Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim o radu,
co moze sposobovat take krivenie listov smerom do vnutra. Inak ziadne vzhladove zmeny. Moze to sposobovat nedostatok zivin? alebo skor teplota? pripadne nieco ine...
EC som mal trochu nizsie ako malo, byt, to viem, aj po zvyseni to nepomohlo. Napada ma uz len teplota (nachadza sa to na kytkach ktore su vacssie/vyssie oproti ostatatnym na kraji stanu, kde sa zastavuje pojazd, teda chvilkovo tam maju mozno teplejsie-20s). Pride mi ta reakcia vzhladovo ina ako by som ocakaval od teploty. Preto si nad tym lamem hlavu.
Stretli ste sa s niecim takym? dakujem.
Zdravím všechny , mam prosbu. Jedu v hlíně Euforie od DP( femky). Jsem ted 12/12 , kytky vypadají zdravě až na jednu, začala mi hermit. Posuďte sami (foto) . Četl jsem že je tato genetika k tomu náchylná a uz sem je jel. Minule to ale bylo ok. 5 semen snad z celý úrody.Ted se mi to zda horší, na každý vetyvce něco je. Co mi poradi zkušenější ? Jinak svítil jsem na růst 450W Led, ted prepnuto cca 12 dnů na 600W soda.
Tohle budou vrtalky , takový ty potvory co vyziraj chlorofyl. Jsou vidět jejich chobicky i z blizka tam uvidíš v chodbičce tu potvurku.Dají se mačkat z listu jak beďary B-) Postrik je zlikviduje. Mě na toto zabíral Vermitec , ale opatrně s ním a rozhodně NE na květ. Likviduje nejen ty ale i trasnenky a sviluchy.
Původní příspěvek od scars22 Zdravím všechny , mam prosbu. Jedu v hlíně Euforie od DP( femky). Jsem ted 12/12 , kytky vypadají zdravě až na jednu, začala mi hermit. Posuďte sami (foto) . Četl jsem že je tato genetika k tomu náchylná a uz sem je jel. Minule to ale bylo ok. 5 semen snad z celý úrody.Ted se mi to zda horší, na každý vetyvce něco je. Co mi poradi zkušenější ? Jinak svítil jsem na růst 450W Led, ted prepnuto cca 12 dnů na 600W soda.
tohle se mi objevilo na 2 kytkách začíná to od zhoru na větších listech... zatím jen na pár ,ale chci to zastavit... Kiti jsem přihnojil třeba to pomůže... Nějaké nápady? už jsou v půlce květu tak bych byl nerad kdyby se nějak sekli.
Původní příspěvek od leela148 tohle se mi objevilo na 2 kytkách začíná to od zhoru na větších listech... zatím jen na pár ,ale chci to zastavit... Kiti jsem přihnojil třeba to pomůže... Nějaké nápady? už jsou v půlce květu tak bych byl nerad kdyby se nějak sekli.
Zřejmě jde o spodnější listy a ty větší růstové, to je normální, nemoc to není, mohlo by to ukazovat méně dusíku, ale to je na květu normální, pokud je normální barva ostatních listů, tak to nemusíš řešit.
Dobrý ránko Groweři,
Chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil co se s tímhle tým dá dělat.. :O
Včera sem se šel podívat na balkón a jedna radost moje vypadala dost zklesle.. :/
Substrát je LighGrow Mix na 6 týdnu předhnojený a doposud ničím jiným nehnojený. Mám ji asi měsíc a moc se jí nedaří od té doby co sem ji dal ven o moc nevyrostla.. Měla problemy se sviluškami který sem už zneškodnil ale zase pro změnu se děje po vzhledu ještě horší věci.. :'( jak zde mužete vidět na obrázku.
za každou rabu budu velice vděčný) , prosím poraďte jak zahránit moji radost..