Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Locus: Venku se jim libit ani nemuze, kdyz maj ve skleniku pomalu 100% vlhkost a vedro ze bys tam chcipnul..
K tem palicim - no nechal jsem tam jednu kytku delsi dodu a palice se opravdu jakoby nafoukly, ale zase ten stavek nebyl tolik high jako u tech drive sejmutejch, ale mazalo to fakt ZLE:-D.(Muj thread 2005)
Lahvan_FlaskiCZ:Tobe bych doporucil super crooping - nevypada to ze by sklenik byl na 100% vyuzil v okolí tve kvetiny, takze bych neriskoval plisen a pekne bych tu kytku ohnul aby se nedotykala sten, klidne ji tema nuzkama poradne dej, ale spis bych sejmul listy nez vetve a sup s tim do mleka a udelej babovku at maj pribuzny radost ze jsi takovej sikovenej kuchar...
hmhm, je vidět, že místo pro kořenový systém je rozhodující, teda pokud ovšem člověk nechce pěstovat bonsaje, ale pořádný macíky osypaný palicema. Mít skleník 4 metry vysokej, IMHO by se využil taky.
kamo ty si tady stezujes na misto a jak dlouho trva strihani....prestav si obdobnej sklenik jak mas jen misto dvou 11 kytek neco se asi este vysamci ale stejne je to mazec. Doporucuju nic nevyhazovat, prakticky ze vseho co neni treba nemocny se da kuchtit
...naposledy visnova bublanina, cokoladovej kolac a zapit mlickem, mnam
a nekdo to tu uz zminoval, ale pokus se misto strihani poradne privazovat, ohybat atd atd kdyz vis ze mas samice je to skoda. poradne je polozit nebo fakt dobre fungujou nejruznejsi zavazi na vetvicky, roztahne je to do stran a vyuzijes vrchni prazdnou cast skleniku
piis
Já mám se skleníkem uplně stejný problémy. Nehnojim, ale roste to jak divé, už sem musel třikrát celou kytku ořezat, ale ona stejně brzy obrazí a rooste dál. Ještě k tomu se jim vůbec nechce do květu, takže budou asi sklízený až tak v prosinci....
Mesias: přesně jako ty, do teto doby jsem byhodil cca 10 kýblů zeleného.
Samé pistils, ale kvést se potvorám zatím nechce. Zkusím pohnojit Kristalonem Plod a květ, uvidím co to udělá.
Fota neaktualizuju, bo nic novýho, prostě to jen mrcha přeroste, já sesekám, týden klid a nanovo.
Hele Lahvane zkus normalne nejakou kytku která je v kvetniku nebo kyblu vynest ven a nechat ji tam tyden a pak ji vratit zpatky - nicmene je divne ze vam nezacinaji kyti ani kvest kdyz ja uz mam dve kytky pripravene ke sklizni - dalsi ctyri nahazuji palicky.
Jenom s nebulou mam porad problem, ale asi ji zatemnim a budu koukat co to s tim udela.
Ale kytku co jsem zasadil na zacatku prazdnin tak musim pochvalit - z rustove faze se okamzite prepnula do kvetu a nyni tam mam koste jako prase - uvazuji o nejakem ohybani. Jo a Dudusek tu nekde psal navod jak donutit pomoci kristalonu atd.. kvetinu kvest - tak na to mrkni.
Nazdárek , místo kristalonu to zalej PKčkem a použij qětový booster. Plod a qět má fakt špatnou chuť, je to skoro nevyflashovatelný. Přinejhorším se pokus zatemňovat skleník, ale to asi nebude moc možný, co? Ve skleníku to navíc můžeš nechat dýl než venku ,takže i koncem října to může být v pohodě...
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
zdárek lahvane,
myslim si že na ten kristalon se fakt klidně vykašli, kytky tim stejně asi moc nepřinutíš a akorát si zkazíš chuť..až budou chtít tak vykvetou, bluemystic patří do white strains a ty kvetou pozdějc takže bych se nebál, taky to tak mam teprve mi nahazujou první kvítky a nebojim se že nevykvetou, počítám že do konce řijna sklidim a to je pohoda. jediný čeho bych se bál je ta plíseň. s tou "alergií" tě víc než chápu, taky každej tejden řežu kýble mladejch a vytáhlejch výhonků... alespoň bude dost kompostu na zarok
neboj se toho květu a vesele řež dál, cítim s tebou
pís romál
zalil jsem je přeci jen dávkou toho Kristalonu, do sklizně evidentně daleko, tak snad nebude poznat.
Zatemnit celý skleník považuji za nemožné, zároveň vůči sousedům za docela provarové.
Provádím postřik každých 14 dní, dva dny po prosekání Kuprikolem, zatím jsem žádný problém nezaregistroval, kromě toho, že kytky jsou kure*sky hustý, musím prolamovat/protrhávat listí, aby se sluno dostalo opravdu všude......
Žádná hnojiva (kromě teď toho K.), zítra uploadnu pár fotek, ať to tu není takové strohé.
citace:
Původní příspěvek od Sar Hele Lahvane zkus normalne nejakou kytku která je v kvetniku nebo kyblu vynest ven
bohužel nejsou mobilní, jinak bych už zatemňování měl dávno pochystané.
zdar lahvane.. je to vycerpavajici a napinavej thread neco jako americkej horor, na konci doufam Happy End .. Pekne se s tim peres a byla by jich skoda.. k tomu hnojeni.. My pouzivali taky slepicince a taky ve skleniku a byl jsem s nima nadmiru spokojenej.. Jak ty?
Jinak ja bych delal rezany snad porad a ruzne bych je sefoval po okoli, treba i na stromy
Jinak k+ leti.. Mej se Fajn..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
jakože už jsem to pojal jako bitvu člověka proti přírodě. ... Nehnojím vůůůůbec ničím, zalévám pouze odstátou vodou, ve které se (nevím proč) pernemantně louhují banánové slupky.
dneska ale už fakt pošlu nějaký fotky, holt mám pořád kotel práce.
jako další plán boje nainstaluji o výkendu netkanou textilii mezi sklo a kytky, samozdrejme s mezerou mezi platnem a sklem.
kytky jsou šíleně hustý, pořád lámu větve a listy, ale zase se blíží čas sesekávání, při kterém nainstaluju i tu textilii.
Paaani to sou stromy..no prsiti rok taky chystam stavet sklenik tak su teda zvedavej jak to tam budu kocirovat...jinak to musi byt kasa kazdej den ne??tj materialu a maerialu