Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky bbboorrreee- zanedbával jsem samce ne tu krásku
*1,2 foto...dnešní rok jest poznamenán plísní je teplo a pekelné vlhko
a tak paličky hlavičky plesnivý jsem z těch hlaviček na papriku a občas na kopr
*3 foto.......to booorree ještě jeden detail nakvítající Emily
jako každý rok jsem zasadil
mnoho času, energie a peněz investoval
další políčko vybráno
byl jsem tak rozčílen , že jsem ani pořádně nezaostřil
1 květináč odnesen v ní egypt x boggle gum
druhý květník otrhán, asi se jim nevešel do auta +fumare con dios si letos nezakouřím
RIP
* 2 foto tuto zbraň bych použil na tyto kokůtky ok durman 3 tobolky přivázat ke stromu a strefovat se gumovými projektyly, použít čínské mučení atd.....
těmito fotkami se loučím s
* egypt x boggle gum foceno před týdnem poslední fotka kytka ukradena i s květníkem
* 2 foto 2 květináč foceno před 10 dny DNES otrháno
Je mi to luto, take pekne dievcatá a budú slúžit tomu co si ich vôbec nezaslúži!!!!Kamarátovi odniesli asi 10 kusov priamo z dvora, kde mal pusteného psa, uplne agresívneho...no iba vrchné paldy osekali kokotíci....je to fuckt smutné...aj tak ti prajem dobré zhulčo
mas jeste nakou odrudu venku co ti nenasadila kvet?S tou plisni je to letos vazne v kelu pouzivas nakej postrik nebo neco?
ne vše už kvete, dvě kytičky už pokuřuji
plíseň...existují minimálně dvě obrany-polyversum, trechodorma. ani jednu jsem nepoužil a teď hořce lituji
dík za podporu
strih
citace:
Kamarátovi odniesli asi 10 kusov priamo z dvora, kde mal pusteného psa, uplne agresívneho...no iba vrchné paldy osekali kokotíci....je to fuckt smutné...aj tak ti prajem dobré zhulčo?
je to maso... před několika lety objížděla republiku skupinka zakuklenců s baseballovými pálkami a přepadáli stavení, o kterých měli hlášku o výskytu konopných kytek..Zlomvili vruku, ukradli, co se dalo a jeli zas dál. Vím o dvou případech.
každému co jeho jest
dík za podporu
*co jest lidský život a jeho snažení?
připomíná harmonii a pomíjivost tohoto chmýří
Zkur**ní čorkaři, tak jak tak projíždím letošní out galerku zjišťuju že těch, kteří pustoší naše políčka a berou co jim nepatří pořád přibývá. A je jim uplně jedno kolik lásky a péče člověk svým kytičkám dává a jak se o ně stará a těší se až dokvetou. Je to fakt hrůza
Začalo to smutným koncem Enzova nejhustšího pole a pak jsem četl jednu smutnou zprávu za druhou až sem.
No abych to zkrátil, asi nikdy nepochopím jak myslí ten kdo tu kyti někomu krade, ale to asi nikdo tady. Jsou to lidi pod úrovní kterým není nic svatý a potřebovali by pořádně promluvit do duše, možná i trošku proplesknout aby se probrali a uvědomili si co vlastně vůbec dělají.
Upřímnou soustrast Papajo
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
obely
je to tak a díky
nicméně hoď kamenem kdo jsi bez viny
on kamenem já paličkou
a dál se háže kamením
a dál si fotím dnes své mikrobonsaje samičku a samečka boggle gum
nepodceňujte ji
trhejme listy jen za slunečního počasí
je třeba čistit květinu od starých částí, jež můžou být zdrojem plísně
jinak si prostě nezakouříme
rozhodl jsem se z lesa odvét egypt
důvodem pro mne byla za první zkušenost z minulého týdne. 2 z mých 4 políček byly vybrány, jedno už v červenci.Za druhé kytka byla napadena plísní...
takže to radši dojedu doma
musím být opatrný, neb mám sousedku a u nás se říká , ženu chval až po smrti...
byla to velmi dobrodružná akce.Přijeli jsme s kamarádem na místo hlubolo v nočních hodinách. Při transportu do automobilu jsem si málem vypíchl oko.
Po 10 minutách se ho podařilo umístit dolů u zadní sedačky. Nahoru se přehodil spacák a mohli jsme vyjet. Cesta byla plná výmolů a tak kamarád držel kytičku, která sebou mlátila sem a tam a hrozilo přelomení stonku. Hurá 1 úsek jsme zvládli.
Jsme na silnici a nebezpečí , že květinu zničíme, končí. Teď jenom nepotkat bobíky. vyhýbáme se možné kontrole cestou přes les. mazec málem jsme urvaly podvozek. Zabloudili jsme...Najednou včelín, který si pamatuje moj padrug a po polňačce je tu zase silnice. Konečně doma.V ulici nikdo. FFF Dotáhnu to do bytu a sedám si, abych si konečně ubalil. Očistil jsem květinu od listí a chystám final solution od Ah. uvidíme , chci tento přípravek vyzkoušet. Po radách obela jsem byl připraven pro RIPEN, ale bohužel v growshopu ho neměly , tak jsem byl nuce šáhnout pro AH. Nevím jestli minerální prostředek je nejvhodnější, vždyť kromě pk 13,14 to vše byly bioodpady, čím jsem hnojil. Mořský řasy, pelikání guano, mrtvé rybičky atd. Mno za zkoušku nic nedám, tada 310 Kč vlastně . No co
letos jsem chtěl opylovat všechny květinky
ale věnoval jsem moc energie na slečny a chlapíky konopný jsem zanedbal
ale....
můj kamarád mi poskytl samečka boggle gum malinkou bonsai
umístil jsem ji poblíž mé balkonovky boggle guma často jsem třepal nad květinkou
jsou to bonsaiky
hurá dnes jsem pozoroval při tradičním kávovém a konopném rituálku holčičku a koukám semínka se začínají objevovat
šťastnej jak Edison, když sestrojil elektrický křeslo
*rodinka
*otec
*detaily semínek
zasadil jsem okolo 1. června
drženo v cca 3 dl prostoru
médium špatná hlína kyselá rašelina
občas zalito hnojivy
BioBizz, Plagron, Bi-Algeen...
má touha mít balkonová semínka se snad naplní
1 rodinka boggle gum je popsána nahoře
zde představuji čtveřici egypt x boggle gum