Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo tak Party in house (viz obr. příloha) zase tak moc v poho nejsou... Papírek samotný je sice velmi dobrý (tenký, pevný v tahu, pohádkově snadno se odtrhává při balení "na switche"), ovšem slabostí je tady použité lepidlo, které lepí dost špatně. V továrně, kde tyto papírky produkují, si toho jsou zřejmě vědomi, a proto se uchýlili k dosti zajímavé taktice. Polovina papírků v balení je celkem dobře využitelných (mají široký lepící proužek, který kompenzuje horší lepící schopnosti), naopak druhá polovina je v podstatě na vyhození, protože má lepící proužek o poznání užší a na backroll se s tím prostě ubalit skoro nedá. Teda při klasickém balení by to při troše vůle držet mohlo, to uznávám, ale kdo dneska ještě nebalí na switche? S těmito papírky když chci stočit špeka, tak prostě nejdřív jeden papírek vyhodím a použiju ten pod ním (jsou pravidelně seřazeny - nepoužitelný papírek vždy následuje použitelný). Celkem kuriózní, nemyslíte?
Přikládám dvě fotky, na té druhé je celé balení (abyste viděli, jak popisované papírky identifikovat na trhu) a na první jsem se snažil trochu zachytit rozdíl mezi "normálním" a "na hovno" papírkem. Snad je to dobře vidět...
No tak Party in house používám jedině rolovací, přičemž kvalita lepení se mi zdá dobrá, respektive já a kluci co s nima balíme sme zatim žádný problémy s lepením neměli. Akorát ty filtry co k nim sou jsou na hovno poněvadž jsou docela úzký a nedobře se mi z nich motá.
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
mám nejradši klasický zlatý smokey!!a jinak mě na tom moc nezáleží!záleží spíš na tom, co je v tom papírku je, že??:-)))heee...ale který fakt nesnášim sou GYZEH, nebo nějak tak...sou fakt blbý.
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
u me vedou zlaty smouky.. na druhy misto bych zaradil OCB black...
to 420kotliik: ochuceny papirky sem jeste nevidel bylo by nejake blizsi info? ochucene lepitko to musi bejt lahoda
jojo je to super......doda to i ganje s nic moc chuti super prichut a to ochucene lepitko...to je proste lahoda nevim jestli jsou k dostani i v CR ale jeste jsem je tu nevidel...kazdopadne tahle firma je prodawa -
mel nekdo kokosovej paper?? je takovej tmavejsi a tuhejsi nez normal a vypada tak trochu jako recyklovanej a huste voni kokosem..ja sem z nich jeste nehulil ale uz sem jeden takovej mel v ruce..znate je nekdo??