Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárec,
já jsem používal B cuzz a dobrý
teď Bio-g power Hydro A+B, BIO 1,2,3, a PK 13/14 + biozym a bomba růst a vitalita, jen lítá PH. Možná to je něčím jiným, nevím
A chci se zeptat, můžu zbytky hnojiva B cuzz použít s BgP ??
Třeba dát A+B od BgP a růstový stimul od Bcuzz ?
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Ja na out letos poprvé použil CELERIT- je to npkáčko,ale s vyšším než-li obvyklým poměrem n p k , má to fakt dost, granule, bud posyp anebo zálivka, líp se klasicky rozpouští v teplé h2o.
Guáno
Phyt-amin
kuřince
kompost
S ohledem na mou obcesi na pocit z předraženého výrobku, nepoužívám doporučená holandská hnojiva. Po několikaletém experimentování v hlíně jsem růstovou část snad už dotáhl do konce - používám Floria Kapalné hnojivo pro zelené rostliny a palmy 1l, což je vyvážené hnojivo i s mikroprvky. Dávkování postupně zvyšuji od 1 do 3 ml/1l vody. Když chytnu smutnice tak jednu zálivku nahradím hnojivem Floria Kapalné hnojivo pro pokojové rostliny, které obsahuje výtažek z citronu, po kterém smutnice zmizí.
Horší je to s hnojivem pro květ, tam zatím používám Agro Bloomate Květ + Agro Bloomate PK13/14 a stále paralelně hledám nějakou cenově rozumnější variantu, ale testování stále není uspokojivě dokončeno. Nyní testuji AGRO Kapalné hnojivo pro růže 1l, ale trochu tomu chybí mikroprvky. Kdyby někdo měl něco odzkoušeného s poměrem NPK 10-20-20 či obdobným a obsahovalo to mikroprvky, tak by mne to zajímalo. Ale určitě je Bloomate výborné, jen mi připadá kapánek drahé. To že hledám něco jiného je jen zábava, nikoliv nutnost. Baví mne porovnávat jak stejný fenotyp reaguje rozdílně na různá hnojiva.
Musím dodat že do každé zálivky ještě dávám AGRO VITALITY KOMPLEX 1L v dávce 1.5 ml/1l vody. Hnojivo s vitality smíchám dohromady před zalitím.
Root boostery nepoužívám, ale nejspíš brzy vyzkouším výtažek z vrby.
Třeba tohle někomu, kdo má hlouběji do kapsy, pomůže aby zbytečně kytky netrápil. Já zpočátku testoval Kristalon a když jedu gerillu, tak stále ještě s ním přihnojím, ale jsou lepší varianty.
Tak po roce můžu říct že jsem otázku květového hnojiva vyřešil. Používám FANTAZIE PODZIM 1l http://www.agromanualshop.cz/fantazie-podzim-1l/
Kytky po tom krásně kvetou a jsou hustě obalené. Opravdu to můžu doporučit. Když to míchám s Agro Vitality Komplex (v dávce cca 1 ml na 2l vody), tak kytkám zřetelně nic nechybí!