Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja sem kolikrát zaštípl i menší paličky, a to záměrně. Potom mi od místa zaštípnutí začaly sílet a byli mnohem mohutnější. Jestli byly o to kratší netušim. Ale každopádně to dělam pořád. Teda jenom out, in pouze u nejakych výběrovek.
Původní příspěvek od Bush-style Ja sem kolikrát zaštípl i menší paličky, a to záměrně. Potom mi od místa zaštípnutí začaly sílet a byli mnohem mohutnější. Jestli byly o to kratší netušim. Ale každopádně to dělam pořád. Teda jenom out, in pouze u nejakych výběrovek.
To zní dost zajímavě, tenhle rok to zkusim na outu a pokusim se to zdokumentovat. Na všech kytkach to rozhodně dělat nebudu, co když palička už nedoroste... Na druhou stranu, jestli to funguje...
zaštipování neni zas taková věda, jenom se to nesmí přehnat a taky je třeba znát správnej čas ale v podstatě je to kdykoliv... (teda kromě uštípnutí 1.patra ) ganjopádně každý správně provedený zaštipování zvýší výnos...
já to dělám jako zakladatel tohohle dredu, po 2. patře zaštípnu a pak párkrát znova po dalším 1-3 patrech (vetšinou po 1 nebo 2). zaštipovat kytky v květu jsem musel párkrát, když hrozilo, že vyrostou vysoko a budou moc nápadný. když kytku zaštípnete v této fázi, pokud není nijak výrazně rozvětvená tak z postranních větví se vytvoří jakoby "vršky" (plus 2 hlavní vršky nahoře).
musíte mít pro to cit a zaštipovat tak, aby to kytka utáhla. když bude mít milion vrcholků, paliček bude sice víc, ale budou zase řidší nebo menší i na vršku takže nepřehnat to
Zdar,hele pestuju poprve indoor,a potrbuju poradit se zastipovanim...prinde me ze stonek je moc dlouhej a lame se tim kytka,ma se to nejak zastipnout??
Původní příspěvek od louskacek Zdar,hele pestuju poprve indoor,a potrbuju poradit se zastipovanim...prinde me ze stonek je moc dlouhej a lame se tim kytka,ma se to nejak zastipnout??
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Pozrel som aj link co tu dal cajovnik...ale stale moc nechapem ako to treba zestrihavat...neviem si to proste predstavit...
Ak by niekto bol taký ochotný...mohol by tu dať fotku rastlinky pred zastrihnutim a po zastrihnuti...a najlepšie by bolo aj potom keď už sa rozrastie (po zastrihnuti samozrejme)...vopred dik
přeju hezký den sem na groveru nový a nemám ještě mnoho skušeností s pěstováním in door chci se zeptat jestli můžu ještě zastřihnout kdyš uš mám přepnuté 6 dní na (12/12) ?? abych to nejak nepokazil
Kubis: cece tady na groweru jsem to nikoho delat jeste nevidel, ale v dokumentarnim filmu "I grow, chronic!" typek v rustu nezastipuje vubec a tejden po prepnuti stipne, coz ma za dusledek to, ze se vytvori 2 centralni salamy misto 1, takze bych se toho nebal
Zdravím ještě dotaz mam ve skříni 26* a to tam neni přítah ani odtah jen asi 4cm na 4cm otvor pro ůnik teplého vzduchu. v podlaze to samé bojim se že mi tam klesne příliš teplota kdyš tam dám odtah svítím 250W son-t a velikost pěstírny 75/70/150 můžete mi nejak poradit??
zdravím mám takový problém nejak se mi kroutí konečky listů smněrem dolů sou v7L květináčích a zalivka je 1 denně 0,5L zatím tam ještě není odtah poradte pleas..
Původní příspěvek od operator66 Neviete niekdo ako sa zastipava matka??
čoveče úpplně jinak momentík, ty si měl v bazaru nějaký řezy tuším...hehe no tak to se nedivim že si smázlej (edit - spletl sem si operatora se siemensem )
groumen:
wow no zaštípl si to fakt hodně brzo takhle nad děložníma lístkama
hodně štěstí
chjo některý lidi mě nebaví, dyť si stačí přečíst něco málo na začátku, trochu u toho i přemýšlet...taková demence tady
taky dělám zajímavý seky občas, ale až tak?
kubis:
na 99% nízkou vlhkostí - tohle nejlíp vyřeší zvlhčovačka anebo na ně dej sáčky, udělej jim mini pařník nějakej