Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » BioBizz zkušenosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Vylíhne se Vám hmyz z půdy od Biobizzu když jí nesterilizujete?
Ano, stalo se mi to.
Ne, nikdy.
Hlínu si vždy sterilizuju.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

citace:
Původní příspěvek od norbit
Co myslíte? když si koupím biobizz bloom, bude to stačit na hnojení při květu? nebo mužu ještě přidat slepičáky? a ještě jedna otázka je biobloom lepší jak Hesi Fosfor Plus?

Ahoj podle tohohle bych rekl ze Hesi Fosfor Plus je trosku neco jinyho nez Bio-Bizz Bloom. Tohle je ekvivalenti k Hesi Bloom Complex.

Bloom od Bio-Bizz by ti mel urcite stacit. je mozny ze budes mit nedostatek dusiku, ale nemyslim si ze v ketovy fazi je tak nutnej. Nejnutnejsi je pro rust

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 06-04-2011 v 06:12 AM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
norbit
Stálý Člen

Karma uživatele norbit - 80% PěstitelskáKarma uživatele norbit - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Klamath...díky za radu, asi teda pořidim ten biobizz k tomu namíchám slepičáky a na dusík na růst namixuju kopřivi

Old Post 06-04-2011 v 11:18 AM
norbit je offline   Profil uživatele norbit   Find more posts by norbit   Foto galerie člena norbit   Click here to Send norbit a Private Message   Add norbit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

citace:
Původní příspěvek od vrrn
Jenom dodavam, ze co se tyce pouziti hnojiv BioBizz pro hydroponii neni to uplne marne, i kdyz ten Bio grow asi opravdu ne..
Na Icmagu je preposlan dopis, kde se Biobizzaci k tomuto vyjadruji viz
http://www.icmag.com/ic/showpost.ph...70&postcount=13

edit: pokud by nekdo chtel preklad, tak at mi pisne pm//

Je to tady http://www.biobizz.nl/faq dá se do hydra použit , jen se musite řidit hnojenim do light mixu a některé věci "extra naředit"

Can I use Biobizz products on hydro or coco’s?

Yes, you can use Biobizz products on hydro systems and coco’s. It is just a different approach and usages of the Biobizz products. The Biobizz has two liquid product lines: Liquid organic plant food and the Organic bio-stimulants.

Old Post 21-04-2011 v 00:26 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

No a zkoušel tady ten biobizz nekdo v hydru?

Old Post 21-04-2011 v 08:58 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elessar
Nový Člen

Karma uživatele Elessar - 79% PěstitelskáKarma uživatele Elessar - 79% PěstitelskáKarma uživatele Elessar - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Zdravím,
to norbit: na květ bych rozhodně dusík přidával, z něčeho ty kytky růst musí. Biobizz to i doporučuje jako tonikum v konečné fázi květu. Osobně nepoužívám plnou palbu( 4ml/l), ale tak max 3ml/l. Bio-grow obsahuje více dusíku v NO3- formě, uvolňuje se pozvolna. Kdežto fish-mix, má více dusíku v NH4- formě, která se do kytek dostává rychleji..

Na hydro určitě použít jdou, jak už poznamenal Hlava, ale byla by to asi růčo zálivka, nevydrží to dlouho namíchaný, rychle se kazí. Bio-Heaven, Top-Max bych klidně týden namíchané nechal, ale Bio-Grow a Fish-mix(ten už vůbec)nee.
Navíc pokud budete rezervoár s roztokem okysličovat, tak se bude dost měnit pH směrem nahoru(alespoň s mojí vodou to tak mám)
Osobně jsem hydro s těmahle hnojkama nejel...
Chtělo by to zkusit. Nej medium asi kokos ve kterým by to bylo jakžtakž proveditelný.
Biobizz mám rád..

Přeju hezký svátky

Good Luck
Elessar

Old Post 22-04-2011 v 18:38 PM
Elessar je offline   Profil uživatele Elessar   Find more posts by Elessar   Foto galerie člena Elessar   Click here to Send Elessar a Private Message   Add Elessar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alpa
Stálý Člen

Karma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

all mix je ok ten levnej je shit s broukama ;[

Old Post 22-04-2011 v 18:41 PM
alpa je offline   Profil uživatele alpa   Find more posts by alpa   Foto galerie člena alpa   Click here to Send alpa a Private Message   Add alpa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matha1R
Nový Člen

Karma uživatele Matha1R - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

zdravim lidi :-) potrebuju radu :-) mam doma od BB alg-a-mic,bio-bloom,tom max a fish mix.chci se poradit o vyberu hnojek : co rikate na to hnojit fish mix, bio bloom a top max??na alg-a mic se vy***t a ject pouze tyhle tří? každé z nich jednou týdně (pondělí,středa,pátek-hnojit)??, ted jsem ve třetím tydnu ze semen.mej te se a prosim o radu

Old Post 24-04-2011 v 11:59 AM
Matha1R je offline   Profil uživatele Matha1R   Find more posts by Matha1R   Foto galerie člena Matha1R   Click here to Send Matha1R a Private Message   Add Matha1R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 184

citace:
Původní příspěvek od Matha1R
zdravim lidi :-) potrebuju radu :-) mam doma od BB alg-a-mic,bio-bloom,tom max a fish mix.chci se poradit o vyberu hnojek : co rikate na to hnojit fish mix, bio bloom a top max??na alg-a mic se vy***t a ject pouze tyhle tří? každé z nich jednou týdně (pondělí,středa,pátek-hnojit)??, ted jsem ve třetím tydnu ze semen.mej te se a prosim o radu

Nestači ti to tady ?? http://grower.cz/forum/showthread....0683#post960683 , a v g shopu seš zakazník a když si tam něco kupuješ tak by ti měli poradit , a ne NAKUP a táhni jak se mi to ted stalo v vyjebany jahodě , už tam snad nikdy nevlezu a všem doporučuju to samý at tahnou do píči s takovou "ochotnou" obsluhou ....

