Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Měl jsem stejný problém, a hlavně i ráno když jsem vstal byl jsem ještě omámenej. Pak mi kamarád doporučil bylinej čaj od Dr. Popov - jmenuje se Einstein tea - stojí kolem 40 Kč a seženete ho v jakékoli lékárně.
je určen pro studenty, manažery, aj. duševně pracující. Jak píšou no mě to každopádně pomáhá.
Původní příspěvek od seeds Podle mě zavisí taky na stylu tvýho života,jestli jenom tak poleháváš doma u počítače a žereš a nebo aktivně chodíš ven a seš v pohybu,nebo ne?
no ja si myslim ze unava je po kazdem modelu , ale muj doporuceny lek na unavu po stavu je si dat vanu .... potom se citis jako kdyz se vzbudis zady dojeb a pak cas na novy zhul
Původní příspěvek od ar45az no ja si myslim ze unava je po kazdem modelu , ale muj doporuceny lek na unavu po stavu je si dat vanu .... potom se citis jako kdyz se vzbudis zady dojeb a pak cas na novy zhul
clovece, po vane sem tak zralej do postele. na to musi byt jinej trik.
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
mě pomáhá buď si zacvičit (posilovna) nebo mě dostane ze sra*ek doušek studeného mlíka nebo silná káva oslazená medem a s mlíkem, když už mi nepomůže tohle, tak mi nepomůže ani svěcená voda
prekonat prvotni pocit "nic se mi nechce"pustit se do jakekoli cinnosti - probrat stary supliky (nekdy i zabavne, co tam clovek najde) myti nadobi, hra na pocitaci, natrit stolek, pustit nahlas hudbu a tancit...ja se naucila zhulena i cist(teda cist jsem umela i predtim, ale ne zhulena...), a ani u toho neusinam, chytne te pribeh a jde to samo
no a nebo vyrazit kamkoliv do prirody na cerstvy vzduch
accountant - uplne presne si to vystihla...staci proste robit HOCIAKU aktivitu a unava zmizne...jasne ked sedim na gauci a nic nerobim tak pocase to na mna pride a aj na ostatnych ale jakmile sa polozi na stol chales vsetci oziju...chce to skratka aktivitu !
Původní příspěvek od accountant ja se naucila zhulena i cist(teda cist jsem umela i predtim, ale ne zhulena...), a ani u toho neusinam, chytne te pribeh a jde to samo
no
Taky me bavi cist, clovek ten dej vnima uplne jinak, proste dobry prozivani pribehu. Problem mam jen ten, ze prectu stranku a nevim, co tam bylo
je to o myšlenkách - stačí si vyčistit mysl třeba i jednoduchym protaženim, soustředěním se na něco - když nechci být unavenej tak nejsem...
a taky o dávce - svoji hranici si každej najde sám pokud chce..jak píše na prvních stránkách pan tajemný
a taky dost o stravě - přeci když jíte víc zeleniny a ovoce a čehokoliv vitálního tak jste víc svěží
a o životním stylu celkově aneb pryč s tupym čuměnim do monitoru či televize po dobu více než nezbytnou
...aneb set & setting rulezz
...a když tohle všechno člověk zvládá tak je skoro jedno jestli hulil indiku nebo sativu imho
kdo má tohle vyřešený tak nepotřebuje kofein, a podobně. ty sou jen pomocníkem ale ne nezbytnym
btw - nedávno jsem si na akci pročistil tělo celodenním konzumováním čistý vody, tancem... a k večeru tripa - takhle fajn a čistej stávek jsem dlouho nezažil, únava přirozená což sem na tripovi taky dlouho nezažil
zdrawim, mna unava za bezneho dna len tak nezlomi...skor sa mi to stava ked sa prehulim a sedime niekde vykysnuty alebo po kombinacii s nadmernym mnozstvom alkoholu... a tu je figel...volam to MRTVA POLHODINKA..proste ked citim ze uz klinicky spim tak sa ulozim do pohodlia a uplne vypnem na nejaky cas...staci ked pocuvate okolie, bandu okolo...to vam nedovoli zaspat...sem tam nejake slovo hodite do placu...nejaky zakerny kamarat vam robi zle...myslim si ale ze fakt staci na par minut zavret oci a uvolnit sa...unava odide a zas existujem dalej...mam sice trosku okresany stavik ale to sa predsa da napravit nie ? a ak je ta unava uz velmi intenziivna zakazdym tak asi Vappo...nejaka smazka by vam povedala ze to ani nezhuluje je to naozaj prijemny stav...aktivne latky bez dechtu a je to poznat...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.