Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem!Taky přihodim pár foteček..Je to taková moje srdeční zaležitost!Jedu ho už pár let a každej rok ho něčim oprášim a mám překvápko na další sezonu.
1.loňská (hodně afgánská)
2.,3.letošní (otec byl afghani erdpurt)
Tak letos sem s kolegou sázel sémě které náv vyšlo z lonskýho outíku.
Byla to taková typická nehoda klony nebuly na dvoře a k tomu pár no nane semen který sme tu jely před 10 rokama .Někdy v dubnu šly naklíčit a na začátku května ven.Sázelo se dost pionýrským stylem zasadit jedna návštěva na samce a pak až sklizen.Samo sebou se tam ještě náký samci ukázaly ale což bude osivo.Hnojený to bylo pouze guanem.Výnos nebyl špatnej nevážil sem ale spokojenej sem.Kytky byly relativně dost velký (hnojeno jen na startu a jednou při trhání samců) samy se dost větvily . Výslednej produkt neni nejtvrdší ale není to ani řidinka vůně je lehce citrusová chut je nasládlá s citrusovým nádechem.
Kurna rok 2004....
mam to pod slozkou 22.9 a po par dnech byla kosa.
Takze vse krasne dozravalo pred RIJNEM - vse NO NAME a nikdy to nebylo spatny. A dneska zkousim porad seedbanky s domenim, ze najdu neco lepsiho a ono je to jen hon za preludem a jeste za to platim
NO NAME a nikdy to nebylo spatny. A dneska zkousim porad seedbanky s domenim, ze najdu neco lepsiho a ono je to jen hon za preludem a jeste za to platim .... přesně tak
A máme tu další.
Tato kytka byla neplánovaná. Někdy v červnu se z ničeho nic objevila u jednoho kotce. Tak jsem ji nechal růst. Bál jsem se, aby to nebyl samec, ale naštěstí se z ní vyklubala samička. Moje teorie je taková, že když minulý rok známý krmil zajíce, tak mu tam vypadlo semínko. To přezimovalo a pak, "až" v črvnu vylezlo ven.
Model: Neznámý (Nejspíš od někoho z blízkého okolí)
Kde: Na zahradě, lehký svah orientovaný na jihovýchod. Půda původní, na povrchu kvalitní černozem a jelikož to rostlo u kotce, kde je hromada králičích bobků tak i dobře vyhnojená.
Hnojky: AARDE Compo, Advanced Nutriens (To, co jsem dostal na Cannafestu 2012)
Růst: Všiml jsem si ji někdy v červnu. Růst byl zpočátku pomalý, ale pak neskutečně vyrazila. Takhle rychle bující kytku jsem v životě neviděl. Ani jednou jsem ji nezštípl, takže měla asi 2,5 metru, ale bylo to takový koště, no.
Problémy: Nic, kromě plísně
Květ: Květ nasadila někdy začátekm srpna a už od začátku bylo jasná, že to bude vážně rychlík. Byl jsem připraven ji sklidit někdy ve druhé polocině září, ale známý uznal za vhodné, že si to udělá sám. Bohužel ji dal sušit ven do toho jednoho kotce. Takže z úrody zbyly pouze plísní obsypané palice. A fotky mám někdy asi 12 dní před sklizní.
HODNOCENÍ:
růst 10/10
květ 8/10 Ultra rychlý.
výnos -/10 Nemohu ohodnotit, nic z ní nebylo.
odolnost 5/10 V době života žádná avšak ve finále všechno plesnivé
Celkově: -
Myslím, že na outdoor by to byla ideální volba, ale vzhledem k selhání lidského faktoru se to nedozvím. Možná tam příští rok vyleze zase něco podobného.