Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jkb Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jaký je rozdíl mezi OMITE 30W a OMITE 570 EW? Objevil jsem ty potvory a zkoumám čím je zlikvidovat
hej hlava, progrow uz to na strankach nema, tihle jo , jde o to ze vsechny tydle systematicky veci, viz plant vit, crop guard obsahuji Abamectin , coz je pesticid na hubeni hmyzu.taky na lahvicce myslim pisou pouzivat maximalne do druheho tydne kvetu. pac jak se to dostane do kytky tak furt je cas nez sklidis aby se to z ni dostalo. cim je plant vitality znam je ze ponekud zapomneli zminit toto, a docela klamou zakazniky tim ze uvadej neco co neni pravda. slysel sem story jak nekterej ten dealer plant vitality to snad i pil aby ukazal jak to neni skodlivy.
Na druhe strane Spray Safe je uplne neco jinyho. Kdyz otevres lahev voni uplne nadherne, neskodne, sladce. Problem je ze svilusky tim SS musis zasahnout abys je zabil, je to contact killer. takze strikat spodky listu atd. a ne vzdy je to jednoduchy, a taky ne vzdy je vsechny zasahnes.
nedavno sem videl novej produkt Mighty wash a to je vec ktera je organicka, takze to bez uhony muzes strikat na kytky primo pred kosou. a proste to se sviluskama zatoci. problem je ze se da zatim jen sehnat v usa a uk. nez to dorazi do cr to zrejme jeste potrva.
Ahoj, tak po (ne)úspěšném zbavení se svilušek je mám opět na kytkách. Tentokrát v menší míře, ale problém je, že mám 10 dní před sklizní
Nevíte někdo, co je v tomto případě nejlepší dělat?
zdravim, 12 dni pred sklizni se mi objevily svilusky. premyslel jsem oplachnout vodou, ale nevim, aby to nechytlo plisen. co vy na to, uz nekdo kytky sprchoval v takovem pozdnim stadiu kvetu?
Naposledy upravil desertwolf 03-06-2011 v 18:51 PM
Původní příspěvek od desertwolf zdravim, 12 dni pred sklizni se mi objevily svilusky. premyslel jsem oplachnout vodou, ale nevim, aby to nechytlo plisen. co vy na to, uz nekdo kytky sprchoval v takovem pozdnim stadiu kvetu?
Tak jsem je osprchoval jednu po druhý ve vaně, po osprchování jsem kontrolovam microskopem a sviluška žádná, ale spousty vajíček, takže je tam mám po 3 dnech znova.
Mám 9 dní do konce, tak na ně seru, to vydržej.
Původní příspěvek od desertwolf zdravim, 12 dni pred sklizni se mi objevily svilusky. premyslel jsem oplachnout vodou, ale nevim, aby to nechytlo plisen. co vy na to, uz nekdo kytky sprchoval v takovem pozdnim stadiu kvetu?
Tak jsem je osprchoval jednu po druhý ve vaně, po osprchování jsem kontrolovam microskopem a sviluška žádná, ale spousty vajíček, takže je tam mám po 3 dnech znova.
Mám 9 dní do konce, tak na ně seru, to vydržej.
Původní příspěvek od Hlava Nene , na to je tohle http://www.nashgrowshop.cz/eshop/16...plus-250ml.html , koukal sem na to na cannabizu a na lahvi je ze je to primo na svilušky a že je to mozny střikat 6hod před sklizní , doporučil sem to kámošovi na svilušky a FUNGUJE TO!!!! Smrdi to sice jak lak na dřevo ale viděl sem jak to maká , vřele doporučuji všem , na cenu nehledťe vyplati se to !!
rise : budeš si muset počkat až uplyne ochrana lhůta , myslim 40dní , pak to teprv můžeš hulit , počkal bych i déle
čau Hlava
čau hlavo, funguje to i jako prevence, když to třeba 1 x za 14 dní postříkám tímto plant vitality?
Tak u nás nakonec zabral až SVILUSTOP - kombinace Omite 30W a Nissorun 10 WP
Namíchala jsem to do 5l kanystru a komplet vystříkala celej stan + kytky a za 3 dny zase. Pak každý týden když meju dno stanu, tak jsem ještě cca 2x udělala znovu postřik všech rohů a stěn .... A SVILUŠE JSOU PRYČ !!!!!
Je to už víc jak 6 týdnů a nikde nic ..... a to jsem s nima bojovala víc jak rok!!!
Nevyzkoušel jste někdo toto ? : http://www.zahradni-centrum.cz/prip...o-granulat.html
Píšou, že to účinkuje skoro na všechno a nemá to ochranou lhůtu... Ale je to určený na pokojovky tak možná to nemá ochranou lhůtu jen kvůli tomu a jinak je to jeďárna ?
Mám známý problém se sviluškami na mé kytičce která je už zhruba v 5. týdnu květu. Jelikož pěstuji za oknem vevnitř pod naší velkou kulatou žhavou koulí , nepřipadá mi dobrý nápad nějaký chemický postřik, hlavně když není zas tak dlouho do sklizně.
Proto tento problém řeším každodenním mačkáním svilušek, nemám je drasticky rozmnožené ,pouze otrhávám listy kde se pohybují, samozřejmě mi to rve srdce a z kytky je už pomalu koště bez listů.
Ale hledám odpověď na to, jestli otrhám listy a zbydou pouze holé větve s palicema, jaký budou mít svilušky na ně vliv, myslím jestli sou schopné šišky zhnehodnotit, či nějak taky rozežrat.