Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Balení JOINTíků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Jak balíte ?
Front
Back
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

No jasne, posilejte nejaky fotky Zajimal by me ten diamond apod...

1) OCB roll
2)Jenom na backa...
3)Nevidel

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 27-04-2005 v 06:34 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crusty-vyhul
Stálý Člen

Karma uživatele Crusty-vyhul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

1)zlaty Smoking,Bob Marley,OCB cerny
2)Zvlastnim zpusobem ani ne ale muj kamos umi fuckt rychle ubalit speka to jo
3)tak ty sem jeste nevidel

Old Post 27-04-2005 v 08:10 AM
Crusty-vyhul je offline   Profil uživatele Crusty-vyhul   Find more posts by Crusty-vyhul   Foto galerie člena Crusty-vyhul   Click here to Send Crusty-vyhul a Private Message   Add Crusty-vyhul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 179

1) černý OCB, rolls OCB, Party in house rolls, při nejhorším černý/zlatý smokingy
2) naučil jsem se balit do dvou papírků slepením a jsem na to hrdej, jinak backroll
3) ve Woodstocku 1969 jsem viděl, jaxi tam balili to nějakejch oranžovejch papírků, vypadalo to divně / jinak v Amstru se dají sehnat dutinky z tabíkovejch listů

to s těma městama je celkem pravdu, pálíme hlavně špeky, já taky přes bong, fajky tu prakticky nejsou, jenom malý skleněnky

Old Post 27-04-2005 v 09:12 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

Zdarvim dlouho jsem tu nebyl a koukam zajimavy tema....

1) hlavne preferuju OCB cerny jinak mi je to jedno smotnout se da do vseho ne???
2)Balim v jedny ruce,bez podlozky .a samozrejme na beka,coz je tak trochu povinost
3)To nevim jestli existuje rek bych ze ne.

Add to Ramon:jo vole jenze tam do balili do pijaku hehe.....

Old Post 27-04-2005 v 09:57 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 181

Dela Negro: No, jo, hippíci, ale hustý, jak jsou tam zpukaný

Umí tady někdo ubalit blunta /ganju to rozříznutýho vysypanýho doutníku?

Old Post 27-04-2005 v 10:06 AM
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

1) černý ocb
2)kámoš si ubalý za jízdy v náklaďáku-samozřejmě je řidič
3)trojbarevny-etiopská trikolora

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 27-04-2005 v 10:11 AM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

Jo to by me taky zajimalo,zkousel jsem to a absolutne to nejde prilepit a je to takovy neforemny....please poradte chci si to zakourit abych vedel jakej pocit maj neghri v americe........

Old Post 27-04-2005 v 10:11 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 184

Dela_Negro: v Olympii prodávaj 30cm doutníky/3cm průměr/ za tři kila, tak to po sklizni prubnem

Old Post 27-04-2005 v 10:15 AM
Míra008
Nový Člen

Karma uživatele Míra008 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

No z papírků u mě naprosto jasně a bez nejmenší konkurence stříbrný smokingy. Už jenom to jméno: Smoking Master Škoda že je maj jenom v pár trafikách Nebalim moc rád backroll, spíš utrhnu papírek,aby se tam přesně vešel obsah a nepřebýval papírek. A tyhle jsou tak skvěle úzký....

Před lety jsem si na přelomu září října narazil hranu ruky+zápěstí. No a potom jsem se naučil ubalit jenom pravačkou. Úplně sem si na to vzpoměl,jak sem si tady o tom četl. Dneska večer doma vyzkouším, jestli jsem nezapoměl.

Letos jsem byl na dovolené v malém jihočeském městečku. No a došli papírky.... Samozřejmě je tam nikde neměli (dlouhý, měli jenom vážky ble). Tak jsem to zkusil v hospodě,kde se schází místní omladina a vysomroval jsem papírek v barvách jamajský vlajky. Velikost větší než 100´, odhadem tak 160´, šířka obrovská.Musel sem hodně zkracovat.

Old Post 27-04-2005 v 10:22 AM
Míra008 je offline   Profil uživatele Míra008   Find more posts by Míra008   Foto galerie člena Míra008   Click here to Send Míra008 a Private Message   Add Míra008 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

1) OCB nebo zlaty smokingy.... stribrny nemusim, pac mam nejradsi poradny jamajsky burty s dvema filtrama v sobe
2) nepoznam
3) joo, rikali sme tem papirkum hippiesacky... normalne to byly nekonecny a mely ruzny duhovy pruhy na sobe... myslim, ze se to da sehnat i tady...
trochu to vypadalo jak pouťovej joint...
Jo a pak este kamos dotah jednou naky zluty bananovy... ale byl to fak HC to kourit...

Dej blbovi funkci a vymyslí formulář.

Old Post 27-04-2005 v 11:17 AM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

a nevíte kde se daj koupit chtěl bych je vyskoušet(nejlepší by byla net stránka) Jo a s těma negerskejma (nic proti černochům) špekama tak na podzim si chci koupit tabákový listy nebo douŤase a jdu do toho.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 27-04-2005 v 15:05 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Garion
Stálý Člen

Karma uživatele Garion - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

tak asi zlaty smokingy...clovek si musi s jointikem trochu vyhrat....tagze nebalim tak rychle...ale snazim se to ubalit nejako lip...spek reprezentuje cloveka:-)..ale jinak by me zajimaly barevny papery....

Old Post 27-04-2005 v 16:46 PM
Garion je offline   Profil uživatele Garion   Find more posts by Garion   Foto galerie člena Garion   Click here to Send Garion a Private Message   Add Garion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipa
Nový Člen

Karma uživatele cipa - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

1. Jak to tady uz spomenul mira008 jednoznacne vyhravaju stribrne smokingy(ani ja nebalim na back)
2. Nevim,ne (ruza...ale nepreferuju)ale minuly rok,kdyz se u nas delal Home CanCup tak kamos ubalil jointa asi 65cm dlouheho a tak 6.5-7cm v prumeru
3. Tak panove- kratky, cerny, Vazky!!!
Mim. u nas sa ani moc jointy nehulia (fajka+bongo hraju prim)

Old Post 27-04-2005 v 16:51 PM
cipa je offline   Profil uživatele cipa   Find more posts by cipa   Foto galerie člena cipa   Click here to Send cipa a Private Message   Add cipa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

No někde na netu jsem koukal jak si nějakej indickej týpek tahá na zádech špeka(měl tak 2 metry)

Old Post 27-04-2005 v 19:57 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cinzano
Stálý Člen

Karma uživatele cinzano - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

1) červený či černý smokingy da best
2)tak akorát na switche taky bych rád víc o tom diamantu
3) už jsem osobně fajčil z fosforově zelenýho paperu, rolle z holandska z Amstru ale pro mě pěknej šit bylo to takový umělý

Let the Green Goddess guide us to the Truth

Old Post 27-04-2005 v 20:10 PM
cinzano je offline   Profil uživatele cinzano   Find more posts by cinzano   Foto galerie člena cinzano   Click here to Send cinzano a Private Message   Add cinzano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 192

Jo a Taky jakýho jste testovali největšího macka (já tak slabejch16)

Old Post 27-04-2005 v 21:27 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás