Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ph dokonale drží svou hodnotu 5,9-6,1
Ec držím okolo 1,4-1,5
vodu měním pruměrně co 7-9 dní podle toho jak stíhám a jak klesá hladina..
všecko v cajku .. tutankhamon pěkně smrdí .. je to zatím asi nejsmradlavější co mám.. Pacháč nový funguje fakt že dobře libově ! nic necítím spokojenost nejvíc.. těším se .. zatím je to takový ten čerstvý štiplavý pronikavý uplně nebezpečný smrad fakt spokojenst.. každý den se kytky nafukujou je to pecka
jinak mam v boxu 3 ruzné phena bych řekl.. jedna hodně silná ( většina boxu vyplněna jedním semínkem .. ) pak tam mám jednu která dělá malý mrzácký květy... Uplný šmejd.. a zbytek hodně listnatí a zakrývá paličky.. takže bych řezy a klony dělal jen z té přední největší mršky co to celé přerostla díky bohu za ní !
Odspodu utrhávbám co už ztrácí život ...
ale kupodivu to vero celkem prosvítí i takové křoví .. takže se toho děcka vůbec nebojte... paličky i ve stínu ai ve spodnějších patrech pěkně osypané .. bude to kvantum
38 dní 12/12
ph 5,9
ec1,2
dnes opět namíchán nový roztok.. odjíždím pryč a tak jsem připravil ženský manuál pro přítelkyni... Která se mimochodem rozhodla naučit hydroponiii a rozjedeme si pod lampou jahody.. na to sem zvědavý
nějaký foto pro pokochání se
Jidb dobře drží pH, stačilo by to nechat někde v kýblu a jen by to dolila, třeba je mladá šikovná, ale z vlastní zkušenosti vím, že to smrdí problémem, ony holky k tomu nemaj moc vztah, pokud taky nepálí a pak si říkají ježíš pH je jen o tři desetiny menší/větší to určitě nevadí, pro jednou je to nezabije, atd. ....
Držím palce,mas to opravdu hezké
žena pálí a je ujetá a puntičkářská ještě víc než já.. přesně pravý opak... naopak má ráda když je všechno přesně tip ťop.. dík za sledování ph to drží krásně proto se nebojím že by to dojela špatně navíc má na každé lahvičce přesně napsané kolik čeho má dát a vůbec celé si to dnes sama vyzkoušela a seznámila se s problematikou.... návod má krásně sepsaný takže cajk
poslední týden na hnojivech edjedu s ec 0,8-0,9 ph 5,9
a poslední tejden květu odjedu už jen na čisté vodě kterou se pokusím 3x vyměniit něž sklidím.. je to krásne a skandální !
51 dní 12/12
zbývá devět dni.. ph +/- 6,0 ec snižujeme 0,8
příští týden už jen voda aspon 3x vyměnit na pořádný průplach..
na to že už bude konec květu tak holky pijou jak zblázněné.. nechápu hooodně vody pijou pijou ! a nafukujou se pořád