Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... skoro bych moh rict ze jako koles na hiphop moc nejsem ... i dyz je par desek co muuzhu f opje se hiphop docela uchytil ... to neni mozna to pravy slovo ... on tady dycky byl ... ale takovej buum zaziva as tedkom s mladejma ... osobne davam prednost melancholickemu elektru ... ale fpotstate mam na disku cokoli ... i huvrfonik
2: graetar : docela sem se zacet do tfyho " romanu" mash prijemne kousky v hlave ... nin jsou moje srdcofa zalezitost ... hadam ze se potkame na CZteKKu
Moji nejoblibenejsi jsou Uz jsme doma, Psi vojaci, ZNC, vetsinou se mi taky zamlouva cesky punk, no a nakonec treba Zuzana Navarova nebo Iva Bittova tak to jsou opravdu mooooooc dobry holky.
No já osobně si rád poslechnu prakticky cokoliv .... ale kdybych mněl vytvořit nějakou osobní top5 hitparádu tak bych tam určitě zařadil .... Breakbeat Era, Massive Attack, Portishead, Ecstasy of st. Theresa a nějaké věcičky od Ninja tune.
jednou sem si na zhulu dal click & cuts (minimal) setik a fakt neco nepopsatelnyho, tahle hudba mi otevira uplne jiny dimenze i bez koure, ale s kourem to je jizda az na konec vesmiru a zpet, fakt ze jo, tahle muzicka dokaze v cloveku vzbudit neuveritelne krasny pocity )) zkuste...je fakt sila kdy jeden set slysite stokrat a pokazdy v nem najdete neco novyho, ulysite zwooky, co ste jeste nesyseli...