Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Oomega
Stálý Člen

Karma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

jeste mne napadlo:delal jsem taxikare s transitem a jednou jsem jel ve ctyri rano spalenej a zdalo se mi,ze v lese skocila lan,tak jsem sebou trhl,slap na brzdu a zarval"videli jste to!!??" nechapavy vydeseny pohledy mi prozradily,ze uz jsem fakt moc zhulenej.od ty doby v tom aute uz nikdo nepromluvil a kdyz vytupovali tak mi regulerne dekovali.mne a bohu...

Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané

G I B 400 W bio

Salvia Divinorum User's Guide - Šalvěj Divotvorná a vše (?) o ni

Jak na smrad ve skrini

Old Post 19-02-2005 v 03:05 AM
Oomega je offline   Profil uživatele Oomega   Find more posts by Oomega   Foto galerie člena Oomega   Click here to Send Oomega a Private Message   Add Oomega to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Po houbovym čaji:
Macek: "Já jsem pila a pila a furt nic, no, hrůza..."
Katka: " Dáš si prda?"
Macek: "Ne, Kačí, já jsem úplně mimo..."
Já, držíce v ruce stříbrný zapalovač: "Ty jsi ňáko zmaštěná!"
Macek: "Tak už to odjisti, ať to bouchne!"

Old Post 19-02-2005 v 12:21 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
atafari
Nový Člen

Karma uživatele atafari - 0% Pěstitelská

jojo:)) Příspěvek č. 179

k osmnactym narozeninam sem dostal primeru 1.6 16V, nejede to spatne ale jak se to nalozi lidma tak to nejede zase skoro vubec
myslim ze nejvetsi zazitek bylo kdyz sme jeli 2 vepredu, 4 vzadu a dva v kufru,,,,chtelo by to nejakej minibus))

jake mate zkusenosti s rizenim auta pod vlivem thc???

Old Post 19-02-2005 v 14:38 PM
atafari je offline   Profil uživatele atafari   Find more posts by atafari   Foto galerie člena atafari   Click here to Send atafari a Private Message   Add atafari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

atafari o tomhle tematu uz tu tread je mel bys prispivat tam kam se to hodi skus si to tu trochu lip prohlidnout a zjisti jak to tu chodi usetris si spostu neprijemnosti mej se

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 19-02-2005 v 15:03 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
atafari
Nový Člen

Karma uživatele atafari - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

promin, mel sem otevreny dve ona i s tematem auta, ale jaxi sem to napsal jinam....

Old Post 20-02-2005 v 11:09 AM
atafari je offline   Profil uživatele atafari   Find more posts by atafari   Foto galerie člena atafari   Click here to Send atafari a Private Message   Add atafari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Příspěvek č. 182

"nebudu pískat podle toho jak ty skákneš..."

Viva México!

Old Post 20-02-2005 v 13:12 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtron
Nový Člen

Karma uživatele xtron - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

punx not dead and never die

Old Post 20-02-2005 v 14:56 PM
xtron je offline   Profil uživatele xtron   Find more posts by xtron   Foto galerie člena xtron   Click here to Send xtron a Private Message   Add xtron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtron
Nový Člen

Karma uživatele xtron - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

tady jsou docela známý slovní přirovnání http://www.hradec.org/gustav/slova3.html

Old Post 20-02-2005 v 15:11 PM
xtron je offline   Profil uživatele xtron   Find more posts by xtron   Foto galerie člena xtron   Click here to Send xtron a Private Message   Add xtron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Jeden ozran v taksiku:
taxikar: kde to bude?
ozran: Do Rima!
A to sa chcel odviest najviac 100m.

Old Post 20-02-2005 v 21:16 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

"Já su uplně kožený!!!"

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 24-02-2005 v 17:24 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

"Ty erektante!!!!!!!!" - nová nadávka made by kámoš dneska ráno. Když mi to řekl poprvé tak sem se skoro podělal smíchy (a to sem ani nebyl zhulený:-)))

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 24-02-2005 v 17:26 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Příspěvek č. 188

Situace: Jdeme do videopůjčovny, zhuleni jako obvykle, a před videopůjčovnou, na náledí, upadli dva lidé. My jsme opatrně přešli náledí a vešli do půjčovny.

Dialog:
Zhulená Markéta: "prosim vás, ty dva si můžu taky půjčit?"
Prodavačka: "Ne, ty já neznám..."
Zhulená Markéta: "Tak proč maj v hubě cedulku -ZAVÍTEJTE K NÁM- ?"

Viva México!

Old Post 25-02-2005 v 10:55 AM
Ondřej
Stálý Člen

Příspěvek č. 189

To Pokemon: Zajímavá nadávka...Mě jednou zhulená sestra oznámila:
"Ty seš totiž blPej..."

Viva México!

Old Post 25-02-2005 v 10:58 AM
420kotliik
Stálý Člen

Karma uživatele 420kotliik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

ICQ 3:57:40 mirecek: mira spi. kris spi. ja nespim. spíš? ja si ujizdim na nejakem jungle abych fungoval.neco co zije.zijes?, zijem neb jen přežíváme?aloha lívanec nazdárec mazec

http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!

Old Post 25-02-2005 v 11:25 AM
420kotliik je offline   Profil uživatele 420kotliik   Find more posts by 420kotliik   Foto galerie člena 420kotliik   Click here to Send 420kotliik a Private Message   Add 420kotliik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele 420kotliik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

Nevíš proč mi je na obličej taková zima???
Hmm, z toho kouření máš asi strašně tenkou kůži...

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 26-02-2005 v 11:55 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Představte si anketu na ulici:

Příde k vám človíček s mikrofonem, bodne vás nožem mezi žebra a zeptá se: "Dobrý den, co vy na to?"

výsledky: 80 procent respondentů jen zalapalo po dechu
10 procent dotazovaných to neustálo
5 procent kamsi beze slova odešlo
4 procenta něco zahučely a zahrozily
1 procento řeklo, že neví

Ufff, to byl silnej model...

Old Post 03-03-2005 v 14:19 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás