Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Motorky, mašiny, motorkáři & hulení...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

coprus - hehe - představa??? to jako ty tisíce víkendů s kámošema a s jeepama bylo mámení??? Máš pocit že se ti nebude líbit ani jedno místečko??? tuhle vystouplý kořínek - tamhle příliš šišek - zde pařízek čouhá na nepříhodném místě hrozící proražením karteru????

Snark in the System

Old Post 24-05-2006 v 15:24 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Dle ohlasů koukám,že Ralsko bude asi ideální.Z jižních Čech se asi nechystá nikdotakže pohoda.Mi to vyhovuje-150 km nejni pro mně žádná míra
Problém bude asi v tom,že pokud mi skorošvagr nepujči svýho štrýta,tak as pojedu autem-ta hanbaNu což...

Héle páni,ještě mně napadlo,že v ramci snadnější organizace by nebylo od věci vzít si tam každej chlast sam,a na suda se vysrat,ale nekamenujte mě prosim,že sem chrt,myslim to skutečně jen z organizačních důvodů

Snark:na vystouply kamínky seru,špatně´s to pochopil woe

Takže jestli dovolíte,bych to uzavřel jako definitivni Ralsko.Kdo je vyloženě proti,ať se ozve o.k.?

No ale předpokládám též,že se konkreétní organizace a konkrétního umístění akce v terénu ujme osoba povolaná znalá místních poměrů.Hlaste se.......

Omni:ser na to,mám to taky rozebraný,pojedu asi prostě autem jako chuj největší

Old Post 24-05-2006 v 18:45 PM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deckardph
Stálý Člen

Karma uživatele Deckardph - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Ale Turnov by byl mooc prijemnej

Old Post 24-05-2006 v 20:32 PM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

no . 2. - 4. 6 v blavě chopper show.. má bejt hezky .))

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 25-05-2006 v 00:52 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 181

Deckardph:Woe,já pojedu takovou štreku,a ty furt laboruješ,jak to mít za barákem

Old Post 25-05-2006 v 06:46 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

Tý jo hoši Ralsko?? To mám z Brna docela daleko. Nebyl by nějakej flek třeba poblíž Havl.Brodu? Je to u dálnice a napůl cesty.

It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 25-05-2006 v 07:00 AM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deckardph
Stálý Člen

Příspěvek č. 183

Ja ze ralsko je fakt proste pustina kde nic neni takze kdyz se neco posere tak je to vsude daleko ale zato turnov ma alespon 24H benzinku takze kdyz by dosli papirky

Old Post 25-05-2006 v 07:00 AM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 184

Videl bych to taky na okoli Turnova, nebo treba Jinolky, nebo kemp v Sedmihorkach, nebo na Troskach, Deckardph, odkud ses, treba jsme sousedi a nevime o tom, v Turnove je Robinka, ale o papirkach nevim, ale vim, ze papirky maji za Turnovem na Benzine u statovky
Cesky Raj to na pohled, jinak bych jel autem i do vojenskeho prostoru Ralsko

Old Post 25-05-2006 v 14:35 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Příspěvek č. 185

do kempu???? aby to bylo blízko benzínky??? ste strašný šampóni a diskofilové

Snark in the System

Old Post 25-05-2006 v 15:25 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 186

Ale ne, to jsem jen napsal, na co na benzinku, kdyz budes mit vsechno s sebou, nejsem zadnej kretenek snarku, ale je fak, ze bych to tu mel vsechno tak do 20km nejdal

Old Post 25-05-2006 v 16:08 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deckardph
Stálý Člen

Příspěvek č. 187

Jooo sem strasnej diskofil a sampon ! klidne muze bejt ralsko .
A to nam tu nadava vymazlenej prazak

Naposledy upravil Deckardph 25-05-2006 v 22:41 PM

Old Post 25-05-2006 v 19:09 PM
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 188

Cywe šampony a kazeťaky nechte doma!!!
Prostě přestaňte koumat jak daleko to je,a koukejte přiject (jezdite radi na mašinách ne?,tak se aspoň pěkně projedete)

Vyjimkou je pan Časnačaj,ty to chlape máš kurevsky daleko.Jestli přijedeš i pokud to bude na tom Ralsku,tak seš fakt silnej člen

Určeme datum!!!

Naposledy upravil coprus 26-05-2006 v 06:44 AM

Old Post 25-05-2006 v 20:07 PM
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

Ralsko by bylo the best of all ale ten Českej ráj taky neni k zahození

Já to mám 100 km horší ale je že ta moje trialka vaří po každejch 20 km tagže bych musel jet s cca 5 přestávkama Holt to neni motorka na dálky

Určete datum a místo a dejte vědět V tom ráji je krásně a ralsko je blízko tagže je mi to jedno

Nejíp by asi bylo u těch jinolickejch rybníků . Parkování spaní a
kalení v okruhu 20 m A navíc se eště seznámíte s česílkem.
Grower to asi neni ale třeba ho na čouda ukecáme

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 26-05-2006 v 08:34 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Příspěvek č. 190

eště by to taky možná chtělo vědět kdo na čem pojede - jestli někdo přitachtí na erjedničce nebo efzeteru tak to do lesa asi moc nebude

Snark in the System

Old Post 26-05-2006 v 13:17 PM
Deckardph
Stálý Člen

Příspěvek č. 191

Ja doufam prijedu na tom mim prditku endurko 80 tka muze to skoro vsude !

Old Post 26-05-2006 v 13:54 PM
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Tak to, jestli přijedu, závisí hned na několika faktorch:

datum (tedy moje časová vytíženost, povinnosti atd.)

stav konta (no komment)

další nepředvídatelné události (třeba mě zavřou, že sem napadl babičku, když ruply nervy při jejím všetečném výslechu a shazování mojí přítelkyně... Kdo zná pochopí.)

It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 28-05-2006 v 13:10 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás