Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle by mohl být můj budoucí box! Jsem úplný začítečník a proto prosím o rady! Když tam dám ty 2 ofuky musím tam mít Přítah a odtah? A jakou vatáž na rozměry 160 výška a 85 šířka? Děkuji
Původní příspěvek od Fanta Tak tohle by mohl být můj budoucí box! Jsem úplný začítečník a proto prosím o rady! Když tam dám ty 2 ofuky musím tam mít Přítah a odtah? A jakou vatáž na rozměry 160 výška a 85 šířka? Děkuji
cau, pritah a odtah tam mit musis, lampa by ti tam udelala strasne vedro, to musi jit ze skrine pryc a holky taky potrebujou cerstvy vzduch jestli ten spodek mas 85x(cca)85 tak bys tam klidne mohl hodit ctyrkilo, ale i s 250tkou by to slo, kdybys resil spotrebu
Původní příspěvek od Fanta A pokud tam budu mít přítah a odtak, budou tam potřaba ty ofuky?
no aspon jeden bys tam mit mel - lepsi cirkulace vzduchu, kytky potrebujou CO2, tim vetrakem vlasne doplnis kytkce "vyzrany" CO2 ze vzduchu co je kolem ni, kdyztak me nekdo opravte, taky lehce snizi teplotu pod vybojkou, proste rozfouka to teplo a v boxu bude ta teplota rovnomernejsi...
Zdravim, prave zacinam s prvním indoor pestovanim, chtel bych se zeptat na par nejasnosti, ohledne meho boxu. Za vsechny rady budu moc rad, jelikoz jsem uplny zacatecnik. Udelal jsem nakres, tak jak bych to chtel mit, s tim ze jako osazenstvo bych chtel mit AK47. Cervene veci na nakresu mi nejsou jasne, takze ocenim vsechny rady, hlavne ohledne svetla. A budu rad kdyz mi reknete co mi tam chybi apod.
nakres je zde: http://imageshack.us/photo/my-images/231/asdasdos.jpg/
trošku jsem experimentoval a koumal nad tím jak alespon minymálně ochladit můj předřadník (ELT Arce 250 W ) který celkem dost hřeje ,vložil jsem pod něj talíř jako podložku a vymyslel takovej fukar do kterého vhání vzduch UFO zevnitř z boxu .
2vetraky z pc 12v , vzadu saje vzduch extractor fan nevidno ho ale napravo je aj z filtrom vzduchu... z tej diery ide novy vzduch a svetla pouzivam 20 * 1w high voltage LED vlastnorucne vyrobene ale kedze sa bavime o skrinkach takto vyzera normal inak napravo v tej taske je filter vzduchu kazde 2hod na 15min precisti vzduch a za skrinkou skryty fan
prikladam aj foto svetiel...ako som uz 20krat 1w high voltage LED (jedna stoji £4) dost ale ziadne chladenie a uspora energie http://www.maplin.co.uk/1w-high-pow...with-pcb-511367 a svietivost parada takze tieto su presne 19krat cervene a 1krat modra zapojene na 48v adapter prilepene so silikonom glue high temperature lebo ledky su trochu teple a na pekaci
zatim nic nemam ale kdybych neco porizoval tak pro zacatek asi neco takovyho 120*120*200 osvetleni 600w cooltube ze spod pritah nahore pres filtr odtah + chlazeni cooltub a vetrak dovnitr osazeni 3*3 (9) kytek v 11L kvetinacich
Zdravim vas zajimal by me vas nazor na muj teoreticky nakres boxu, s vertikalnim osvetlenim. Ventilaci uz pak domyslim spis mi jde o svitivost. Co si o tom myslite ? do prostred bych moh dat bud variantu A nebo B a uvazuju i o 3 svetlech do prostred ale nerad bych mel vic jak 4
Zamyšlení nad realitou je matoucí, míchající se fantazií, či logickou dedukcí. Co realitou je? Co kolem nás se děje? Co tvoříme svímy činy a myšlenkovímy pochody, nás uvádí do stavu tupé zírající figuríny. Jak stroje fungující na tomto světě vycházející z továrny, Ale my jsme živé bytosti, které jsou svobodné a ne stroje řízené stereotypem poslouchající něčí pokyny.