Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1) černý OCB, rolls OCB, Party in house rolls, při nejhorším černý/zlatý smokingy
2) naučil jsem se balit do dvou papírků slepením a jsem na to hrdej, jinak backroll
3) ve Woodstocku 1969 jsem viděl, jaxi tam balili to nějakejch oranžovejch papírků, vypadalo to divně / jinak v Amstru se dají sehnat dutinky z tabíkovejch listů
to s těma městama je celkem pravdu, pálíme hlavně špeky, já taky přes bong, fajky tu prakticky nejsou, jenom malý skleněnky
Zdarvim dlouho jsem tu nebyl a koukam zajimavy tema....
1) hlavne preferuju OCB cerny jinak mi je to jedno smotnout se da do vseho ne???
2)Balim v jedny ruce,bez podlozky .a samozrejme na beka,coz je tak trochu povinost
3)To nevim jestli existuje rek bych ze ne.
Add to Ramon:jo vole jenze tam do balili do pijaku hehe.....
Jo to by me taky zajimalo,zkousel jsem to a absolutne to nejde prilepit a je to takovy neforemny....please poradte chci si to zakourit abych vedel jakej pocit maj neghri v americe........
No z papírků u mě naprosto jasně a bez nejmenší konkurence stříbrný smokingy. Už jenom to jméno: Smoking Master Škoda že je maj jenom v pár trafikách Nebalim moc rád backroll, spíš utrhnu papírek,aby se tam přesně vešel obsah a nepřebýval papírek. A tyhle jsou tak skvěle úzký....
Před lety jsem si na přelomu září října narazil hranu ruky+zápěstí. No a potom jsem se naučil ubalit jenom pravačkou. Úplně sem si na to vzpoměl,jak sem si tady o tom četl. Dneska večer doma vyzkouším, jestli jsem nezapoměl.
Letos jsem byl na dovolené v malém jihočeském městečku. No a došli papírky.... Samozřejmě je tam nikde neměli (dlouhý, měli jenom vážky ble). Tak jsem to zkusil v hospodě,kde se schází místní omladina a vysomroval jsem papírek v barvách jamajský vlajky. Velikost větší než 100´, odhadem tak 160´, šířka obrovská.Musel sem hodně zkracovat.
1) OCB nebo zlaty smokingy.... stribrny nemusim, pac mam nejradsi poradny jamajsky burty s dvema filtrama v sobe
2) nepoznam
3) joo, rikali sme tem papirkum hippiesacky... normalne to byly nekonecny a mely ruzny duhovy pruhy na sobe... myslim, ze se to da sehnat i tady...
trochu to vypadalo jak pouťovej joint...
Jo a pak este kamos dotah jednou naky zluty bananovy... ale byl to fak HC to kourit...
a nevíte kde se daj koupit chtěl bych je vyskoušet(nejlepší by byla net stránka) Jo a s těma negerskejma (nic proti černochům) špekama tak na podzim si chci koupit tabákový listy nebo douŤase a jdu do toho.
tak asi zlaty smokingy...clovek si musi s jointikem trochu vyhrat....tagze nebalim tak rychle...ale snazim se to ubalit nejako lip...spek reprezentuje cloveka:-)..ale jinak by me zajimaly barevny papery....
1. Jak to tady uz spomenul mira008 jednoznacne vyhravaju stribrne smokingy(ani ja nebalim na back)
2. Nevim,ne (ruza...ale nepreferuju)ale minuly rok,kdyz se u nas delal Home CanCup tak kamos ubalil jointa asi 65cm dlouheho a tak 6.5-7cm v prumeru
3. Tak panove- kratky, cerny, Vazky!!!
Mim. u nas sa ani moc jointy nehulia (fajka+bongo hraju prim)
1) červený či černý smokingy da best
2)tak akorát na switche taky bych rád víc o tom diamantu
3) už jsem osobně fajčil z fosforově zelenýho paperu, rolle z holandska z Amstru ale pro mě pěknej šit bylo to takový umělý