Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
coprus - hehe - představa??? to jako ty tisíce víkendů s kámošema a s jeepama bylo mámení??? Máš pocit že se ti nebude líbit ani jedno místečko??? tuhle vystouplý kořínek - tamhle příliš šišek - zde pařízek čouhá na nepříhodném místě hrozící proražením karteru????
Dle ohlasů koukám,že Ralsko bude asi ideální.Z jižních Čech se asi nechystá nikdotakže pohoda.Mi to vyhovuje-150 km nejni pro mně žádná míra
Problém bude asi v tom,že pokud mi skorošvagr nepujči svýho štrýta,tak as pojedu autem-ta hanbaNu což...
Héle páni,ještě mně napadlo,že v ramci snadnější organizace by nebylo od věci vzít si tam každej chlast sam,a na suda se vysrat,ale nekamenujte mě prosim,že sem chrt,myslim to skutečně jen z organizačních důvodů
Snark:na vystouply kamínky seru,špatně´s to pochopil woe
Takže jestli dovolíte,bych to uzavřel jako definitivni Ralsko.Kdo je vyloženě proti,ať se ozve o.k.?
No ale předpokládám též,že se konkreétní organizace a konkrétního umístění akce v terénu ujme osoba povolaná znalá místních poměrů.Hlaste se.......
Omni:ser na to,mám to taky rozebraný,pojedu asi prostě autem jako chuj největší
Ja ze ralsko je fakt proste pustina kde nic neni takze kdyz se neco posere tak je to vsude daleko ale zato turnov ma alespon 24H benzinku takze kdyz by dosli papirky
Videl bych to taky na okoli Turnova, nebo treba Jinolky, nebo kemp v Sedmihorkach, nebo na Troskach, Deckardph, odkud ses, treba jsme sousedi a nevime o tom, v Turnove je Robinka, ale o papirkach nevim, ale vim, ze papirky maji za Turnovem na Benzine u statovky
Cesky Raj to na pohled, jinak bych jel autem i do vojenskeho prostoru Ralsko
Ale ne, to jsem jen napsal, na co na benzinku, kdyz budes mit vsechno s sebou, nejsem zadnej kretenek snarku, ale je fak, ze bych to tu mel vsechno tak do 20km nejdal
Cywe šampony a kazeťaky nechte doma!!!
Prostě přestaňte koumat jak daleko to je,a koukejte přiject (jezdite radi na mašinách ne?,tak se aspoň pěkně projedete)
Vyjimkou je pan Časnačaj,ty to chlape máš kurevsky daleko.Jestli přijedeš i pokud to bude na tom Ralsku,tak seš fakt silnej člen
Ralsko by bylo the best of all ale ten Českej ráj taky neni k zahození
Já to mám 100 km horší ale je že ta moje trialka vaří po každejch 20 km tagže bych musel jet s cca 5 přestávkama Holt to neni motorka na dálky
Určete datum a místo a dejte vědět V tom ráji je krásně a ralsko je blízko tagže je mi to jedno
Nejíp by asi bylo u těch jinolickejch rybníků . Parkování spaní a
kalení v okruhu 20 m A navíc se eště seznámíte s česílkem.
Grower to asi neni ale třeba ho na čouda ukecáme
Tak to, jestli přijedu, závisí hned na několika faktorch:
datum (tedy moje časová vytíženost, povinnosti atd.)
stav konta (no komment)
další nepředvídatelné události (třeba mě zavřou, že sem napadl babičku, když ruply nervy při jejím všetečném výslechu a shazování mojí přítelkyně... Kdo zná pochopí.)
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.