Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další malá aktualizace. Paličky začínaj pěkně nabejvat a řekl bych, že to je lepší než minule (že by zapůsobil stimulátor a phytamin?)... Mym favoritem je malej SSáček, kterej se po přepnutí vytáhnul jen o pár cm a je odspoda až nahoru obalenej paličkama. Misty se taky nevytáhla, ale paličky zatim nemá nic moc. ICE a BB se vytáhly až o 200%. Příště bude lepší je zastříhnout na 10cm, protože tohle sem udělal s jednou ICE a vypadá líp a možná z ní bude i víc než z nezastřiženejch. Každopádně má jen 10cm a ostatní nezastřižený ICE a BB maj k 20cm. Každopádně kdybych chtěl udělat pokus s ledkama, kde by byl cílem nejvyšší výnos, tak dám sog SSáčků a uvidim co to udělá. Sem zvědavej jaký budou nakonec výnosy z jednotlivejch kytek...
Fotky dodám, až se mi nabijou baterky ve foťáku...
ahoj celkom v pohode ledbox u Misty ani nečakaj že bude mať velké paličky s nej som mal uplne najmenej hulča ale jak si narazil na správne pheno tak sa teš na tu sladučkú chuŤ a príjemný vybalancovaný stav, keď si dáš málo práskov 1-2 budeš dosť HIGH keď si dáš viac budeš ako kameň..
Taky od misty očekávám, že kvantitu nahradí kvalitou. To samý je i BB, minule nebyl výnos nic moc, ale kvalita byla super. Týpek od kterýho mám SS řikal, že tohle pheno je totální zabiják, tak sem zvědavej jak dopadne ve srovnání se zabijáckym phenem ICE.
Tady sou slibovaný fotky. Při vyndavání kytek se mi stala nemilá věc... Spadla mi misty a zlomila se, takže přišla i o tu malou paličku, co měla. Holt smůla, zbyly tam 3 malinkaty, tak se snad začnou nafukovat místo tý hlavní...
Tak další fotoaktualizace. Nic vyjímečnýho se za tejden nestalo, jen se nafoukly paličky. Jestli to pujde takhle dál, tak budu víc než spokojenej, protože teď sem teprv v půlce květu...
Te pic...hele mas to kruty kamo 8)...Ale mel bych dotaz Nezalezi spise na svitivosti nez na rozptylu..i kdyz 60° je fine nemusi jich bejt tolik,ale zase 30° s vetsi svitivosti....je jich potreba zase vice ale kdyz hreje cloveka u srdce tech 100000 ziwotnosti ..Mno mas nejaky fakta proc je tomu lepe,pac nikde jsem to tady nenasel....sry ale raci se zeptam,protoze bych nerad mel doma cca 1000 ledek jen tak ))) peace a lets grow .)
Tady jde hlavně o světelnej tok v lumenech, kterej vlastně určuje kolik ta dioda vyzáří světla. A to se právě počítá z úhlu a svítivosti. Svítivost určuje zase dosah svícení diody. Je dobrý najít nějakej kompromis mezi vyzařovacim úhlem a svítivostí. Podle mě je přijatelnej kompromis těch 60° a 1,5cd. Nemá smysl kupovat diody pod 30°, protože sice hodně svítěj ale ve velmi malym úhlu, takže z nich jde málo "světla". Na tohle dojel ve svym boxu Ifr (už se smazal) měl sice svítivost 10 000mcd, ale úhel měl jen 18° a skoro vůbec mu to pod tim nerostlo.
ouk...tak teda rikas raci jit do tech 60°j?...Mno cece a jak svitej ty mrsky....prosvitej treba nejakej hustejsi porost bo je to chabota??Sry ze te tim zatezuju ale az mi prijde kesh na ucet tak hned jdu objednawat veci obnos...cca minimalne 900 jich bude...uff ale to pajeni ....
Je tu další aktualizace. Borůvce se nedaří nějak moc dobře, začala žloutnout, blizny má skoro všechny hnědý a růst se prakticky zastavil. Tak sem ji dneska začal flushovat a půjde pod kosu jako první. Sice z ní skoro nic nebude, ale stejně nemá cenu ji dál trápit. Misty taky nějak nerozchodila ulomení špičky, tak z ní taky nic nebude. Ještě že mi dělá radost superskunk, kterej je jedna velká palice obalená lepivou pryskyřicí a pořád krásně nabejvá na velikosti. Sem zvědavej kolik z něj nakonec bude g, ale kdybych vysadil místo všech kytek jenom SS, tak bych řekl, že výnos 1g/W hravě překonám. Kytky sou 6 týdnů na 12:12 a tak za 2 týdny je začnu všechny flushovat. Uvidim jak začnou postupně dozrávat...
No tak výnos budu brát jako orientační a rozhodně to nebude maximum co se pod ledkama dá dosáhnout, protože moje podmínky zadleka nejsou ideální. Taky sem prakticky přišel o výnos ze 2 kytek (z Misty nebude žádnej z BB hodně malej), ale na příkladu SS je vidět, že i pod takhle malou wattáží ledek dokážou vyrůst pěkný kousky...
Tak trochu sem prostříhal listy, který začaly žloutnout. BB má už skoro 2 tejdny zálivky destilkou za sebou a zejtra pujde na víkend do tmy a v neděli ji seknu. Ostatní účastníci maj ještě tejden života k dobru.