Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak vodorovne? :-) Kdyz uz strihas list na pul tak by se udajne mel ustrihnout kolmo ke stopce. Nebo si tam chtel vystrihat falesne ozubeni? :-(
Jesli je list moc poskozenej treba v blizkosti stopky tak si vem nuzky ,vydesinfikuj ostri a ustrihni stopku co nejblize stonku.
O listy se neboj, ty znovu narostou .
Kokni se do meho prvniho vlakna,prispevek 13. jak jsem oholil celou kytku a pak se koukni jak narostla.
Uz si zastipoval hlavni stonky? Vypada to ze mas uz vic jak 3.P.
Kdyz to nechas a zastrihnes pozdeji tak o to dyl se prodlouzi rust.
Pamatuj na to ze kdyz zastipnes hlavni stonek tak musis nejmene tyden cekat nez budes smet prepnout na 12/12. Byt tebou uz bych mel zastipnuto.
Pokud budes zastipovat zastipuj 1-2 h po roznuti svetla.
Nenechavej to tak dlouho rust jako ja.
Kdyz chces prepinat na kvet?
Naposledy upravil Madical-Strains 08-12-2016 v 16:23 PM
ještě musím chvíli počkat než se trochu vytáhnou ty menší kytí ... ale vidím to tak že bohužeel do květu pujdou mladší .. každopádně mám zastřihnuto .. už delší dobu ... někde jsem to tu i psal počítam ještě tak dva týdny minimálně musím počkat na ty mladé .. pak hned na květ snad to nebude vadit těm starším slečnám
tak dneska jsem usoudil že největší slečna má žízen.. Jak radí borec z canny.... jakmile je květník takový lehký oproti zalitému / dokonce i vuči ostatním byl dost lehčí ....
takže Po rozhození Ph v zemině ... nasledující result.. Vstupní voda.. pH 6,5
Výtok z květníku 6,7... jest velmi světlý až čistý ,, vážně jen maličko zanesený ... takže bych řekl že hnojky tam nebude nic extra... vzhledem k tomu když jsem zalíval takovou cocacolou
i když jen malým množstvím
Poradíte mi jak přidáváte hnojky .. pro představu mam 11 litorvej květináč.. naleju tak litr a půl a voda začne protekat... na zaletí používam rozprašovací trysku aby to nebyl silný proud do země nebo bazenek pomocí konvičky... za několik desítek vteřin začne odkapávat voda z květníku
zajímá mě kolik vody s tou hnojkou mám nalít na jeden květináč.. Koncentraci hnojky ve vodě znám .. ale množství vody s hnojkou do květináče aby to bylo efektivní ?
ahoj,jak nahore pises,ze po namichani hnojiv s vodou pridavas jeste kyselinu citronovou,nebo citron,tak to je chyba!!!!
hnojiva biocanna jsem taky pouzival a pri vstupni vode cca 7,2-7,8 jak kdy a namichani maximalnich davek hnojiv udavanych vyrobcem mi ph spadlo az nekde ke 4,5 a jestli to jeste snizujes,nedivim se,ze ti PH metr ukazuje okolo 3 jak vyse taky pises!!!!
pri michani biocanny jsem musel PH zvedat a ne snizovat,to same by melo platit u tebe a jeste se tam nekde vyse ptas,jestli mas michat hnojiva dopredu,ne nemichej je dopredu,vodu si nechej odstat a hnojiva michej pred zalivanim,nekdo to pripravuje hodku predem,poradne to protrepej ty hnojky,jsou husty a na dne usazeny a muzes zacit michat,pak poladitph a zalivat!!!! tak at ti to roste a at se ti dari,ahoj
ahoj ... tak abych to upřesnil... pH snižuju jen v zálivce.. čisté zalivce. jen voda supraveným Ph... Měřím Ph namíchaných hnojek.. když jsou v litrové odměrné misce.. a při namíchaní vody s hnojkama.. stačí jen ždibec sody... a jsme na Ph 6,5
aha,ja to pochopil tak,ze snizujes i s hnojiva,proto jsem se polekal,protoze jak ja jel poprve s biocanna,nemel jsem ph metr a malem jsem o vsechno prisel,zachranil jsem to na posledni chvili,
no tedka jsem zkousel biobizz posledni kolo a tam to po pridani hnojiv nemusim moc upravovat,takze spokojenost vymenil jsem kvetniky male za 11l,dal mene kytek a vysledek byl stejny,takze spokojenost :-)
Anarchom- to jsem psal ja.
U Bioizzu do zalivky se PH vody ani nehne proto musim snizovat i zalivku s hnojky. Jak je to u jinych hnojiv nevim ale kdyz LinChi primicha hnojky do vody a nasledne zmeri PH tak preci uvidi ze uz neni potreba PH citronovkou snizovat.
Madical-Strains
ahoj,jak ani nehne??? to je nesmysl,ja kdyz si dam 10l vody a dam maximalni mozne davky uvadene tabulkou(topmax,grow,bloom),tak mi klesne na nejakych 6,2 nekdy 6 a liju okolo 6,3-6,5 tak o kousicek zvednout.......ty asi hnojis malym nebo zanedbatelnym mnozstvim,tak proto musis PH snizovat......
Naposledy jsem hnojil 2ml bio grow plus 1ml bio-bloom plus 2 ml bio heaven a to vse na jeden litr vody
v jedne zalivce a pokazde to merim at tam dam jake koliv mnozstvi tak se PH nehne ani o jednu jednotku. Tak to opravdu je, proc bych to jinak psal?
PH vody z kohutku mam 8,2-8,6,nekdy se to meni ale to na veci nic nemeni.