Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cakal som na tento den ako na zrodenie co mi z toho vyrastie pri mojom 1. indoor pokuse a vypada to na mensi uspech s ktorym som spokojny mam zasoby do dalsieho uspesneho(dufam) growu vyse hlavy pre mna co tam mam mi to bude bohate stacit.
Dalsi grow planujem pozitine zmeny jednak modelu a jednak silnejsieho 400W slniecka ktore ale chcem pridat v polke kvetu
skusit by som chcel aj nove hnojky ale to sa este rozhodnem ci nedokupit kompletku k PLAGRONU co som mal do teraz
Nieco sa susi z WR ale typovat sa moze zacat
Vyherca dostane zazracnu knihu od dua spisovatelov
JACKA HERERA & Bieleho RUSA
Homba za Svetlom
dnes dostali vsetky zalievku FS v pomere 2ml/L za 10dni idu pod noze
Doufám že mi to aspoň podomně vyroste. Jinak jestli jsi nedostal K+, tak ti ji pošlu já
Zabýrám si 167,8
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
caute vsetci typery
tak baby dostavaju teraz kazdy 2.den FS v pomere 2ml/L a dnes dostanu posledny krat a pojde cista voda na flash 4dni a ideme kosit huraaaaaaa
Caute vsetci po dlhej chvili som tu zas z vyhodnotenimn.Po ostrihani a suseny som to povazil a vsetko do kopy bez stoniek a nepotrebnych listkov vazi cca 134g
cize vytaz prveho kola sa stava Mr.Gona bol svojim typon najblizsie
a chcem ho poprosit aby sa ozval cez PM aby sme sa dohodli na vyhre
Hulenicko to je vyborne ale v mojich ociach,v kvalite,chuti a zhulovani vedia aj tak WR pred JH.WR ma krasne plne velke sisky po vychnuti tvrde ako kamen a skoro bez zapachu
Pri com za JH je krasne vonavy sisky su redsie ale zhuluju tiez vyborne
vcera som sa vratil z Ostravy a doniesom som si odtial od jedneho MODa(dakujem velmi pekne) reziky WW a este aj za ten balast na 400W dufam ze je aspon funkcny