Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeste mne napadlo:delal jsem taxikare s transitem a jednou jsem jel ve ctyri rano spalenej a zdalo se mi,ze v lese skocila lan,tak jsem sebou trhl,slap na brzdu a zarval"videli jste to!!??" nechapavy vydeseny pohledy mi prozradily,ze uz jsem fakt moc zhulenej.od ty doby v tom aute uz nikdo nepromluvil a kdyz vytupovali tak mi regulerne dekovali.mne a bohu...
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
Po houbovym čaji:
Macek: "Já jsem pila a pila a furt nic, no, hrůza..."
Katka: " Dáš si prda?"
Macek: "Ne, Kačí, já jsem úplně mimo..."
Já, držíce v ruce stříbrný zapalovač: "Ty jsi ňáko zmaštěná!"
Macek: "Tak už to odjisti, ať to bouchne!"
k osmnactym narozeninam sem dostal primeru 1.6 16V, nejede to spatne ale jak se to nalozi lidma tak to nejede zase skoro vubec
myslim ze nejvetsi zazitek bylo kdyz sme jeli 2 vepredu, 4 vzadu a dva v kufru,,,,chtelo by to nejakej minibus))
jake mate zkusenosti s rizenim auta pod vlivem thc???
atafari o tomhle tematu uz tu tread je mel bys prispivat tam kam se to hodi skus si to tu trochu lip prohlidnout a zjisti jak to tu chodi usetris si spostu neprijemnosti mej se
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
"Ty erektante!!!!!!!!" - nová nadávka made by kámoš dneska ráno. Když mi to řekl poprvé tak sem se skoro podělal smíchy (a to sem ani nebyl zhulený:-)))
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
Situace: Jdeme do videopůjčovny, zhuleni jako obvykle, a před videopůjčovnou, na náledí, upadli dva lidé. My jsme opatrně přešli náledí a vešli do půjčovny.
Dialog:
Zhulená Markéta: "prosim vás, ty dva si můžu taky půjčit?"
Prodavačka: "Ne, ty já neznám..."
Zhulená Markéta: "Tak proč maj v hubě cedulku -ZAVÍTEJTE K NÁM- ?"
ICQ 3:57:40 mirecek: mira spi. kris spi. ja nespim. spíš? ja si ujizdim na nejakem jungle abych fungoval.neco co zije.zijes?, zijem neb jen přežíváme?aloha lívanec nazdárec mazec
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
Příde k vám človíček s mikrofonem, bodne vás nožem mezi žebra a zeptá se: "Dobrý den, co vy na to?"
výsledky: 80 procent respondentů jen zalapalo po dechu
10 procent dotazovaných to neustálo
5 procent kamsi beze slova odešlo
4 procenta něco zahučely a zahrozily
1 procento řeklo, že neví