Old Post 24-04-2011 v 12:07 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matha1R
Nový Člen

Karma uživatele Matha1R - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

jo ale práve nemam canna tera vega nebo bio bizz grow jak si psal tak jestli to nevadi jet pouze tyhle tři hnojky? :-)

Old Post 24-04-2011 v 12:15 PM
Matha1R je offline   Profil uživatele Matha1R   Find more posts by Matha1R   Foto galerie člena Matha1R   Click here to Send Matha1R a Private Message   Add Matha1R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 186

...přečti si ten príspevek , co ti odpovědel Jáá , je to tam ...

Old Post 24-04-2011 v 12:24 PM
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

citace:
Původní příspěvek od Hlava

a v g shopu seš zakazník a když si tam něco kupuješ tak by ti měli poradit , a ne NAKUP a táhni jak se mi to ted stalo v vyjebany jahodě , už tam snad nikdy nevlezu a všem doporučuju to samý at tahnou do píči s takovou "ochotnou" obsluhou ....

No já tam kromě seeds nakupoval všechno, a když jsem něco nevěděl, tak sem mrknul sem na G, nebo sem jich zeptal, ale vždycky mi ochotně poradili. Ať to bylo kolem hnojiv, nebo pH. Vysvětlili mi to jasně, stručně. . Podlě me se jenom špatně vyspali .

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 25-04-2011 v 18:51 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagicHerb
Stálý Člen

Karma uživatele MagicHerb - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

citace:
Původní příspěvek od frek

No já tam kromě seeds nakupoval všechno, a když jsem něco nevěděl, tak sem mrknul sem na G, nebo sem jich zeptal, ale vždycky mi ochotně poradili. Ať to bylo kolem hnojiv, nebo pH. Vysvětlili mi to jasně, stručně. . Podlě me se jenom špatně vyspali .

Taky bych je zas tak nehanil,ale je uplně jasný,že byznys jim trochu zatemnil mozky.
Jahodáři jsou prostě namachrovaný profíci a gengstři v jedný osobě.

Co si pamatuju,tak se to dost změnilo od tý doby co vylezly ze smradlavýho sklepa o kus dál než jsou teď a ovládly svým způsobem trh.

Jinak biobizz je dobrej,když bych zhodnotil substráty,snad i lepší než plagron co se struktury týká.

Co mě nepřesvědčilo u biobizzu je BioBizz Leaf Coat.Phytamin je lepčí.

Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.

AFRICA COLLECTION-WOS

Magic Dwarf AUTOFLOWER fem 3.round outdoor grow

Old Post 26-04-2011 v 11:35 AM
MagicHerb je offline   Profil uživatele MagicHerb   Find more posts by MagicHerb   Foto galerie člena MagicHerb   Click here to Send MagicHerb a Private Message   Add MagicHerb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MagicHerb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Loopuch
Stálý Člen

Karma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

Co mě nepřesvědčilo u biobizzu je BioBizz Leaf Coat.Phytamin je lepčí

Taky mě leafcoat neohromil, byl pryč za týden a za ty prachy? ale phytamin je ůplně z jiného soudku než leaf to určitě víš

Old Post 08-05-2011 v 12:12 PM
Loopuch je offline   Profil uživatele Loopuch   Find more posts by Loopuch   Foto galerie člena Loopuch   Click here to Send Loopuch a Private Message   Add Loopuch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

Na BioBizz HEAVEN bacha!!! - upravuje hodně pH v půdě směrem dolů... přestal jsem do vody ÚPLNĚ přidávat kyselinu (i když je pH roztoku vyšší), jinak mám naprosto okyselenou hlínu (cca po týdnu po užití Heavenu s kyselinou)... má s tím někdo zkušenosti? Už to testuju 4 měsíce ;o) díky..

Když tam dám Heaven a kyselinu nedám (roztok má pH kolem 7), tak se mi hlína neokyselí..Kyselí to prostě postupně hlínu.

EDIT: sry... BIOBIZZ je OK všechno (používám osobně již 3 roky ROOT,GROW,BLOOM,TOPMAX a ALGaMic taky!)... jen ten BIOHEAVEN mi to dělá (už ho používám jen skutečně málo - 2 ml/l)....

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Naposledy upravil Ray.Wost 17-05-2011 v 14:38 PM

Old Post 12-05-2011 v 09:15 AM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

omluva!!!
EDIT: sry... BIOBIZZ je OK všechno... jen ten BIOHEAVEN mi to dělá (už ho používám jen skutečně málo)....

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Old Post 12-05-2011 v 09:41 AM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirka
Nový Člen

Karma uživatele Sirka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Od BioBizzu jsem kupoval pouze Bio Bloom a Fish mix a byl jsem spokojen. Chtěl jsem vyzkoušet ještě BioBizz Leaf Coat, ale když tu píšete že stojí zaprd, tak vyzkouším spíše Phytamin.

Old Post 22-05-2011 v 19:19 PM
Sirka je offline   Profil uživatele Sirka   Find more posts by Sirka   Foto galerie člena Sirka   Click here to Send Sirka a Private Message   Add Sirka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-04-2021 - biobizz vs atami - 0 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
23-04-2020 - Biobizz cocos - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás