Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Masakr taky se mi nechce věřit ,že někdo dá 150 000kč za 15 semen ,ikdyby to byl holy grail strain,no kdyby nebyli lidi tak chamtiví ,zaplatili by méně
Už je cena 320 000 kč ,to je nehoráznost přesně jak píše Bohempik mám stejný názor,nechápu jak to pro někoho může mít takovou hodnotu,až bude hodnota půl mega ,pak asi přihodím na půl mega a dolar na vrch
Původní příspěvek od Bohempík 320k sem nevidel ani z vlaku smesne jak si vezmete, ze v kolumbiji by jste za takovou palku koupili tisíce pytlů na brambory plnych punto rojo aj. semen, tuny huleni a kdovi jestli by jim vubec neco zbylo
f*ck off capitalism
po blizsim precteni zjistite, ze semena nabizena na aukru jsou F2 - jiste si domyslite, ze nalesteny blaboly z google prekladace v popisu odrudy tady uz tuplem neplati, genetika nebude stabilni a kdo vi jestli to vubec je, co prodavajici uvadi
kazdopadne po blizsim vyzkumu jsem zjistil, ze prodavajici je clen groweru, takze by se mohl sam prihlasit a uvest vse na pravou miru
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Je lidi , kašlete na Aukro , kupte si seminka od seedbanky nebo z G shopu , je uz tolik možností , když chcete neco koupit na auto tak taky nepůjdete do pekárny pro nahradni díly , čau Hlava
Původní příspěvek od Krychle po blizsim precteni zjistite, ze semena nabizena na aukru jsou F2 - jiste si domyslite, ze nalesteny blaboly z google prekladace v popisu odrudy tady uz tuplem neplati, genetika nebude stabilni a kdo vi jestli to vubec je, co prodavajici uvadi
kazdopadne po blizsim vyzkumu jsem zjistil, ze prodavajici je clen groweru, takze by se mohl sam prihlasit a uvest vse na pravou miru
Takže fuck da šistem a jsem zde zkopíruju jen zprávy co jsem psal Krychlounovi at to nemusím psát všechno ..
Zdar .. hihi koukam že někdo si mě našel Moje jsou akorád moje criticaly zbytek je od kamaráda co to chce dát pryč, nic v tom nehledej Dal mi podrobnosti kolik toho má a když se prodá tolik a tolik kusů víc smažu, tak sem se přisral i s těma mojema criticalama a s mastičkou kdo potřebuje nevím jeslty něco sadil z těch ryderů nebo ne .. sice sem mu to říkal co to je ale chtěl to tak jak mi to poslal at napíšu tak to tam má, ale jak sem měl semena něco sem rozdal dal kamaradum, tak nevím jestly je něco šprclé, nebo to jsou ony .. nevím. Rozhodně ty g13 s haze a to druhé už nevím, sem byl u toho měl origo semena a pak prcal a semena jsou pěkné k tomu není co dodat.
Navíc pokud někdo má dotaz, tak odepíšu co a jak je .. ale musím říct že hodně lidí píše jeslty to jsou feminy .. hodně krát už sem musel psat až se nenechávají ojebat těma levnýma cenama že tam někdo napíše fem. ale že to jsou obyč nedej bože herm .. ale jinak nevím co je na tom zajímavého a nejsem žádná seedbanka
Jak píšu, co jsem měl já dělané, tak kdo koupil si zatím nikdo nestěžoval a zlosin dělá už řezy s criticalek. Tady jen čtu, chci jedno semeno, nebo dohodnut se a pak se na to vysrat, když člověk nachystá a připraví a o tom asi nemusím nic říkat jak krychlounovi, tak i hlavě ..
DP dáva k objednávke nad 70€ 3 femini seeds za free, majú písane že treba sa zaregistrovať a poslať im poštou prázdny obal zo seeds... toto mi prišlo ako varianta keď nekupujete semena priamo od nich, či to treba aj keď od nich ? neviete niekto ?