Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
INFO : ze tří kytek zbyla už jen jedna jak sem dřív řekl samec šel ven a ted sem měl dvě samice jenže ta druhá menší mín nakvétlá co kvétla cca 14 dní něco ji tuplem překouslo ležela na zemy nevěděl sem co s tím vzal sem listy a nedodělané knedle dom ... jinak ta velká rosí fest už to vypadá již z dálky bílé je to krása 1% pestíků začíná oranžovět ... myslíte si že bych měl uspěch i stou překouslou kytkou ji znova zakořenit ? ja myslím že né stonek měla v ukouslém místě cca 5cm
tak mě napadlo sem hodit i vydejko které sem už měl je to vydejko z doby kdy sou poslední fotky hodil sem to na youtube tak se podivejte jestly chcete a hodnotte !!! http://www.youtube.com/watch?v=7MTfblHZCMg
JÉZÉĎÁCI UŽ SEČOU PRVNÍ KUKUŘIČNÝ POLE NO NIC riskovat nebudu tak kytku přesadím naspět k babice snese to ? myslíte má ted cca 250cm a je měsíc v květu
Chudák kytkaAle lepší zkusit jestli to snese než se koukat jak ji roseká nějakej zemědělec.Ale kopal bych hodně široko od stonku a co nejhoub aby si poškodil co nejmíň kořenů.
Původní příspěvek od Smah JÉZÉĎÁCI UŽ SEČOU PRVNÍ KUKUŘIČNÝ POLE NO NIC riskovat nebudu tak kytku přesadím naspět k babice snese to ? myslíte má ted cca 250cm a je měsíc v květu
TYvoe Smahu ty seš fakt komik Copak zásah už se nechystá?
citace:
Původní příspěvek od Smah kytky dnešním dnem přestěhovány do kukuřice slišel sem v obci že se na mě chystá zátah
tak kytka už je schovaná fotky budou vyryl sem toho hafo ale poškodil sem ty nejmenší nejhlubší kořínky cca 20-30% se všech těch malích hlavní kořenový bal zostal neporušený
myslíte že ten poslední měsíc na tom jinak světelně položeném místě ovlivní THC nějak drasticky ku tomu kdyby to dojelo ještě měsíc v kukuřici ? napište svoje názory dost mě to zajímá já si myslím že moc ne už ted je to orosené fest a voní to dost skankovně
Přesně v tomhle stadiu květu se kytka bude spíš na regeneraci kořenového systému spíš soustředit na dozraní,což se projeví na konečné kvalitě rostliny čili kvalitě palic a výnosu.
Zaleží ale taky na tom jak si moc poškodil ty kořeny.
Zdravím, nějak jsem ztratil přehled, to jsou ty přesazený z kuku (poslední fotky) ?
A jsou v zemi napevno ? Možná by do dalšího roku nebylo na škodu pěstovat v kýblech nebo zkrátka v něčem mobilním, hm ?
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.