 1 kyti abych ji uz nemusel presazovat?
Dík

Old Post 18-03-2006 v 13:16 PM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

cus, co si myslite o pode, ktoru sfukol vietor z poli? Vraj je to ta najlepsia poda, aka moze byt

@ziki23:

15l kvetinac a v nom 6 rastlin je "shit", absolutne ti to neodporucam, ak ides outdoor, tak cim vacsi kvetinac tym lepsie, ja trebars davam 25L vedro na 1 rastlinu, dam tam dobry substrat, a necham to vo tom rast, asi tak po 1-2 mesiacoch odrezem dno kvetinaca (vedra) a necham to rast normal do pody, v podstate mi ide iba oto, aby rastlina rastla a korenila v poriadnej pode, ked je uz velka, tak si myslim ze jej ta "zla" (normalna zem) poda nebude az tak vadit

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 20-03-2006 v 19:18 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Tak já už jich mám 7 venku:-) půda v kelímkách je čistá pro muškáty.

až se kytí zpevní a trochu povytáhne, půjdou do větších květináčů a namíchané půdy pro muškáty s pískem. Poměr: 1/4 kýble písku a zbytek hlína. Žádný velký rozmazlování:-)

Old Post 22-03-2006 v 05:43 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wms
Stálý Člen

Karma uživatele wms - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

Zdarec, soupnul sem nakliceny semena do pudy pro pelargonie, myslite ze sem udelal zle?

Old Post 10-04-2006 v 12:33 PM
wms je offline   Profil uživatele wms   Find more posts by wms   Foto galerie člena wms   Click here to Send wms a Private Message   Add wms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Super Skunk
Host

Příspěvek č. 220

wms : Napiš ph té půdy.

Old Post 26-04-2006 v 18:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shakelukas
Stálý Člen

Karma uživatele shakelukas - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

chtěl bych se zeptat,jakou hlínu mám dat ven?slyšel sem že je dobry substrát pro kaktusy a sukulenty!!!poradí nekdo neco lepsího?

Old Post 29-04-2006 v 17:29 PM
shakelukas je offline   Profil uživatele shakelukas   Find more posts by shakelukas   Foto galerie člena shakelukas   Click here to Send shakelukas a Private Message   Add shakelukas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

5. SEZONU BUDEM SADIT /vlastne uz som aj sadil :-) DO STAREJ KOPY KRAVSKEHO HNOJA.
Je to TOP z toho co som uz vyskusal!
Hnoj je prelezeny dazdovkami,takze tam je bio humusu ako "nasrato"
HA HA
Nech to ide GROWERS!!
bB

Old Post 29-04-2006 v 18:50 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

..tech.poznamka:TREBA TO POLIEVAT ZASADITEJSOU HNOJKOU.
/si myslim/-funguje to...niejake skrupinky z vajec na prach rozdrtene a pod.

Old Post 29-04-2006 v 18:51 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Super Skunk
Host

Příspěvek č. 224

Nevíte někdo jaké ph půdy mají nejraději břízy ? Sadím v lese plným bříz, tak by mě to zajímalo.Dík za každou odpověď .

Old Post 30-04-2006 v 11:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás