Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to suprovej panel, jedu pod nim Eagle bill 9x od zdejsiho clena, kytky jsou krasne, panel ma taky infra diody, ktere se zdaji, jako by nesvitili, ale pres fotoaparat je krasne videt, ze fungujou. Kvalita je supr, je to nemeckej vyrobek a muzu jedine vrele doporucit!!!! Holky jsou v zacatcich kveteni, ale zatim vypadaj o moc lepe nez ten samej model pod hps 400w.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Chtel sem diy od alucraft, ale necitil jsem se bejt dostatecne skusenej na to abych to sestavel cely sam, tak sem sahnul po panelu, ktery je sestavenej. Chtel jsem kvalitu, co tahle nemecka firma splnuje. Taky se mi libi pouziti a kombinace svetelnych čipů.
Je to ve stanu 90x90. Uz pri vybalovani zjistis ze je to kvalita. Od dizajnu po konstrukci spracovani je to pecka.
Ted bych uz ale asi spis sahnul na ledky od alucraft, nakolik je uz mam taky a libi se mi ta volnost, ze si to sestavis sam atd. Kazdopadne kdyz jsem kupoval gc 9, byl jsem vuci tem diy setum skeptickej, ale prozrel jsem haha
Vyhody alucraftu su flexibilita komponentů a cena
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Původní příspěvek od fikus37 Tak to kup a udělej report.
Hledáte nesmyslné panely a ještě čekáte až za vás někdo udělá kolo ,aby jste se náhodou nenachytaly.
Když si to ve Švýcarsku chválí ,tak to určitě bude BOMBA!!!!
"Mars hydro je fakt pecka,ty jejich diody IR jsou prostě bomba"
Máte tady plnou hubu keců a nikdo nic neukáže.
Já jsem investoval přes 100.000 kč do Led panelů od sraček až po nejučinnější led světla.Vše jsem tady zdokumentoval ,tak proč nemůžete taky něco přispět.Chcete čerpat informace,ale nic neukážete.
Takový přístup je špatný!!!!
To světlo co tady postujete bude mít COB čipy s účinností kolem 100 lm na watt.Nepíšou jaké používají zdroje ani jaké COB čipy.Světlo s takovými čipy seženete na aliexpresu za poloviční cenu.
Hambas-nepochopil jsem písek ve vagině
Díky moc všem za rady,fikus máš samozřejmě pravdu, omlouvám se. Nakonec jsem se rozhodl podpořit českou ekonomiku a vezmu vera spider 29 od ledideal, asi ten 300w panel. Hned jak vše nakoupím a rozjedu, určitě založím vlákno... Ale teď mě čeká ještě měsíc volna na rybách
Musicos,nechtěl jsem nikoho urazit,ale tady každý chodí pro rady co je nejlepší a nikdo nekoupí nic nového.
Pak toto forum jen každý využívá,ale aby přispěl něco do krámu,tak to né.
Kdyby každý desátý člen zkusil něco jiného(myslím tím osvětlení),tak je to přeci paráda.Je to přece náš koníček.Ti co to dělají na kšeft ,tak jen sosají informace,ale mi co to pěstujeme pro radost nebo pro zdraví,tak by jsme měli něco přispět ať je vidět,že i v Česku umíme.
hele to byl jen vtipek na tvou podrážděnost.. mohl si mu rovnou napsat o tom že takovy svetlo koupí na aliexpresu za polovic každopadně je jasný že s tebou souhlasím...bylo by to super kdyby kazdej něco testnul..ja co jsem mohl a co by nekomu mohlo pomoct jsem ukazal...a co si budeme povídat nahrávání fotek tu je očistec
Ahoj groweři.
Prosím o radu. Mám Spider Vero 29 300 Watt. Jedu teprve druhé kolo v životě a čočky, co kryjí světla, mám zaprskané od vody. Snižuje to nějak zásadně účinnost světla a případně můžu to normálně vyleštit třeba okenou?
Předem děkuji za pomoc.
Původní příspěvek od TommyH Borci, mám box 80x80 a zavěšené dva 190w panely (4x VERO) z alucraft... Myslíte, že mají čočky nějaký smysl,nebo to nechat holé?
Zdar, asi záleží jak blízko to máš ke kytkám a taky jaké máš optiky....
Já měl na ten samej stan ten panel jeden a 4 kytky a i tak jsem sklidil 220g, a to jsem to ještě dost zadrel, protože jsem v průběhu pestu musel měnit stan,ptze mi to dost prerostlo....původně 60*60*150 a pak jsem měnil na 80*80*180
Především kvůli výšky - optiky jsem měl sundane. .....jen čipy
Optiky jsou dobre, ale záleží co od toho chceš. ....
Tedka mam panely od frynka s kulatou optikou a je to super, dokážou usměrnit a prosvitit dost do hloubky. ....
Ty čtvercové roztahuji svetlo spise do stran....
Ať se vede.....
No tak ti půjde svetlo více i do stran....pokud máš panely dva tak si myslím, že to je v pohodě. ....40 cm je dost vysoko na to, aby ti to případně palilo kytky...
Já měl svetlo 20-30 a v klidku.....
Ať se vede 😉😊🙃